Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחים שלי אני מבקש את חוות דעתכם על מדבר של חברת FIRST AUSTRIA 1800W אחים שללי אני רוצה שתגידו לי אם הוא טוב בכלל איך הביצועם שלו האם שווה להרכיב אותו ברכב משוםפ שקניתי אותו ואני לא יודע אם שווה להרכיב

אשמח אם תביא את חוות דעתכם על מגבר זה

הנה תמונה של המגבר:

4401_p.jpg

פורסם

אם כבר קניתה אז למה אתה שואל??

המגבר הזה במילים עדינות הוא אל הפנים הוא מוצי 25*4 שזה כמו כול רדיו דיסק ממוצעץ.

אם יש לך אפשרות להחליף ולהוסיף מומצלץ ביותר.

ליאור

פורסם

ilo,

1. מומלץ שתקרא את סעיף מס' 12 של כללי הפורום שאומר: הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה

כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי". אז זהו שלא ידעתי שאנחנו אחים....

2. לגבי המגבר ששאלת עליו ה - FIRST AUSTRIA, איך אפשר לכנות את זה בעדינות, זהו המיץ של הזבל של הסחורה הסינית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

למה אתה סתם יורדים עליו?

הוא מצויין להגביר טוייטרים של שקל.!!

או בתור משקולת לדלת. יש למגבר עוד שימושים.

לפרק ולהפוך לעציץ. לזרוק אותו על משהו במכות.. ועוד...

הוא מצויין בהרבה דברים. חוץ מלהיות מגבר!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שליאור כתב, המגבר מוציא 25 RMS לערוץ שזה פחות או יותר כמו ההגברה הפנימית שיש ברוב הרדיו-דיסקים בשוק. הוא מגבר ברמה מאוד נמוכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שמעתי את המגבר הנ"ל מגביר סאב של JBL 10" (לא זוכר את הדגם) ו6/9 של קנווד, בצירוף עם HU של אלפיין (דגם ישן) וזה היה סביר עפילו סביר +. ממש לא האמנתי שהדבר הזה יכול להזיז משהו, אבל עובדה שהוא כן.

בקיצור לכל המקצוענים שבתחום - לדעתי להתחלה של ההתחלות זה בסדר גמור לשרוף אותו אחרי כמה חודשים ולהיתקדם למשהו יותר איכותי.

בברכה.

פורסם

לדעתי לא .

חבל לקנות מגבר ב 250 ש"ח כדי שיחזיק שבועיים

עדיף לקנות את החיקויים של ה BOOS או אפילו את הפלטינויום אודיו ב 500

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...