Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי עשן לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה קשה של אי הקשבה מצד אבא שלי,אני חייב לשים באוטו גלאי עשן נגד עשן סיגריות ובמשמעות אחרת,איך אפשר לגרום לאבא שלי לא לעשן באוטו,מכיוון שאני זה שנוהג המון על הרכב.ואני אסטמתי.

האם יש גלאי עשן לרכב? אם כן איפה אני אוכל למצוא אחד כזה,או לחילופין איך אני אוכל לגרום לאבא של להפסיק לעשן באוטו..?:cry::cry::cry::cry:

(כבר הוא הגיע למצב שהוא משקר לי שהוא לא מעשן באוטו,אבל הרגע עליתי עליו והוא חטף צרחות בטלפון).

תודה.

עריכה:

למען הסר ספק,אני רציני לחלוטין.

פורסם

למען הסר ספק העבר את השאלה לאוף טופיק, השאלה קשורה לבריאות, ולא לרכב.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין לי גישה לכתוב באוף טופיק,ולאבא שלי לא ממש אכפת מהבריאות...כמו כל אלה שמעשנים..לא אכפת להם מהבריאות :x. ובגלל זה ביקשתי עזרה.

פורסם

אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות עם הגלאי עשן.

מה יותר חשוב לאבא מהבריאות של הבן שלו? הוא צריך להבין שזה מכביד על הנשימה שלך. הוא רוצה לעשן? שיעשן מחוץ לרכב.

זה לא כ"כ מסובך, שיחה קטנה אמורה לפתור את זה ...

פורסם

תסבול בשקט !!

הרכב של אבא שלך נכון ?! מותר לא לעשן, תפתח ל-10 דקות לפני שאתה נכנס לאוטו.

האם חשבת שאולי הריח הרע מהפה שלך מפריע לו, אז הוא מעשן בכדי להתגבר על הריח.

העשן וזיהום האוויר יותר גרוע מהסיגריות של אבא שלך אז מה אתה עושה בנידון ? כלום.

יש לי יום יום חג....

פורסם

לדעתי הוא ניסה כבר שיחה אם טען שכלום לא עוזר..

תנסה אצל חשמלאי רכב.. יהיה לו פתרון מעניין, אולי איזה כסא מפלט מחובר לגלאי עשן..

• תוכן חדש...