Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני כמה ימים עבדתי על האוטו, ובוקסה מסויימת (1/4) נפלה לי אל תוך התא מנוע. ניסיתי לטלטל את האוטו ולחקור עם פנס אך ללא הצלחה. איך אפשר למצוא אותה מבלי לפרק חצי אוטו? (קצת בעייתי בפ'יגו :wink: )

הפחד העיקרי שלי הוא שהבוקסה הזאת תגיע לאיזשהוא מכלול שנע ותגרום נזק.

כמו כן רציתי לדעת אל איזה בעל מקצוע אני פונה כדי שיחלץ לי הברגה הרוסה מבית בולם וילחים לי חדשה? כמה זה אמור לעלות?

תודה.

פורסם

יש כלי מיוחד , מפרקי , עם מגנט בקצהו - בדיוק עבור המקרים הללו.

לגבי בית הבולם - מה הבעייה ? האם ההברגה היא בגוף , בחלק אליו מתחברת כרית הבולם ?

פורסם

הכלי המפרקי מוכר,של Sigent,הבעיה שהוא כמו כול מגנט יתמגנט ישר אל החפץ המתכתי הכי קרוב,אין לו חיפוש מונחה..

פורסם

וזו הסיבה שבעטייה פז'ו מייצרים בלוקים מאלומיניום.

הכלי יעיל ברוב המקרים , מביאים אותו אל האיזור המשוער ומנסים "לדוג".

פורסם
אהלן

לפני כמה ימים עבדתי על האוטו, ובוקסה מסויימת (1/4) נפלה לי אל תוך התא מנוע. ניסיתי לטלטל את האוטו ולחקור עם פנס אך ללא הצלחה. איך אפשר למצוא אותה מבלי לפרק חצי אוטו? (קצת בעייתי בפ'יגו :wink: )

הפחד העיקרי שלי הוא שהבוקסה הזאת תגיע לאיזשהוא מכלול שנע ותגרום נזק.

כמו כן רציתי לדעת אל איזה בעל מקצוע אני פונה כדי שיחלץ לי הברגה הרוסה מבית בולם וילחים לי חדשה? כמה זה אמור לעלות?

תודה.

תתחיל לפרק :-D

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם
יש כלי מיוחד , מפרקי , עם מגנט בקצהו - בדיוק עבור המקרים הללו.

לגבי בית הבולם - מה הבעייה ? האם ההברגה היא בגוף , בחלק אליו מתחברת כרית הבולם ?

שמר אני בספק אם הכלי הזה יוכל למצוא לי את הבוקסה האבודה, אני בכלל לא יודע איפה היא נמצאת.

אני אנסה יום שישי לעלות את האוטו על ליפט, אולי זה יועיל.

ההברגה היא בבית בולם עצמו, בחלק המסומן באדום בתמונה.

Pug106_1.1amkd.jpg

פורסם

בטח היא נפלה לך על הפחית שעל האגזוז, או על המשולש...

מה שבטוח, שאם היא היתה נופלת במקום חשוב, היית שומע את זה כבר...;)

אהה, אולי היא נפלה ליד איפה שהפולי שיוצא מהמנוע נימצא, יש מנועים שיש להם מדרגה כזו, כדי להקשות על הכנסת הרצועה... אולי שם.. זה לרוב מלא שמן והן נידבקות לזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
זו סתם הברגה של תושבת מחשב המנוע. לקדוח ולהבריז חדש. כל מכונאי עם כלים מתאימים יוכל לעשות לך את זה.
אני לא אוהב לתת לאחרים לגעת לי באוטו, אבל נראה לי שבמקרה הזה אין לי מה לעשות. כמה הסיפור הזה אמור לעלות?

בטח היא נפלה לך על הפחית שעל האגזוז, או על המשולש...

מה שבטוח, שאם היא היתה נופלת במקום חשוב, היית שומע את זה כבר...;)

אהה, אולי היא נפלה ליד איפה שהפולי שיוצא מהמנוע נימצא, יש מנועים שיש להם מדרגה כזו, כדי להקשות על הכנסת הרצועה... אולי שם.. זה לרוב מלא שמן והן נידבקות לזה...

גילי

רוב הסיכויים שזה נמצא איפשהו שם. אני אעלה את האוטו על ליפט ביום שישי ואז נדע :-)
פורסם

שלום.

אם הבוכסה לא נפלה באזור הטימינג אז כפרה על הבוכסה על תישבור את הראש לא יקרא כלום והיא בשלב מסוים טיפול . ברך עליה קדיש [לא צריך לקרוע חולצה לא להיסחף] וסע לשלום.

לגבי ההברגה מה ששמר כתב כול מילה מלמיליאן חצוב בשיש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הדבר האחרון שאכפת לי זה מהבוקסה, נקנה אחת חדשה. מה שמפחיד אותי זה שהיא תתגלגל לאיזור הטיימינג מאיזה סיבוב חד.

• תוכן חדש...