Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מנוע,הכיצד???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי עוד מעט טסט ואני רוצה לנקות את המנוע

כרגע ישנה נזילת שמן ,אחרי שאטפל בנזילה ,ישאר שמן.

על איזה חומר (ספריי\נוזל) תוכלו להמליך שיעזור להמיס את כתמי השמן???

אני רוצה לנקות לבד את המנוע ולא ללכת למוסך,חשבתי להשפריץ\להתיז את החומר על המנוע ,להמתין כמה שצריך (10 -15 דק') ולשטוף תחת לחץ מים (עם מטף)

אשמח לקבל עצות לניקוי מנוע

הכל יחסי בעולם...

פורסם

האם אתה מתקן את הבעיה במוסך? אם כן הוא כבר ינקה את הלכלוך שנשאר.

באופן כללי שטיפה לא מומלצת כי יכולה לגרום נזק לרכיבים חשמליים וכדומה. עדיף לנקות בצורה נקודתית עם חומר ממיס חזק כמו ספרי קרבורטורים וכדומה, או אפילו סתם לנקות היטב עם סמרטוט וזה צריך להספיק לטסט.

...Carpe Diem

פורסם

בחיים אל תשטוף את המנוע.

מישהו שאני מכיר שטף והפסיקה לעבוד לו בוכנה מ"ס 1.

אני בטוח שתחזור למוסך אחרי השטיפה.

פורסם

מה הייתה הסיבה לכך שהבוכנה הפסיקה לעבוד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מתקן עם חבר

אז שטיפה במים ירדה מהפרק

איזה חומר ממיס תמליצו לקנות שיעשה את העבודה??

אפשרות שניה(שכרגע חשבתי עליה) להכנס לשטיפת רכב כגון "אוטו רונית" בראשל"צ

ולברר בקשר לניקוי מנוע

אני גר ברשל"צ,אשמח לקבל המלצות למכוני שטיפה שמנקים מנוע!!!

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

שוב, לא מומלץ גם לא במקום שמנקים. אם תנקה טוב ובלי הרבה בלגן בעצמך תעבור בלי בעיה. לא נכשלים טסט על לכלוך אז כל עוד זה לא נוזל לא צריכה להיות בעיה.

...Carpe Diem

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...