Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן אוהדי יובנטוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאון, לפי מיטב ידיעתי השופטים והסוכנים המעורבים בפרשה לא קיבלו עונשים פליליים אלה רק קנסות והרחקות מכדורגל.

הפתרון שאני הייתי מציע, כמו שכתבתי, זה להיכנס בכל הכוח במעורבים בפרשה ובעיקר באנשים העסקים שהיו בראש הקבוצות "פן יראו וייראו".

זה היה מוריד את הסיכויים שהסיפור הזה יחזור על עצמו, כי אנשי הכסף היו פשוט פוחדים.

בוא ניראה מה העונש הזה עשה: פגע בקבוצה,פגע באוהדים ופגע בליגה האיטלקית.

בוא נריאה מה הוא לא עשה: לא הרתיע בכלל את התאוותנים שעומדים בראשי הקבוצות, מנכ"ל יובנטוס שהיה במרכז הפרשה, הרוויח סכומי עתק וסה"כ כל מה שהוא קיבל זה הרחקה ל5 שנים מכדורגל.אני בטוח שהוא בוכה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איגור

באוהדים זה לא פגע כי אני לא רואה אותך או את הכותבים האחרים שהם אוהדי יובנטוס משנים נאמנות עכשיו, ומי שכן יחליף אמנות או לא יגיע למשחקים הוא צבוע ולא ראוי להיקרא אוהד.

מה שכן זה פגע באטרקטיביות נכון.

איך תיפגע באיש עסקים סורר

תיפגע לו בעסק (נכון), אבל אתה לא יכול ליפגוע בפיאט או בחברת התיקשורת של ברלוסקוני

אז תיפגע בעסק הספציפי ש''סרח'', וזה כן פגע להם בכיס פחות חסויות פחות אוהדים, בלי ליגת האלופות, וגם מוג'י אחרי 5 שנים כבר לא יחזור ליובה כי הנזק הציבורי והקלון שהוא גרם לעצמו בגלל כל הרעש התיקשורתי פשוט עצום וכל דבר שהוא גיע בו יעורר תהיהיות לגבי הכשרות שלו.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לאציו ופיורנטינה יישארו בסריה A!

העונש של יובה הופחת ל 17 נק', של מילאן ל 8'.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

פשוט בזיון איך שויתרו להם ככה.

במיוחד ליובנטוס, שהיה מגיע לה לרדת לסיריה C! :evil:

וגם מילאן מעצבן שהפחיתו להם ועכשיו הם בליגת האלופות...

בכל מקרה, פורצה אינטר, אליפות!

פורסם

גם אני בטוח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

קודם כל,אני רוצה להבהיר.

אני לא אוהד של מילאן או של אינטר או כל קבוצה בסריה A

מבחינתי,הקבוצה שמשחקת כדורגל טוב יותר ומעניין יותר.זוכה לאהדתי

אבל יובנטוס..קבוצה בבעלותו של קדאפי...מבחינתי גם שירדו לליגה השמינית!.

צריך לזכור שכדורגל כיום הוא משחק של כסף,לדעתי(ולצערי)יובה תצא מהסיפור הזה

ותחזור לצמרת הכדורגל העולמי.

Rikshanoam-R

פורסם

מזל טוב,יש זוכה לאליפות 2005/6.

Inter Millano

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...