Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח 20% ירידת ערך ב CTS לשנה. על 250000ש"ח קניה זה50000 ש"ח בשנה!

אז מה זה משנה החסכון בעלות חלקים טיפולים או דלק???

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אפשר להציע אולי אודי A6 או A8 מודל 2004-2005 ?

(יש מצב שנכנסת אפילו A6 מודל 2006 - מהצורה הישנה 3 ליטר, ומהצורה החדשה 2.4 ליטר)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
סליחה אבל BMW סדרה 7 מהדור הקודם לא ממש שומרת על המחירון שלה, אלה יותר מאבדת אלפי שקלים כל חודש במחירון, לראיה אפשר לקנות סדרה 7 מסוף שנות ה-90 במחיר נמוך יותר מסדרה 5 למשל למרות שחדשה ה-7 עלתה הרבה יותר.

לכל רכבי היוקרה יש ירידת ערך גבוהה ביותר אי אפשר לדעת בדיוק מה יותר חסכוני בכללי, רכב חדש יותר יהיה פחות בעייתי מבחינת טיפולים ואחזקה אבל ירידת ערך גבוהה יותר, רכב ישן יותר הטיפולים שלו יהיו יקרים יותר וגם תדירותם, אבל ירידת הערך נמוכה יותר אבל עדיין משמעותית בהחלט !

הבחור דיי התאהב בקדילאק ואין שום רע ברכב הזה , נכון שאולי מבחינה כללית אולי הבמוו עדיפה אבל מה שלא יהיה הרכב יהיה רכב יוקרתי עם מקדם "פוזה" גבוהה כפי שהחבר שלו רוצה .

אם התאהב בקדילאק אז העיקר למצוא אחת שמורה ביותר ושיהנה מהרכב.

לגבי ההצעה של רועי לגבי האודי אפשר לבדוק, אני אישית לא חובב אודי והעיצוב שלה לא מושך אותי, אבל גם זה לשיקול הבחור ..... אבל לדעתי הרכב לא מסובב ראשים כפי שהבחור מעוניין .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני הייתי ממליץ על הCTS, זה רכב מעולה בכל קנה מידה. אמנם הוא נופל קצת בכמה קריטריונים מהBMW אבל הוא יותר זול, ואתה יכול לקנות משנתון גבוה יותר\עם פחות קילומטראז'.

חוצמיזה,(לטעמי...) הCTS נראית מדהים, הרבה יותר יפה מה5 או ה7 השיגרתיות (הכל יחסי כמובן!).

הצריכת דלק דומה, אבל יש לך את ה7 דיזל....שהיא מדהימה, אבל מעט יותר יקרה (ולא נפוצה)

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

תודה לכולם.

כל הדעות שלכם עזרו בהחלט ואני חושב שמיצנו את העניין.

ננסה לעשות נסיעת מבחן ב-2 המכוניות, כשהעדיפות היא ל-CTS, לשם הוצאות פחותות יותר מה-B.M.W.

צריך לזכור שלמרות ששנתון יותר חדש יאבד יותר ערך, המכונית תיקנה באותה מחיר, לכן בסיכומו של דבר זה לא ישנה, מה שכן ישנה זה שההוצאות יהיו יותר מזעריות כי האוטו חדיש יותר.

אודי A6 תהיה בחירה קלה, אבל זה לא מה שאנו מחפשים.

תודה! [=

[=

פורסם

רוצה פאר

רוצה פוזה

רוצה אמינות וחסכנות בטיפולים

זה אני או שיש פה לקוח מדוייק של טויוטה קאמרי?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

פוזה,בקאמרי?:roll:

ולעניין:

באמת,הדרך הכי טובה היא לעשות נסיעת מבחן לשתי המכוניות.

אם הבנאדם יאהב את עיצוב הפנים של הCTS ,סה''כ היא קנייה טובה.

אני מצאתי את עיצוב הפנים ואיכות החומרים ברמה גרועה מאד.וזה בשבילי פרט חשוב.

פורסם
תודה לכולם.

כל הדעות שלכם עזרו בהחלט ואני חושב שמיצנו את העניין.

ננסה לעשות נסיעת מבחן ב-2 המכוניות, כשהעדיפות היא ל-CTS, לשם הוצאות פחותות יותר מה-B.M.W.

צריך לזכור שלמרות ששנתון יותר חדש יאבד יותר ערך, המכונית תיקנה באותה מחיר, לכן בסיכומו של דבר זה לא ישנה, מה שכן ישנה זה שההוצאות יהיו יותר מזעריות כי האוטו חדיש יותר.

אודי A6 תהיה בחירה קלה, אבל זה לא מה שאנו מחפשים.

תודה! [=

"יותר מזעריות כי האוטו חדיש יותר" - לא תמיד. ברכבי פאר ויוקרה בדרך כלל לא אמורות להיות תקלות מיוחדות, לא משהו שנובע מהתיישנות של שנה שנתיים של הרכב (בעיות חשמל ואלקטרוניקה, גימור או חס וחלילה מנוע לא קוראות בשנים הראשונות ברכבים כאלו).

Lexus CT200H

פורסם

אבל ב.מ.וו ס' 7 שנת 2002 לעומת קאדילק CTS 2004 ?

תסכים איתי שהסיכויים הם שלקאדילק יהיו פחות תקלות.

"(בעיות חשמל ואלקטרוניקה, גימור או חס וחלילה מנוע לא קוראות בשנים הראשונות ברכבים כאלו)."

- לקאדילק הגימור הרבה פחות טוב, מה שיקטין את ההוצאות מבחינה הזו.

'נסיך' - תודה אבל לקמארי אין בדיוק "פוזה"...

אנחנו דיי סוגרים אבל עוד רעיונות?

תודה!

[=

פורסם

למען האמת, אני מאמין שלרכב האמריקאי יהיו יותר תקלות מאשר לרכב הגרמני..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מחירון של מרצדס S-Class 320 הוא 235,000 ש"ח

אבא שלי מוכר את הרכב שלו(S Class 320) מודל 2000 ב200,000 ש"ח

לפרטים נוספים צור קשר בפרטי

ואם אתה מחפש יוקרה-המרצדס תיתן לך אותה. גירסאות S-class יוקרתיות מאוד ולא חושב שמישהו יכול לחלוק על זה.

פורסם

אני מסכים ללא ספק אך המרצדס הזו משנת 2000 תצריך בוודאי הרבה הוצאות שמעבר, תקלות וטיפולים.

Discover , נראה לי שאתה טועה. אנחנו מדברים פה על רכבים מסויימים מאוד, ובמקרה שלנו נראה לי שזה יהיה הפוך, מה גם שהגרמני, לצרוך העניין, הוא שנתון 2002, לעומת האמריקאי 2004.

Uno Turbo , אני נאלץ לחלוק - אמרו לי שהתמיכה כאן בישראל היא מצויינת מטעם UMI והחלפים נגישים מאוד.

יכול להיות שאני טועה?

עוד הצעות? [=

[=

פורסם

קשה לי להגיד לך עם הCTS,אבל בגדול UMI לא יודעים פשוט לטפל בקאדילק.

לא יודעים דברים פשוטים,יש לי הרבה סיפורים על הבורות שלהם,אבל זה לפעם אחרת.

אחד הדברים שיימנע מאיתנו לקנות קאדילק כרכב הבא זה UMI.

יכול להיות אבל שעם הCTS זה אחרת,לא התנסתי בזה.

שאלה:

האם מישהו מניסיון יודע איך השרות של B.M.W? אמינות של סדרה 7 מהשנים הראשונות של הדגם החדש?

שוב אני חוזר, תשובות רק מניסיון.:roll:

• תוכן חדש...