Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותיי ערב טוב,

אני רוכש רכב ב"ה יום ראשון. רכב שעובר אליי מאחי (אופל קורסה 94 3 דלתות מצבבאמת מעולה). ידוע לי כי הוא הצליח להעביר את הרכב מבלי שבדקו לו את הפרונט (בפעם הראשונה הוא לא עבר כי היה צריך כיוון שכזה). על כל פנים הרכב עבר טסט מבלי שכלל בדקו את העניין ואם נעשה כיוון שכזה (ובאמת שאינני יודע מה הסיבה שלא בדקו - כנראה). טוב, אחי כמו אחי אומר כי אין צורך ואם הרכב עבר טסט כנראה שלא צריך לכוון את הפרונט. אני פשוט מכיר את אחי ומאמין שכלל לא בדקו לו (למרות שהוא טוען שכן). על כל פנים לאחר הרכישה שתיהיה כנראה ביום ראשון אלך למוסך בכדי לבדוק אם יש צורך בכיוון פרונט. במידה ויהיה צריך אחי כמובן ישלם על זה, במידה ולא - לא.

השאלות שלי הן כדלקמן : כמה עולה לעשות כיוון פרונט ? ובכלל מה הן הנזקים שיכולים להגרם מרכב שלא עבר כיוון פרונט.

באותה הזדמנות אם מישהו מכיר מכון רכב אמין וטוב בחולון שיוכל לבדוק ולבצע במידת הצורך את הטיפול הנ"ל אשמח לשמוע.

תודה על העזרה רבותיי ושיהיה סופ"ש טוב.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

רפי ידידי, ידוע לך כמה פחות או יותר זה אמור לעלות?

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

כדאי לך לבדוק, ובמידת הצורך גם לכוון פרונט, כי לשאלתך הנזק שעלול להיגרם הוא שחיקת הצמיגים - וזה חבל...

פרונט ארביב אכן מומלץ, כשאני עשיתי שם זה עלה 350 ש"ח בדיקה+כיוון - אני מניח שזה מחיר סביר...

• תוכן חדש...