Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרך אגב איפה זה קרה? גם לי יש שכן צעיר ויש לו טיוטה קרולה כסופה ואבא שלו קנה לו אותה איך הוא משתולל עם האוטו :evil:
באשדוד זה היה באיזור י"ב-י"ג.
פורסם
יש לי סיפור יותר משוגע: שעת בוקר מוקדמת

אני עומד ברמזור האחרון ליד קניון מלחה בירושלים בכיוון הנסיעה של גילה יש שם 3 מסלולים. נכנסתי עם הג'יפ טויוטה החדש שלי לימני וכמובן שבמסלול האמצעי כבר התנחל לו מישהו (כי הימני לא טוב לו) עם הפונטו שלו. אור ירוק ואני מאיץ לי לאיטי כשאני שם לב שבעל הפונטו עם רגל כבדה על הגז(יש גם עליה בהמשך) המשכתי עם הטויוטה, נוסע מימינו וכך אנו ממשיכים עד שנגמר לי הכביש ומתחילים שולים (עם קו הפרדה רצוף ). ציפיתי מהפונטו שיתן להשתלב בימני ויעבור עם הרגל הכבדה שלו לשמאלי הפנוי אך כנראה האגו לא מאפשר לו לוותר. המשכתי בנסיעה על השוליים במהירות מאוד גבוהה (המותר היה 60 וזה היה מעל). בהמשך ישנה פניה לכביש שלנו ללא רמזור אך יש שם אי תנועה עם מדרכה ועמוד עם שילוט אני רואה את זה אני מקווה שגם הבחור השני אך הוא לא מרפה וממשיך לדהור על הימני ולא זז כך שאני מתקדם לעבר האי תנועה צפרתי לו כמה פעמים שיבין את הרמז ונוכל שנינו לחיות יחד על הכביש, כשבסוף הוא עבר לשמאלי ואני ממש מטרים ספורים לפני התנגשות זז למסלול הימני ודהרתי הלאה ממנו. עכשיו הסיבה שאני נשארתי מימינו למרות שזה לא חוקי ולא חכם כי הוא ראה אותי, והנתיב השמאלי היה פנוי ולא הייתה שום מניעה שהוא יקרע את הפונטו שלו על השמאלי. ונוכל שנינו להתקדם לדרכנו בביטחה ובשלום. בשעת בוקר כשהכביש ריק והוא עם רגל כבדה, יש מקום לאדיבות ... אממה הוא היה משוגע מאחורי ההגה וממש לא היה אכפת לו אם אני אתנגש בעמוד על אי התנועה.

ולהזכירכם כל מה שעשיתי היה רק להאיץ לאיטי בג'יפ החדש, שבלחיצה קלילה היה משאיר את הפונטו מאחור, ולנסוע קצת מהר מהמותר כי יש שם עליה ולא היתה לי שום כוונה להתחרות איתו כי ככה נוסעים שם והוא יכול היה לפנות לי את הימני ולהשתולל בשמאלי והבחור לקח את זה אישית כנראה. ובנוסף הוא גם לא היה צעיר כמצופה מהתנהגות זו .

דני 12,

אתה צודק לבטח, אבל בטח לא היית חכם במקרה הזה.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אני לא מבין למה המשחקי כבוד האלה על הכביש? לא חבל על החיים שלכם? תראו מה הולך בצפון חיילים שלנו ואזרחים שלנו מתים לחינם ואתם מוצאים לכם סיבות למות על הכבישים? לא חבל? תחשבו מה יעבור על המשפחה שלכם לאחר שתמותו, אל תחשבו רק עליכם!

תנהגו בזהירות תעשו לי טובה ולכל המדינה שלפחות בכבישים יהיה לנו נחת.

יוסי.

פורסם

לצערי, ישנם היום נהגים צעירים (לא כולם) שחושבים שנהיגה זה מתקן בלונה-פארק. הם לא מבינים שמדובר בחיים של אנשים, ושכל דבר שלא פועל כשורה, עלול להביא למצב חירום אשר יגרום לסכנה.

ההורים האדישים שלהם, מחמירים עוד יותר את המצב. עצם זה שהם נותנים להם את האוטו כאשר הם מודעים למעשיהם, כבר מדגיש את השאננות שלהם.

זה לא כוללני, אני בעצמי נהג חדש שנוהג באוטו של ההורים (עדיין לו מסוגל לקנות לעצמי אוטו) ואני לא מתנהג אליו ואל שאר עוברי הדרך באכזריות.

צריך לאתר את אותם הנהגים שעושים את הבעיות, ולשלוף אותם מהכביש- החוצה! פשוט ככה.......

Xbox12341

פורסם

אכן, אם בימים רגילים רק חמישי-שישי בערב הם הימים שבהם עדיף לא לעלות על הכביש כדי לא ליהרג יחד עם המפגרים שטופי ההורמונים\הוודקה\הטיפשות, בחופש הגדול זה קורה כל יום.

יבוטל החופש הגדול לאלתר!

פורסם

אישפוז

אם כבר אז תכתוב גם על הזקנים שנוסעים ברכבי פאר/ג'יפים שחושבים שהכביש שלהם וזה בא לידי ביטוי בתפיסה של הנתיב השמאלי כאשר השננים הימניים פנויים ,כל זה כמובן נעשה ביודעין (אתה רואה שהוא מסתכל במראה),

מה דעתך על הקטע שלהם (זקנים=40 +) שהם יוצאים לעקיפה בלי איתות או שהם רואים שאתה מאותת אז הם נותנים בגז ואם נכנסת אז הם מצפצפים ,משתוללים ומאיימים ,זה בסדר אהה ?

זה נכון שגם את הילדים של היום חייבים לסרס אבל זה לא רק הם ,גם ההורים שלהם אשמים כי אפשר לראות את המשפחות שהאבא מקלל תוך כדי נסיעה או חותך או שוכב לישון תוך כדי הנסיעה (משענת גב כמעט במצב מאונך) ,הם לומדים שזב בסדר ,אם אבא נוהד ככה אז גם אני אנהג ככה ואז אני גבררררר .

כיום אני לפחות מנסה להימנע מלהסתובב עם הרכב בחמישי +שישי .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

המצב שתיארת זה לא מצב נדיר.

בואו נתחיל מיזה שלא כל אחד שמקבל את המפתחות ולא קורע את התחת נוהג כמו מטורף.

שקיבלתי את הרשיון נהגתי כמה שיותר רגוע. אני מודה היו קטעים פה ושם שעשיתי שטויות (ואני מצטער על זה, הייתי מושפע)

אבל, עם הזמן נרגעתי. הבנתי שפשוט חבל על האוטו וחבל על הרשיון שלי והכי חבל- על הסובבים אותי ועלי.

יש פתרון לכל אלה:

1) או שפשוט "ייפול" עליהם שוטר בצעקות ויבהיל אותם (כמו במקרה שלי ששוטר תנועה ויתר לי על דו"ח אבל צעק עלי וכמעט גרם לי לבכות ובזכותו נרגעתי מאוד! (תודה לך :-))

2)או שפשוט ההורים צריכים לעקוב אחרי הדלק והק"מ. (או במקרה הגרוע- שיקרה להם מקרה קרוב לתאונה

או תאונה קלה וכך הם יירגעו, לא מאחל לאף אחד, לצערי איבדתי חבר טוב בתאונת דרכים וזה כואב לראות משפחה גמורה!)

שורה תחתונה, הכל מתחיל מחינוך! לא יעזור לאף אחד! ברגע שההורים יעמדו על כך שהילד לא יקבל את האוטו אם הוא משתולל, הילד יירגע. וזו לא בושה, כבר שמעתי על מקרה שהורה מכר את רכבו הפרטי כי החברה של הבן שלו "הלשינה" (לטובתו) לאבא שהילד משתולל. האבא אמר לי שעדיף שהילד ייסע במוניות ולא ינהג כמו מטורף והוא מעדיף לשלם הון על מוניות ולא לשלם חס וחלילה בחייו של בנו. תכלס, זה בנאדם שאני מעריך.

אגב, יש גם הרבה נהגים וותיקים שהם לא צדיקים הכי גדולים. גם הרבה שמקבלים אוטו מהעבודה ושמים ז*ן (לא כולם).

יש הרבה שמקבלים מההורים רכב+דלקן על חשבון החברה ואלה לרוב מתפרעים מאוד! (לא כולם ככה, יש לי חבר

שנוהג עם אוטו חברה הרבה יותר זהיר ובעדינות מהרבה אנשים כאן ושאני מכיר-והאוטו בכלל לא על חשבון ההורים שלו ולעומת זאת אני מכיר כמה אחרים ששוחטים את הרכבים מהעבודה).

לדעתי זה לא קשור לגיל, אני מכיר אנשים שיותר גדולים ממני ומאחרים בגיל ונוסעים כמו מטורפים.

הבעייה אינה פשוטה אך צריך לפתור אותה. ושוב- לא להתמקד בצעירים- אלא להתמקד בכל האנשים שחושבים שהכביש שלהם.

איתמר

פורסם

הכול פונקציה של חינוך מהבית. עזוב רגע את ההתנהגות החוליגנית בכבישים [שהיא מניפציה מבסיס חינוכי עקום ממילא] , מה לגביי הוונדליזם בגנים ציבוריים,השחתות של מכוניות חונות, צעקות וצרחות ברחובות בלילה בלי סיבה? ... מה קיבינמט יש לדור הדפוק הזה בראש??

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

לא כול הצעירים כאלה

אם היתם רואים מה עושים לי ( אני צעיר ואני לומד נהיגה

בשיעורי הנהיגה שלי מה אני לא רואה בדרכים עוקפים אותי מכול צעד לא רק משמאל , חותכים בכול פנייה..הקיצר מה לא עושים ואני שם לב לנהגים והם לא ממש צעירים בני 30+

כול מי שאומר מינימון רישיון לגיל 20 ההיתם אומרים את זה אם לא היה לכם רישיון?

קורה שצעירים מתפרעים הכול אצלהם ענין של פוזה :\

צריך לוותר לנהגים כאלה כי הם משוגעים ולא להתחיל להתחרות איתם .

פורסם

הכל פונקציה של סבלנות. באו לא ננסה להציל את כל העולם בוואט אחת. נתחיל בקטן וניסתכל על הנהג שעליו יש לנו הכי הרבה השפעה - עלינו. לא נותנים לך לעקוף = על תעקוף. מה איכפת לך שהוא אידיוט מקסימום תיסע קצת פחות מהר עוד דקה או שתיים ואז תיווצר אפשרות בטוחה לעקוף.

הרכב מימינך לא זז שמאלה כאשר הנתיב שלך משתלב בשלו תשתלב מאחוריו מה קרה? על תדאג מימילה אורך החיים של החבר'ה הנ"ל לא ארוך במיוחד.

ותזכרו כולם הוא יהיה לפניך 2-3 דקות אבל אהבל כל החיים

פורסם
לא כול הצעירים כאלה

אם היתם רואים מה עושים לי ( אני צעיר ואני לומד נהיגה

בשיעורי הנהיגה שלי מה אני לא רואה בדרכים עוקפים אותי מכול צעד לא רק משמאל , חותכים בכול פנייה..הקיצר מה לא עושים ואני שם לב לנהגים והם לא ממש צעירים בני 30+

כול מי שאומר מינימון רישיון לגיל 20 ההיתם אומרים את זה אם לא היה לכם רישיון?

קורה שצעירים מתפרעים הכול אצלהם ענין של פוזה :\

צריך לוותר לנהגים כאלה כי הם משוגעים ולא להתחיל להתחרות איתם .

כי אתה "למד", אנשים חושבים שאם יש לך נהג חדש אתה ואללה חדש והם צריכים להראות לך שהם גברים. אם אתה עם למד, בכלל...

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
כי אתה "למד", אנשים חושבים שאם יש לך נהג חדש אתה ואללה חדש והם צריכים להראות לך שהם גברים. אם אתה עם למד, בכלל...
אכן. הם לא רוצים להראות שהם גברים, הם רוצים להראות שהם יותר מהירים, יותר שולטים, וזאת הדרך שלהם לעשות את זה.

האמת שזה לא תמיד נכון, כי אני עוקף הרבה פעמים "למד" שפשוט מעכב את התנועה באופן מטורף, ואם אני לא אעשה זאת, יהיה פקק אדיר עד לרמזור הבא, כך שלא תמיד מדובר על האגו.

בקשר לשלט "נהג חדש", אם כבר הוזכר, עד היום לא הבנתי מדוע צריך לתלות את השלט הזה, הרי סבלנות, צריך לגלות כלפי כל הנהגים בכביש ולא רק כלפי הנהגים חדשים, והישראלים, במילא לא מגלים את הסבלנות, ואפילו להפך, "מתעללים" כשרואים שלט נהג חדש ועוקפים עקיפת מסוכנות, אז במה הוא מועיל בדיוק?

אני בעצמי נהג חדש ואינני תולה את השלט הזה, הוא פשוט מיותר, השוטרים במילא לא נותנים קנס על דבר כזה. כשהוא שואל היכן השלט, אתה אומר לו שהיה תלוי ונפל לפני רגע. הוא ייגש לאחורי הרכב וייראה את השלט מושלך על מקומו. זה לדעתי מספיק. אם תהיה נחמד אליו ותתנצל על "טעותך", הוא אפילו לא יתווכח איתך, רק "יזהיר" אותך ויגיד לך "ערב טוב וסע לשלום".

Xbox12341

פורסם

ל soli vbmenu_register("postmenu_1014998", true); לא יודע אם זה היתה אתה או שאתה סתם מציג את זה בכאילו אבל אין לי שום כוונה ושום כוונה עתידית לוותר לפסיכים שמתנהגים כך. לפי החוק מי שמשתלב הוא זה שנותן זכות קדימה מי שעוקף אמור לעשות זאת בשמאלי מכיוון שהשמאל היה פנוי לחלוטין לא היה לי שום סיבה להתחיל לעשות זיגזוגים בכביש בגלל נהגים פסיכופטים. רוצה לנסוע מהר אז 1. תן זכות קדימה 2. תשתלב בשמאלי (הריק) 3. תעקוף

ועצם העובדה שהנהג המשיך על השולים רק כדי לא להעט חס וחלילה, אין לו שום זכות דיבור.

• תוכן חדש...