Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני נוסע לי הביתה לכפר סבא חזרה אחרי שביליתי בסינמה סיטי.

בדרך, כמה מאות מטרים לפני מחלף מורשה, מולי ונתיב מימיני נוסע רכב.. אם אני לא טועה סיטרואן קסרה לבנה.

לפתע פתאום הרכב מתחיל כמו ספינה להתנדנד מצד לצד ואני לא צפיתי באותה שניה את מה שהולך לקרות.

הרכב פשוט המשיך לאבד שליטה ולהחליק על כל ארבעת הנתיבית שבכביש ואף התנגש עם החלק האחורי במחיצת הבטון!

באותו קו היה גם ריינג'ר על הנתיב הכי ימני שבמזל היה סנטימטרים ספורים מלהפגע על ידיו, כמו כן אם לא הייתי שם לב מוקדם יותר ייתכן שגם אני הייתי נפגע.

יש לציין שהרכב אוכלס במלואו ואני לא רוצה לדעת מה היה קורה לולא היה לנהג מזל כמו שהיה לו שם..

עכשיו אני שואל:

מה אני צריך לעשות במקרה כזה שהרכב מתחיל לאבד שליטה מצד לצד כמו כן אילו סיטואציות שגרמו לדבר אתם יכולים לעלות על דעתכם?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

נכון או שהחברה עשו בלאגן בפנים והסיחו את דעתו...

אני פשוט לא מבין אנשים איך הם נוהגים ככה..

מזל שזה נגמר רק בפנס אחורי שמאלי מרוסק ונהג מפוחד ביותר..

נ.ב תודה על עריכת הכותרת, בשעה כזאת של הלילה אני לא מסוגל לחשוב כל כך :ם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

רוב הסיכויים שהוא נרדם על ההגה, הרכב התחיל לסטות, הנהג התעורר ומרוב הפתעה תיקן בחריפות מידי, מה שהוביל אותו לעוד תיקון וכך הלאה ...

פורסם

יכול להיות גם צמיג שהתפוצץ.

כדי להתחמק ממצב כזה אתה צריך:

א. תמיד לשמור מרחק מהרכב לפניך.

ב.להשתדל לסיים עקיפות כמה שיותר מהר.

ג.להיות תמיד עירני למצב מסביבך (למשל אם הרכב שאתה עוקף אותו כרגע מתנהג בצורה "מוזרה", עדיף לצפות את התנהגותו לפני שאתה מתחיל לעקוף אותו).

ד. להשתדל להיות תמיד מעודכן מה קורה סביבך, למשל אם מאחוריך יש רכב או שאתה יכול לבצע עכשיו בלימת חירום.

(אני יודע שג' וד' דומים מאוד, אבל זה מה יש)

פורסם

נראה לי שהוא התכוון למצב שהאיבוד שליטה קורה אצלו

ולפי מה שאני מבין מנסיוני הדל ביותר במקרה של איבוד שליטה אסור אבל אסור ללחוץ על הברקס כי אז הגלגלים ננעלים

פורסם

טעות, בעיטה לברקס היא הדבר הראשון שעליך לעשות.

לפותח השירשור, אני ממליץ לך בחום ללכת לעשות קורס נהיגה מתקדמת, לא תצטער.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אכן קשה ללמוד שחיה בהתכתבות .אבל הכי פשוט והכי אינטואיטיבי :מבט קצר במראה לבדוק שאין מכוניות מאחור ולבלום..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אכן קשה ללמוד שחיה בהתכתבות .אבל הכי פשוט והכי אינטואיטיבי :מבט קצר במראה לבדוק שאין מכוניות מאחור ולבלום..

עם גלגלים ישרים ככל האפשר...נכון?

(אלא אם מתקנים בקטנה)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

עכשיו אני שואל:

מה אני צריך לעשות במקרה כזה שהרכב מתחיל לאבד שליטה מצד לצד...?

אני רחוק מלהיות מומחה אבל אני הייתי מנסה שלא לפגוע בו ומוודא שבזמן ניסיון ההתחמקות שלי אני לא פוגע ברכב אחר. נשמע סביר?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה צועק אללה וואכבר..

מקרה דומה שקרה לי, נכנסתי עם דייהו לאנוס לשלולית גדולה בכביש בין עירוני במהירות של 75 קמ"ש בערך והרכב הפך למגלש סקי. שיחקתי טיפה עם ההגה והכל הסתדר, כמובן שצעקתי אללה וואכבר.

• תוכן חדש...