Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבועיים וחצי אני טס לארה"ב. אני מקווה שעד אז אני יקנה כבר איסוזו רודיאו. מצאתי כבר את זו שאני רוצה צריך רק לקחת אותה לבדיקה שבוע הבא. כרגע יש באוטו head unit מעפן. הכל בסדר רק ה head unit מעפן. לכן רציתי לנצל את ההזדמנות ולקנות headunit שאני שם.

הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות. אני לא מבין בזה כלום. אז אני יכתוב את הדרישות שלי ואולי אתם תמליצו לי על דגם.

1. אפשרות לחבר את ה Ipod באופן נקי ומסודר.

2. קורא צרובים.3

3. שיראה יפה ושיהיה בו איזה ג'ימיק מיוחד (מסך גדול שמנגן סרטונים כאלה (ראיתי פעם HD של pioneer שעושה את זה) או שאולי כל הפאנל הקדמי זז באופן חשמלי. לא יודע אבל שיהיה איזה משהו נחמד.

אני מעדיף לקנות את זה מאיזה אתר כמו summit ושזה יהיה כבר במקום שבו אני נשאר. אני לא רוצה להתחיל לחפש שם.

לגבי החשמל אין בעיה כי כל רכב זה 12 וולט. אך מה לגבי תחנות הרדיו? קראתי פעם שיש בעיה בתדרים. זה נכון?

תודה.

פורסם

ראיתי הרבה מכשירים שיש להם usb port בחלק הקדמי. עכשיו הכבל המקורי של ה ipod הןא usb בצד אחד (הצד שמתחבר למחשב) וחיבר מיוחד של אפל בצד השני (הצד שמתחבר ל ipod עצמו). השאלה שלי היא האם אפשר בעזרת הכבל המקורי הזה להתחבר ל usb port של הרדיו ולשמוע את השירים שעל ה ipod?

פורסם

ראיתי מישהו שהביא מארה''ב מכשיר של פיוניר שיש בו הרד דיסק של כמה עשרות ג'יגה טובים. לא זוכר בדיוק את המספר, אבל זה הרבה יותר פרקטי מאי פוד. ואם אני לא טועה המחיר היה בסביבות ה400 דולר שזה יצא לך משתלם, יותר מהתקנה של המתאם לאי פוד והמתאם.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...