Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו 1600 ו רציתי להחליף חוטי הצתה עקב בלאי טבעי. ניגשתי לחנויות לחלקי חילוף בירושלים והדבר היחיד שנמכר שם זה ה BS המפורסם ושום דבר חוץ מזה. הלכתי לסוכנות והסתבר שחוטים רגילים עולים 120 ש"ח אבל לרכב שלי הם עולים 360 ש"ח וכמובן גם אין במלאי.

מכיוון שגם כך היתי צריך לנסוע ל תל אביב אז על הדרך בדקתי שם ב 2 מוסכים של פיאט שלא היה להם גם תחליפי אמרו לי שאין בכלל גם במ.י.ר חלפים לא היה במלאי וגם הוא אמר שאין תחליפי אכותי רק ה BS.

כבר התיאשתי ואז נזכרתי שלידו יש את נחום סודאי אצלו מצאתי גם מקורי של חברה ב 360 ש"ח שגם היה צריך להזמין, אך היו לו גם כבלי הצתה של BOSCH בדיוק לדגם שלי ועוד במחיר של 220 ש"ח בלבד.

אני יודע שמישהו כתב שלידקו לא מיבאים לארץ חוטי הצתה שלהם אך באתרם העולמי הם כן קיימים.

(וסתם לידעה במיר יש עכשיו פארפלו מוכן לשימוש ,לכל מי שחיפש כי הרבה זמן לא היה.)

כך שלכל מי שיש את הרכב, כן ישנם חוטים תחליפיים איכותים וזולים יותר.

וחבל מאוד שבירושלים כמעט כל החנויות מוכרות זבל.

פורסם

כבר מצאתי של BOSCH אבל פשוט מעצבן למה חוטים רגילים מהחברה עולים 120 ש"ח ואלה כי הם נראים קצת אחרת רוצים עליהם פי 3

פורסם

קניתי אצל סודאי לפני כשנה וחצי חוטי הצתה לטיפו 1400, שהייתה לי . החוטים היו גם של BOSCH, ותתפלא , גם עלו 220 ש"ח .

החוטים היו מצויינים , תואמים 100% למקוריים , לא מצאתי אותם בשום מקום אחר.

מה זה "חוטים רגילים מהחברה" ?

פורסם

אני במקומך הייתי מתקשר ל- "ליברלו חלקים" בחולון, יבואני BERU בארץ. שואל אותם היכן (חנות חלפים רצינית) ניתן למצוא הסחורה שלהם (משום שהם לא מוכרים באופן פרטי), מתקשר לשם, מבקש משלוח אליי הבייתה בגובינא (בערך עוד 30 ש"ח) וחוסך את התלאות של נסיעה וחיפוש בתל אביב. סתם רעיון לפעם הבאה, שיהיה לך יותר נוח.

פורסם

חוטים רגילים מהחברה זה חוטים מקוריים של פיאט.

נראה לי שהוא מביא את החוטים של BOSCH בעצמו מכיוון שהסתכלתי באתר בוש העולמי ויש שם קישורים לארצות ומה ממוצרי בוש נמכר בארצות אלו מצאתי את החוטים רק למכירה בגרמניה, אך המספר הקטלוגי שלהם שמתאים לדגם שלי אכן תואם את מה שקניתי. כך שכנראה הוא מביא אותם מגרמניה בעצמו.

ולתל אביב בכל מקרה היתי צריך לנסוע אז כבר עשיתי סיבוב בחנויות של חלפים וקניתי עוד כמה דברים שיהיה לעתיד כי בירושלים להשיג דברים איכותים במחירים שפויים זה בלתי אפשרי.

• תוכן חדש...