Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג מראה המיאטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם יונתן (מקלארן F1).

ג'נטים כאלה הכי מחמאים למיאטה הזאת (NB?).

הג'נטים שעל שלך (לפותח השרשור) לדעתי פחות מתאימים.

ושוב, אין שום סיבה להתרגש מדעות של אנשים. אם זה מוצא חן בעיניך אשריך וטוב לך. ו*** על כולם.

אור.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה מיאטה מהארץ עם ג'אנט יפה:

זה הג'אנט של הקליאו ספורט! :shock:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני אישית לא אהבתי את הג'נט שהוא די דומה ל w12 שהכי מתאים לדעתי לפולקסווגן ואאודי.

בכל מקרה אני אישית הייתי מוריד את הגבות,מחליף מראות ומוריד את המדבקות ואם כבר מחליף לג'אנטים אחרים.

אבללל זה הרכב שלך ואם זה יפה לדעתך אז שיהיה לך בכיף :)

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תוריד את הגבות , המדבקה של אברט ותשנה את המראות..

חוצמזה , הנמכה , ואיזה יציאה יפה לאגזוז וזהו...

דעתי האישית...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

שיפורים חיצוניים זה עניין של טעם וריח

כל עוד אין פגיעה בביצועים. אין בכך כל רע

גם אם יש לך פיאט אונו עם טונה וחצי כונסים ספויילרים בקליות אורות ופלסטיקים TYPE R על האוטו

ואתה אוהב את זה זה מה שחשוב.

רכב זה אהבה לא רק כלי רכב

תעשה מה שגורם לך לחייך שאתה הולך לכיוון האוטו בבוקר

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
מחר אני משיג ג'קסון וחותך את המראות כדי לקרב אותן לקורה הקדמית.....:roll:

אם הייתי מוצא את התמונות האלה שעשו למיאטה את זה היית צוחק פחות.. זה יוצא ממש יפה... לפחות אם המראות שלך היו בשחור או בצבע של האוטו או משהו.. אבל הניקל הזה מבליט אותם מאוד והמראות זה לא ה-דבר שצריך להבליט במיאטה {לא מספיק המיקום שלהם מעפן}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אני דווקא אהבתי את השינוי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

2 מדבקות וג'אנטים זה לא מה שיהרוס את המראה של הרכב,נא לא להגזים.

ולאלו שאמרו לשנות את מיקום המראות,אני מבין שאתם שוכחים שלמראות יש תפקיד חשוב מעבר לפוזה או למראה,הם לא במיקום הזה לחינם.

פורסם

הג'אנט צעקני מידיי ולא מתמזג יפה עם הרכב גם המראות באותו צבע של הבג'אנט לא מתאימים לרכב שלך.

הנה כמה דוגמאות נחמדות:

2240367_4.jpg

2374701_4_full.jpg

2334091_7_full.jpg

פורסם

המיאטה הכי מדהימה שראיתי בחיי!

mazda_mx5_c.jpg

יש עוד תמונות שלה? (נ.ב אני בטוח שזה לא דגם אלא רכב אמיתי והתמונה עברה משחק בפוטושופ).

לבעל הרכב , צר לי להגיד לך אבל לפי דעתי המיאטה הזאת לא יפה.

לא יודע אם תתיחס אבל אני פה כמו כולם - להחזיר הכל למקורי ולהחליף לג'אנט יפה - הנוכחי פשוט לא!

שחר.

פורסם

אם אתה אוהב אז שיהיה לבריאות...זה עניין של טעם.

לטעמי האישי הג'נטים מזעזעים ,ובמיוחד המראות.הייחוד של המיאטה הוא לשמור על המראה המקורי

שלה ולא להפוך אותה למה שהיא לא...עוד ערסמוביל שמצטרף לעדר ההעונדות...המיאטה תמיד היתה

ייחודית במראה הנקי שלה ,אבל שוב ,עניין של טעם.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

כפי שצפיתי, התגובות הן לכאן ולכאן.

זה ברור שאין שום שינוי בעולם שייפגע לטעמם של כולי עלמא.

אני באופן אישי מאוד אוהב את השינוי ושלם איתו.

תודה לכל המבקרים והתומכים...כיף לשמוע...

---

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...