Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג מראה המיאטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אוהב לבעס אנשים שמשקיעים, אבל באמת שה"תוספות" רק גורעות מהרכב..

הדברים היחידים שיכולים להשפיע על מראה המיאטה לטובה זה ג'אנט יפה (לא כמו שיש לך)

ואולי החלפת בקליות (מושחרות,שקופות..בהתאם לצבע הרכב).

לסיכום, הג'אנט לא לטעמי, המראות גם לא מוסיפות אלא גורעות ושלל המדבקות (אם אני לא טועה

יש לך גם מדבקה של פרארי על הבאגז') לא נותנות כלום..

אם אתה מרוצה ממראה הרכב זה מה שחשוב, אבל אם היו לך ספקות בנושא התוספות כדאי מאוד

לחשוב שוב ולעצב מחדש את הרכב..

1.8T 8)

פורסם

אכן , עוד מקרה קשה של ג'אנט סטייל עונדה נחת על רכב יפהייפה..

טעם רע לדעתי. זה ג'אנט סטייל VW , לא קשור למיאטה בכלל , המיאטה אם כבר הייתה צריכה לקבל משהו יותר אגרסיבי.. פחות צעקני..

משהו כזה:

mazda_mx5_nr_a_01.jpg

mazda_mx5_c.jpg

פורסם

אני עם golf-gti התמונה של האדומה ממש יפים הג'נטים!

אני הכי אוהב את הסטייל הזה שהם "עמוקים" כאלה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

חבל רק שהאדומה בתמונה למעלה היא בגודל 20 ס"מ לכל היותר....

וג'אנט עמוק הוא הכי הכי BMW 316 שנת 88...אבל זו רק דעתי האישית....

---

פורסם

הנה מיאטה מדהימה עם ג'אנטים מהממים! :wink:29wv.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אכן.

הכי יפה שהיא מקורית :-)

:mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וג'אנט עמוק הוא הכי הכי BMW 316 שנת 88...אבל זו רק דעתי האישית....

ככה גם הגבות המראה והגאנטים שבחרת לשים

אני מניח שלא נוח לך לשמוע שרוב הדעות כאן לטובת המקוריות כשזה נוגע למיאטה על כל דורותיה

כנראה שזה עניין של טעם

פורסם

מיאטה נחשבת ובצדק כאחת הקלאסיות המודרניות.

אני מצטער מאד, אבל לא נראה לי שבארץ הקודש קם מעצב מוכשר שמצליח להאפיל על העיצוב המקורי.

אבל אם הוא מבסוט, אז זכותו.

פורסם

אני מחזיק בדעה כמו של אלו החושבים שהתוספות רק גורעות (בכל מקרה הייתי מעיף את מראות הניקל והסטיקר של האבארט ובין היתר שוקל גם להחליף הג'אנטים).

אני חושב שג'אנטים כמו של הAMV8 יכולים להיראות חבל"ז על מיאטה (בייחוד על המיאטה החדשה):

amv8_vantage_03.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...