Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הRMS אם תשים לב בחוברת שמגיעה איתם,הם 100RMS,למרות שכשהזמנתי אותם בEBAY הם הוצהרו כ320 RMS.

נכון הם עוצמתיים מאוד,אבל קצת צורמים באוזן,בסה"כ כמו שכבר אמרתי סט נחמד ברמה הכללית ,תמורה מעולה ביחס למחיר.

למרות שאני לא מת על אודיו באן ולא ציפיתי מהם ליותר מדי (אני מדבר גם על הסאבים שלהם וגם על קומפ') הם הפתיעו אותי מאוד לטובה בכמה מקרים,הקומפ' שלך זה אחד מהם.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה - אודיובהאן זאת ממש לא חברת זבל

הם תוקפים בעיקר את שוק הSPL בארה"ב אבל יש להם ציודים שיגרמו לכם ליפול מהכסא

באחד הפרקים של "סרסר רכבי" (פימפ מיי רייד למי שלא הבין) התקינו בשברולט סבורבן אקולייזר 40 ערוצים של אודיובהאן - משהו מדהים!!!

יש להם סדרות גבוהות לא רעות בכלל.

הם לא היי-אנד אבל הם רחוקים מלהיות זבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה לא חושב שהיגזמתה קצת??

הוא כתב את חוות הדעת שלו!! בלי להעליב אותך!! תגיד לי מה אתה ילד בן 12!!

קצת כבוד

1. הגזמת ולא היגזמתה.

2. אני כתבתי את חוות הדעת שלי, אני לא מבין מה "אתה קופץ כמו טיפש"...

פורסם

לאודי

הנתונים המוצהרים 320 רמס גם בחוברת ניסיתי לחבר אותם בבי אמפינג לגיביאל

וזה רצח לי את האוזן בחצי גיין בלי אחוז עיווט סאונד

זה לא מאה תהיה בטוח מסכים איתך שלא 320 אולי

אבל יש 200 נקיים בטוח

פורסם

אני אישית אוהב את אודיו בהאן חברת SPL מעולה!!!

תתחדש בנאדם...

ומי אתה שתקבע אם הם זבל או לא?!

תתן חוות דעת לפי שמיעה לא לפי איזה פלצן שאמר שהחברה ומוצריה לא שווים יריקה!:x

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

אני לא אומר שאודיובאן היא זבל, אבל אני לא חושב שהשדרוג הוא כל כך מוצלח,

ולא כדי לאכזב אותך, ראשית אני בספק אם הסט הזה טוב יותר מהסט קאפה הפשוט 65.7,

לגבי הסט של האינפינטי קאפה פרפקט 6.1, יצא לי לשמוע אותו יצא לי גם לשמוע קומפוננט של האודיובאן לא את הדגם הספציפי שלך, אבל לצורך ההשואאה הפערים היו גדולים, אני סבור למדי שהאינפינטי קאפה פרפקט עולה בכמה דרגות על הסט הנ"ל של האודיובאן, אבל כל עוד לא שמעתי את שניהם ביחד אז לבנתיים אני רק סבור.

בקשר להספקים, נכון העוצמה המוצהרת של האודיובאן היא הרבה יותר גדולה, אבל שאלה לי אליך איך אתה מתכוון להאזין את העוצמה, איך קראתה לה "המטרופת" הזאת... עם jbl 75.4 ?, חחחחח (תרשה לי לגחך), אתה מתכוון להאזין קומפוננט שיכולתיו המוצהרת היא 320 WRMS (שאני בספק אם הוא באמת מוציא בפועל אבל זה עניין אחר) עם מגבר עממי שביכולתו המרבית מוציא 100 WRMS ליציאה ואתה מקווה לנצל את הקומפוננט? או להוציא ממנו עוצמה מטורפת?!, קיצר אני לא אומר לך שהקומפוננט הנ"ל לא טוב, אבל שתדע שעוצמה זה לא הכל, וגם אם כן ואתה אוהב עוצמה וב SPL חשקה נפשך, הדבר הראשון שאתה צריך לחשוב עליו לפני שאתה מביא כל מיני אלמנטים (קומפוננט,סאב), זה כיצד אתה מתכוון להאזין את האלמנטים שברוצונך להביא, כי אחרת יכולת הניצול של הסט הזה ותפוקתו יתבזבזו.

פורסם
חחחחח (תרשה לי לגחך), אתה מתכוון להאזין קומפוננט שיכולתיו המוצהרת היא 320 WRMS (שאני בספק אם הוא באמת מוציא בפועל אבל זה עניין אחר) עם מגבר עממי שביכולתו המרבית מוציא 100 WRMS ליציאה ואתה מקווה לנצל את הקומפוננט? או להוציא ממנו עוצמה מטורפת?!.

בגישור המגבר מוציא 284 RMS

אני חושב זה מספיק כוח בכדי להזיז קומפוננט של 320 RMS

אתה לא חושב ?

:shock2::snipersmi
פורסם

בגישור אחוז העיוות עולה בצורה מופלאה

הטוויטרים יעוותו

המידים יעוותו

והאוזן שלך תתעוות

אתה לא חושב?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תאמין לי שעם 100 אר אמ אס מנוצלים טובים בלי באס קדימה יצרחו לך באוזן מ 3 אלמנטים בכל צד לא תצטרך לחבר אותם בגישור בכלל כי מהר מאוד תמצא את עצמך עם מכשירי שמיעה...

פורסם

אני לא צריך מכשירי שמיעה, תודה :)

אולי אתה תצטרך, אבל לא אני.

עומד להיות מותקן אצלי ברכב סט 'קצת' יותר איכותי מהאודיובאן

וללא שום צורך במכשירי שמיעה.

שבת שלום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...