Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דני קושמרו, תעשה לי ילד!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני קצת מגזים בקטע הזה אבל...

מי לא היה רוצה להיות דני קושמרו?!

תראו לדוגמא את אייל פלד שהוא מתבליין על חשבון "טלעד" וערוץ 10 ונוסע ברחבי העולם ומבלה...

ותראו את דני קושמרו שבוחן רכבים על חשבון ערוץ 2, פעם אחת על המייבאך פעם שנייה מחליק על מיני קופר בקרח של אירלנד או משו כזה....

בקיצור הבעייה שלי היא: איך נהיים כתבי רכב? אחלה ג'וב!!

Polo 2012

פורסם

לא כ"כ הבנתי מה הרעיון בשרשור אבל בהחלט יש לי חיוך על הפנים.

ע"ע כתבי אוטו והמבח המצולם של הפורשה 911 טורבו. בהחלט חיים טוב.

נו רוני, יש טיפים?:-)

אור.

פורסם

בסופו של דבר עבודה זו עבודה, ומהכרותי האישית של איל ושל דני, הם עובדים קשה ואפילו קשה מאד, וזה בא על חשבון הרבה מאד דברים.

נסיעות וטיולים בעולם במסגרת עבודה, אתה מתנפל על כל מה שיש בהתחלה, אבל אחרי 20 שנים ויותר אתה נשחק

כמו שנאמר מה שרואים מכאן לא רואים משם, בכל מקרה דני ואיל עושים יופי של עבודה

אירית

פורסם

בסופו של דבר עבודה זו עבודה, ומהכרותי האישית של איל ושל דני, הם עובדים קשה ואפילו קשה מאד, וזה בא על חשבון הרבה מאד דברים.

נסיעות וטיולים בעולם במסגרת עבודה, אתה מתנפל על כל מה שיש בהתחלה, אבל אחרי 20 שנים ויותר אתה נשחק

כמו שנאמר מה שרואים מכאן לא רואים משם, בכל מקרה דני ואיל עושים יופי של עבודה

איריתאף אחד לא זילזל בהם או משהו... הם הופכים את כל העבודה הזאת ליותר מעניינית ופשוט הייתי רוצה להיות כמו דני קושמרו....

הם מקבלים הזדמנויות לעשות דברים שלא הרבה מקבלים

*** עריכה - אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. מי שירצה לקרוא אותה פעציים יצליח גם בלעדיך ***

Polo 2012

פורסם

הם ידווחו על הכמיהה, בכל מקרה יש לך טעם טוב.....:wink:

אירית

פורסם

שני תיקונים :

1. דני קושמרו איננו כתב רכב.

2. להיות כתב רכב, זה לא לעשות סיבוב התחראות ברכב ולרוץ לספר לכולם. זאת אומרת זה כן, אבל לא כמו שזה נשמע ... :wink: (דורש בגרות אישית, מקצועיות, הבנה עמוקה בתחום, יכולת ניתוח של הרכב ומאפייניו, יכולת העברת תחושות פנימיות למילים, יכולת ביטוי טובה, יכולת ניסוח מעניינת וברורה וכיו"ב).

בהצלחה !

דני G.

פורסם

הנתונים האישיים שלי:

נדמה לי שיש לי לפחות אחת מהתכונות הללו.

גם אני מכיר את אירית.

דרכי סלולה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

QUOTE=DanyG]שני תיקונים :

1. דני קושמרו איננו כתב רכב.

2. להיות כתב רכב, זה לא לעשות סיבוב התחראות ברכב ולרוץ לספר לכולם. זאת אומרת זה כן, אבל לא כמו שזה נשמע ... :wink: (דורש בגרות אישית, מקצועיות, הבנה עמוקה בתחום, יכולת ניתוח של הרכב ומאפייניו, יכולת העברת תחושות פנימיות למילים, יכולת ביטוי טובה, יכולת ניסוח מעניינת וברורה וכיו"ב).

בהצלחה !

דני G.שני תיקונים...

א. הוא כן

ב. הוא מספיק מבין ויש לו מספיק ידע נרחב בתחום

Polo 2012

פורסם

דני קושמרו הוא מגיש חדשות שמדי פעם כותב על קטנועים ולאחרונה גם על מכוניות עבור גורמים מסוימים. שולחים אותו הרבה פעמים בגלל שהוא "עובר מסך" ויכול לספק גם כתבה טלוויזיונית.

בכל מקרה, כבודו במקומו מונח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בשביל להיות כתב רכב צריך קודם כל לדעת לכתוב, להעביר חוויה באמצעות מילים ותיאורים.

צריך כושר ביטוי וקצת חוש הומור ואת כל השאר אפשר ללמוד .

לצערי, אחוז גבוה מאוד של כתבות על רכב בארץ הם מונוטוניות ומשעממות , תחליף את נתוני הרכבים, את השמות שלהם והתמונות שלהם וכל הכתבות נראות אותו דבר.

אין מעוף, אין דמיון, אין הומור.

פורסם

אני בעד להחליף את הכותרת ל"ג'רמי קלארקסון! תעשה לי ילד!"

כי בינינו, אם אתה כבר מקנא בכתב רכב מסויים- לפחות שזה יהיה הטוב ביותר./

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...