Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבצע החלפת פילטר סולר רנו מגאן דיזל 98 לא טורבו.

השאלות שלי:

1. יש הבדלים משמעותיים באיכויות בין מסנני סולר מקורי ללא מקורי? קניתי פילטר ב-30 ש"ח בחנות חלפים.

2. האם כניסת אויר חד פעמית למשאבת הסולר כתוצאה מהחלפת המסנן עלולה לגרום נזק למשאבה?

3. מצורף עמוד שמסביר כיצד להחליף את הפילטר ברכב שלי. מצויין שם שצריך כלי בצורת האות ח' , האם הוא הכרחי? ,האם יש דגשים נוספים?

תודה לעונים

חיים ש.

מסנן סולר.doc

פורסם

1) כניסת אויר לא תגרום לנזק ולא ניתן למנוע את כניסת האויר (הלוואי והיה ניתן, ככה החיים היו יותר פשוטים 8) ).

2) את ההבדלים בין פ.סולר מקורי לחלופי לא ניתן לדעת עד שהאוטו שלך נדפק. אלוהים יודע מה האיכות של הפילטר שקנית ואם יש שם משהו בפנים בכלל.

3) כנראה שאין לך נסיון בהחלפת פילטר סולר אז העצה שלי כי לא תחליף לבד. בסוף תתקע אם רכב שלא יניע לך ולא תדע מה לעשות איתו.

החזיר את הפילטר החילופי, קנה מקורי ותחליף אותו אצל מכונאי מנוסה. באותה ההזדמנות תראה מה הוא עושה ופעם הבא תנסה לבד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ל-blind :

זה חלק ממדריך של רנו מגאן בשם Dialogys (מטעם רנו) שהורדתי באימיול,

כמו כן קניתי דרך EBAY.COM ב-40 ש"ח שלוש דיסקים גירסה אינטראקטבית מלאה של Dialogys + ספר היינס ב-120 ש"ח שעדיין לא הגיע.

ל-BURZUM

תודה על התשובה...מעניין כמה עולה מסנן מקורי אצל רנו היקרנים...

• תוכן חדש...