Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לרכב עד 20-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עוד מעט אני חוזר לארץ לאחר שעבדתי קצת בארה"ב וחסכתי לי סכום מכובד....

אז ככה האוטו אמור לשמש אותי לחצי שנה לא יותר אז זה לא אוטו שאני יצתרך להשקיע עוד בו

דבר שני הוא צריך להיות עם לוק ספורטיבי ושישב טוב על הכביש (אני יודע שקשה למצוא משהו כזה שנהגים צעירים לא שחטו אותו) דבר שלישי כמה שיותר זול לתחזוקה דבר רביעי אמין שלא יראה מוסכים ...

סך הכל רכב זמני לזמן שאני יהיה בארץ...

מה שאני חשבתי עלייו זה הפגו 106 או 306 שנהם הXSI או הXS

סיאט קורדובה SX 2 דלתות

איביזה קצת פחות ....

פולו הטורבו שכחתי תדגם המדוייק

הונדה קופה או ההאצבק

מיצובישי קולט

אופל GSI

אלפא רומאו 1700

פיאט בראבו הקצרה 2 דלתות 1600 טורבו

אתם מוזמנים לתת עוד דגמים מומלצים או חוות דעת על הדגמים הנ"ל אני גמיש קצת בעניין התקציב אבל לא יותר מידי ... אההה ועוד נתון אני מחפש רכב לפחות משנת 94 ומעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...