Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אגזוז מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות אגזוז מארה"ב הוא עולה שם 400$

כמה יעלה לי להביא אותו לארץ?

כמה עולה משלוח, מהם המיסים, מכס וכל זה.

תודה מראש (:

פורסם

חישוב פשוט, תכפיל את זה ב10 וקיבלת את זה בשקלים.

ז"א בערך 4000 ש"ח.

הגעתי למסקנה שזה יוצא ככה לאחר הרבה משלוחים משם.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

יש הבדל בין 2100 לבין 4000, מישהו מוכן לתת באמת תשובה יותר מדויקת?

ולבחור ששאל את השאלה, תלוי בגדול ומשקל המוצר ובאיזו חברת שליחויות ואיך אתה שולח את זה, מטוס אוניה, יונת דואר.

אם מצהירים על זה כמתנה אז אין מכס, והמשלוח כבר תלוי בפרמטרים שרשמתי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני רוצה לקנות אגזוז מארה"ב הוא עולה שם 400$

כמה יעלה לי להביא אותו לארץ?

כמה עולה משלוח, מהם המיסים, מכס וכל זה.

תודה מראש (:

בסט קייס סנאריו:

משלוחה ממוצעת [אוויר] תעלה סביב 150 דולר.

אם תבקש [ויסכימו] ללכלך לך אותו מעט - פיח בקצוות, אבק, קצת שמן, יוכלו לכתוב על האריזה שזו מתנה \ RMA ולשלוח אליך

אז אתה גם מקבל פטור ממכס, את וכל הענין נסגר ב550-600 דולר.

וורסט קייס סנאריו:

נקסט-דיי-דליברי - 300-400 דולר

מכס - עלות אגזוז+משלוח [800 דולר לערך] *1.16 [מע"מ] *1.__ עבור המכס על המוצר הספציפי [אין פטור, זה לא אביזר בטיחותי]

ואתה יוצא עם פינוק אמיתי...

אגב, איזה אגזוז עולה בארה"ב 400 דולר שאי אפשר להשיג פה?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לייבא אגזוז? למישהו בפורום עצרו חבילה עם צפצפה לאוטו בגלל משהו ביטחוני, אתה רוצה באמת שיחשבו שאתה מייבא מטען צינור?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא אגזוז לאוטו!

זה אגזוז לטרקטורון..

השאלה שלי אם לא יעצרו אותו בגלל שצריך אישורים מיוחדים ובלגנים

והאגזוז הזה עולה בארץ 1100 דולר

אז ככה שיצא לי יותר זול בכל מקרה אני חושב

פורסם
בסט קייס סנאריו:

משלוחה ממוצעת [אוויר] תעלה סביב 150 דולר.

אם תבקש [ויסכימו] ללכלך לך אותו מעט - פיח בקצוות, אבק, קצת שמן, יוכלו לכתוב על האריזה שזו מתנה \ RMA ולשלוח אליך

אז אתה גם מקבל פטור ממכס, את וכל הענין נסגר ב550-600 דולר.

רון.

רון - המכס לא פותח חבילות ללא נוכחות בעל החבילה. אגב -החבילה לא עוברת סריקה במכס אלא בבטחון נמל התעופה.

לכלוך האגזוז לא ייתן כלום

רשימה כ GIFT גם לא מעניינת אותם. החוק קובע שאתה לא משלם מיסים על חבילה שעלותה עד 50 דולר, לא משנה אם זו סחורה,מתנה, מסמכים או כל דבר אחר. זה רק סטיגמה שיצאה עם השנים.

הם גם לא בודקים לרוב את התווית של המכס שעל החבילה. במידה וזה נשלח כ"חבילה" ולא כ"צרור" הם אפילו לא מסתכלים על הקופסא, רק חותמים "פטור ממכס" על הנייר (שם צריך להיות רשום ערך של 10-15 דולר ללא משלוח, הגבלת ה50 דולר כוללת משלוח בתוכה).

בקש לשלוח כחבילה ולא בדואר רשום. זה שרות אחר לגמריי. שירשמו בערך של 10-15 דולר, כ USED CAR PARTS, אין צורך לרשום שזה אגזוז.

במקרה שני - תשלם מכס של 48.2 אחוז לערך, מערך המוצר אשר נמצא בקבלה שלך, אם אין לך קבלה - הם יעבדו לפי המחירון של המכס (והוא גבוה!).

בקש מהמוכר לא לשים לך פתק של INVOICE (או בעברית - חשבון) בתוך החבילה.

• תוכן חדש...