Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שהטוטרים של הפולס נשרפים ממש מהר

וגם הרמקולים לא מחזיקים יותר מידי זמן

יש בזה משהו???

(~SoLiT~)

^Dragster - :evil: - Cerwin Vega^

פורסם

לא הדבר הזה לא נכון,

כאשר המגבר מכוון היטב אין שום סיבה לכך שהטוויטרים /המידים יישרפו.

פורסם

יש בזה משהו???

אולי התבלבלת עם הדוטק?

הפולס הוא רמקול טוב, למרות שאתה יכול לשרוף כל רמקול עם כל מגבר ,

צריך לכוון היטב ולא להשתולל .

ZZR

פורסם

יש בזה משהו???

תריץ חיפוש בפורום, טחנו את ה נושא הזה מכל הכיוונים ומכל הבחינות.

בסופו של דבר, טוויטר,כמו כל אלמנט אחר שנשרף הוא באשמת המתקין נטו.

under construction..

פורסם
חצי שנה אצלי עובדים כמו גדולים בהגברה יותר גבוהה מהמצויין

150 RMS

עם 150 רמס אמיתיים הם היו נשרפים תוך שעתיים. עם איזה מגבר בדיוק אתה מגביר אותם????

פורסם

הם לא 110 , הם מוצהרים כ 120 רמס, היו הרבה מקרים ששמעתי עליהם, שאנשים אמרו "למה הקומפוננט(פולס) שלי נשרף ?? הרי נתתי לו רק 90 רמס...? אין לי תשובה מדוייקת, אבל לפי דיונין גם פה בפורום ניתן ללמוד שההצהרה של פולס מוגזמת.

אם איזה מגבר אתה מזין אותם?

פורסם

"למה הקומפוננט(פולס) שלי נשרף ?? הרי נתתי לו רק 90 רמס...? אין לי תשובה מדוייקת, אבל לפי דיונין גם פה בפורום ניתן ללמוד שההצהרה של פולס מוגזמת"

בטח האנשים האלה הם אנשים שבסוף המשפט אומרים שמעתי עם הגיין פתוח עד הסוף

גיין הוא לא בורר עוצמה אלא פוטנציומטר לבקרת רגישות כניסה במגבר

גיין פתוח עד הסוף ---> עיוות--->שמיעה בעיוות --->רמקול גמור

נמנעתי משימוש במונחים טכנים מפוצצים

יש לך ת'רד של מישהו שמחפש סט ב5000 אחרי שנשרף לו ההיבריד, אותו סיפור לדעתי

פורסם

אלה שבד"כ שרפו את הטוויטרים של הסט הזה, זה גם אלה שמזהים את התוצאה של הפעלת bassboost בשיא העוצמה של המגבר על סאב שמוציא רק עיוותים - ואומרים על זה "איכות"...

לפי דעתי זאת תופעה מאוד מוזרה - כשמושיבים סט של רמקולים שכל ערוץ שלו בנפרד מקבל לפחות את ה100RMS על מגבר שכל ערוץ שלו מספק בין 50 ל75 RMS במקרה הטוב ומפעילים אותו על 90 אחוז מהעוצמה - והטוויטר נשרף... מאוד מוזר! (בציניות חמורה כמובן...)

א. - מי שמגביר מעל 75% היכולת של המגבר או הHU - מסתכן בקבלת עיוותים גבוהים - זה מה ששורף רמקולים.

ב. מי שלוקח מגבר שהוא יותר חלש מהרמקול שאותו הוא מגביר - גם לא יקבל תוצאות טובות בעוצמות נמוכות וגם יקבל עיוותים בעוצמות הגבוהות.

ג. מי שלוקח מגבר שהוא יותר חזק מהרמקולים ופותח בו את הגיין יותר מידי או שמגיע למצב שבו הHU עובד על העוצמות הכי גבוהות שלו - מכניס עיוותים למערכת שלו ומן הסתם מסתכן בשריפת\הריסת חלק הרכיבים שלו.

טוויטר זה אלמנט מאוד רגיש - הוא בקלות נהייה צעקני והוא גם באותה הקלות נשרף - הגברה לא נכונה או כוון לקוי ישיגו את אותם התוצאות - חוסר תוצאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...