Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

אני צריך לעביר מערכת די רצינית מאוטו ישן שלי לחדש, לצערי אני לא מכיר אנשין רצניים באזור הדרום (שדרות, נתיבות, אשקלון, קרית-גת גם באר-שבע), אשמח לקבל המלצה על בעל מקצוע.

תודה!

פורסם

יש גם את סטריאוס ואת "דור תקשורת" שגם עושים עבודות חיבור יפות מאוד.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

מצטרף להמלצות על החנות המדהימה Bombass

הם עושים עבודה נקייה, מסודרת ונהדרת ..

מנסיון אישי.

ואכן הם נמצאים ליד מחסני תאורה, אולמי הורדוס ופאנל מטבחים ..

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני ממש מצטרף להמלצות על בומבאס...

הם יושבים ברח' בית אשל 8 אם אינני טועה.

אני יכול להגיד, שבעקבות המלצה בפורום, הלכתי אליו, הוא סידר לי בעיה של נתק בחוטים של הרדיו (מהחום) ולא לקח שקל על עבודה של 15 דקות...

אני חושב שהוא בעל מקצוע מצוין. תגיד לו שבאת בעקבות המלצה מהאינטרנט, ואני חושב שהוא יעשה לך מחיר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

התקנה סנטרדית אצלו בומבסט של מגבר אחד ורמקולים בדלתות עולה בסביבות 450 -500 שקל

אם יש לך עוד דברים המחיר עולה

אני התקנתי אצלו ב1000 שקל כולל דיוידי 2 מגברים ועוד כל מיני מתקין מקצועי ואמין

פורסם

מצטרף להמלצה של כולם על בומבאס!

יש שם קבוצה של מתקינים אלופים!

אגב בעל הבית קוראים לו יריב

מי שבאר שבעי בטח מכיר את הרנו קליאו שהם עשו, ואת המזדה RX3 שהם עובדים עליה

בקיצור אחלה מקום, יש להם הכל!

פורסם

BOMBBASS בחור מיקצועי,אמין וישר!!! בניגוד ל SOUNSTORM שמישום מה ניתפס כאליל בתחום אך לי לפחות דפק התקנה מרושלת.

פורסם

לא סתם כולם ממליצים לך עליו...גם אני לקוח מרוצה!

פשוט שווה להגיע אליו מכל הארץ , ובתור אחד שהסתובב הרבה ועשה התקנה אצל "אדי מערכות" שהוא אחד מהמובילים בארץ אין על העבודה של בומבאס שווה כל טיפה דלק של נסיעה וכל שקל...

באחריות!

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם
BOMBBASS בחור מיקצועי,אמין וישר!!! בניגוד ל SOUNSTORM שמישום מה ניתפס כאליל בתחום אך לי לפחות דפק התקנה מרושלת.
אין לי מושג מה עשה לך באוטו , אבל soundstorm הוא פשוט מס' 1 בתחום ואני ראיתי כמה עשרות התקנות שהוא עשה ברכבים , אולי אתה פשוט לא רצית להתקין עם תקציב כמו שצריך ויצאת לא מרוצה מההתקנה .
  • תוכן חדש...