Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתה יכול להיות בטוח ש soundstorm באמת מס' 1?

גם אני ראיתי עשרות התקנות שעשה bombbass והם לא יורדים מהרמה של סאונדסטורם.

dj-uri טען שסאונדסטורם לא התקין לו טוב ובומבס התקין לו טוב.(כל אחד ודעתו האישית אני לא יגיד לך שלא)

פשוט אתה לא יכול לשפוט ככה את רמת המתקינים אם אתה לא מכיר את שניהם טוב..

פורסם
אין לי מושג מה עשה לך באוטו , אבל soundstorm הוא פשוט מס' 1 בתחום ואני ראיתי כמה עשרות התקנות שהוא עשה ברכבים , אולי אתה פשוט לא רצית להתקין עם תקציב כמו שצריך ויצאת לא מרוצה מההתקנה .

תראה מר.טורבו אני לא מכיר את Soundstrom ואין לי שום דבר נגדו.

אך מה שאתה אומר פשוט לא מתקבל על הדעת..

תקציב להתקנה זה משהו קבוע .. כאשר תמורת ההתקנה היא לספק כבלי התקנה איכותיים, חיבורים וכיוונים כמו שצריך - בעל הבית לא יכול לקחת פחות כסף על ההתקנה ו"לוותר" על אחד מן הדברים הכלולים בהתקנה - במידה וכך נעשה הדבר זה מראה על חוסר מקצועיות מוחלטת.

כל הנאמר, נאמר בנימה טובה וללא כל קשר ל Soundstrom - מקווה שהעברתי את המסר כמו שצריך.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אדון TURBO,

אני הגעתי מרחוק ל SOUNDSTORM בעיקבות המלצות. הבחור כניראה התמרמר שציידתי אותו במיטב החיווט והציוד בשוק, ניסה לדפוק מחיר לחינם (על התקנה פשוטה) ולסיום ביצע התקנה מרושלת שהתבטאה ב:

מגע רופף של (+) במצבר שהביא לרכב להיכבה בכול קפיצה,כיוונים גרועים,סלילת כבלים מרשולת,שימוש בחיווט לרמקולים עד לקרוסאובר בלבד ועוד..

אפשר לומר שהתוצאה הביאה לשריפת הסט הקידמי בעלות 3K ש"ח.

מתקין הוא בעל מקצוע,במיוחד שאנחנו מדברים על מתקין בעל שם, עליו לבצע התקנה טובה כסטנדרט בכול התקנה שבו נוגעות ידיו. אחרת הוא לא שווה יותר ממתקין שכונתי. כך נמדד שם בעל עסק!

תקציב המערכת היה כ 25K שהפך ל 45K.

לגבי BOMBBASS, בחור אדיב ומקצועי שרואה את הדברים באופן קנה ועינייני, יש לו מחירים קבועים שמדדים ע"פ אופן וכמות העבודה ולא ע"פ הפרצוף של הלקוח/טיב בציוד( בהשווה ל SOUNDSTORM) נהנתי מהבחור!

לאחר הניסיון הרע שלי אם SOUNDSTORM עבדתי עצמות ולהפתעתי נוכחתי לגלות כמה רבים נוספים לא רואים בו כמתקין כל כך "מקצועי". אולי הוא יודע לעשות כמה פסלים לתצוגות ויודע לעבוד טוב מתי שבא לו, אבל לא רק כך בונים שם טוב. מה גם שאני כלל לא מתלהב מכול "יצירות האומנות" פרי ידיו, התאפיינות בכול הצבעים והבניות שהם לא יותר ממופע ראוותני לעיניים. שמעת פעם איך זה נישמע?

פורסם
גם אני ראיתי עשרות התקנות שעשה bombbass והם לא יורדים מהרמה של סאונדסטורם.

dj-uri טען שסאונדסטורם לא התקין לו טוב ובומבס התקין לו טוב.(כל אחד ודעתו האישית אני לא יגיד לך שלא)

פשוט אתה לא יכול לשפוט ככה את רמת המתקינים אם אתה לא מכיר את שניהם טוב..

לא אמרתי שבומבאס יורד מהרמה של סאונדסטורם , להיפך אמרתי שהוא ממש מעולה , ואני גם לא שפטתי אף אחד למרות שאני מכיר את שנייהם , בקשר להתקנה המרושלת שבוצעה לו ברכב מסאונדסטורם פשוט אין לי מה לומר אני ממש לא מכיר כך את שימעון שיעשה עבודה כזאת וזה ממש לא מתאים לו כי הוא ממש אחד שהולך ישר לפי הספר מה שנקרא .
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אדון TURBO,

אני הגעתי מרחוק ל SOUNDSTORM בעיקבות המלצות. הבחור כניראה התמרמר שציידתי אותו במיטב החיווט והציוד בשוק, ניסה לדפוק מחיר לחינם (על התקנה פשוטה) ולסיום ביצע התקנה מרושלת שהתבטאה ב:

מגע רופף של (+) במצבר שהביא לרכב להיכבה בכול קפיצה,כיוונים גרועים,סלילת כבלים מרשולת,שימוש בחיווט לרמקולים עד לקרוסאובר בלבד ועוד..

אפשר לומר שהתוצאה הביאה לשריפת הסט הקידמי בעלות 3K ש"ח.

מתקין הוא בעל מקצוע,במיוחד שאנחנו מדברים על מתקין בעל שם, עליו לבצע התקנה טובה כסטנדרט בכול התקנה שבו נוגעות ידיו. אחרת הוא לא שווה יותר ממתקין שכונתי. כך נמדד שם בעל עסק!

תקציב המערכת היה כ 25K שהפך ל 45K.

לגבי BOMBBASS, בחור אדיב ומקצועי שרואה את הדברים באופן קנה ועינייני, יש לו מחירים קבועים שמדדים ע"פ אופן וכמות העבודה ולא ע"פ הפרצוף של הלקוח/טיב בציוד( בהשווה ל SOUNDSTORM) נהנתי מהבחור!

לאחר הניסיון הרע שלי אם SOUNDSTORM עבדתי עצמות ולהפתעתי נוכחתי לגלות כמה רבים נוספים לא רואים בו כמתקין כל כך "מקצועי". אולי הוא יודע לעשות כמה פסלים לתצוגות ויודע לעבוד טוב מתי שבא לו, אבל לא רק כך בונים שם טוב. מה גם שאני כלל לא מתלהב מכול "יצירות האומנות" פרי ידיו, התאפיינות בכול הצבעים והבניות שהם לא יותר ממופע ראוותני לעיניים. שמעת פעם איך זה נישמע?

היה לי סיפור דומה עם SOUNDSTORM. גם הגעתי אליו בעיקבות המלצות. ממש,ממש התאכזבתי ממנו.כמעט כל דבר שהוא עושה לה מקצועי.
פורסם
תראה מר.טורבו אני לא מכיר את Soundstrom ואין לי שום דבר נגדו.

אך מה שאתה אומר פשוט לא מתקבל על הדעת..

תקציב להתקנה זה משהו קבוע .. כאשר תמורת ההתקנה היא לספק כבלי התקנה איכותיים, חיבורים וכיוונים כמו שצריך - בעל הבית לא יכול לקחת פחות כסף על ההתקנה ו"לוותר" על אחד מן הדברים הכלולים בהתקנה - במידה וכך נעשה הדבר זה מראה על חוסר מקצועיות מוחלטת.

כל הנאמר, נאמר בנימה טובה וללא כל קשר ל Soundstrom - מקווה שהעברתי את המסר כמו שצריך.

אין דבר כזה תקציב קבוע להתקנה.

יש התקנות החל מ500 ש"ח והשמיים הם הגבול.

יצירות מפיבר,ריפודים,צביעות,נאונים,פרספקסים וכל מה שעולה על הדמיון כלול בתשלום.

מעבר לכך, כיוון מקצועי עולה כסף מהסיבה הפשוטה שהוא לוקח זמן.

אם מישהו חושב שאחרי התקנה של כ3 שעות כיוון של 15-20 דקות שווה משהו, אז הוא טועה ובגדול.

התקנה זה משהוא אחד, וכיוון זה משהו אחר ועל כך יש את התשלום עבור כל דבר.

כמוכן, שימוש בכבלים טובים יותר מייקר את ההתקנה.

הבעיה שאנשים מעדיפים לחסוך בכל דבר שרק ניתן ולצפות שיקרו ניסים לאחר העבודה.

עבודה נקייה כוללת השחלת כבלים בצורה נסתרת מהעין,שימוש בסופיות,הלחמות וכו', כגובה התשלום כך תיראה גם ההתקנה.

אל תצפו לחיווט של סטינגר מסדרת ה"דרים סירייס" כאשר אתם משלמים 800 ש"ח התקנה.

כנ"ל גם שימוש באקססוריז כמו מפצלים,נעלי כבל,מאווררים,ריליי וכו' וכו' וכו'.

לא חסרים מקומות להתקנה מקצועיים בארץ.

מבומבאס,רדיו מילאנו,אדי מערכות,סאונדסטורם והרשימה עוד ארוכה, רק תוודאו לפני ההתקנה על מה בדיוק אתם משלמים, על מנת שלא תתאכזבו למראית ההתקנה וטיבה.

כנ"ל גם לגבי כיוון מקצועי.

בברכת שבוע מוצלח,

ניר

under construction..

• תוכן חדש...