Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן.. המלצות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקייץ הגיע, ונהיה ממש חם...

יש לי שני פרוייקטים שקשורים למיזוג, הראשון הוא הוספת דאמפרים למיזוג המרכזי שלי, והשני הוא לימצא מזגן לקומה השניה שלי... משהו בסביבות 3K...

אז לשאלות...

* האם מישהו התנסה בהרכבת דאמפרים? בעית, טענות, נקודות חשובות, והכי חשוב, איפה קונים ואיך מחברים למזגן קיים (אלקטרה משהו)

* מזגן קטן, איזה מומלץ, למי היו בעיות עם מזגן מסויים ואיזה...

תודות מראש...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לי יש בעיות עם מזגן של....יונדאי :? עם 1.5 סוסים. עם חדר בגודל ממוצע הוא מתמודד היטב, אבל דווקא בימים חמים אלה הוא עושה לי בעיות, הטכנאי אמר שיש לו בעיה עם הצ'יפ לכן הוא לא מקרר.

אני בכלל חושד שמישהו שאף לי גז מזגנים :wink:

האלקו הייטק עם ה-2.5 סוסים שבסלון יותר ותיק מהיונדאי בכמה שנים, מעולם לא עשה בעיות ומקרר חלל גדול בלי בעיות ובמהירות :-)

מסקנה: תתרחק מיונדאי ומוצרי מדבקות למיניהם, תתמקד במותגים ותיקים עם שם וממליץ בחום (תרתי משמע) על אלקו הייטק.

פורסם

לאמא שלי בגן יש מזגן 3 כ"ס של תדיראן, והוא מצויין, גם בימים הכי חמים הוא מקרר בעצמה נמוכה בד"כ, מקסימום אמא שלי מפעילה אותו על עצמה בינונית (ותבין שזה גן בערך בגודל של 2 חדרים ומטבח שמבשלים בו ופולט חום) ויש הרבה פעמים שנכנסים ויוצאים מהגן והרבה הדלת נישארת פתוחה, וכן בערך 15-16 ילדים ו-3 עובדות, ככה שהוא עובד מאוד קשה. כמובן פעם בשבועיים לפרק את המסננים ולנקות והמזגן יישאר מצויין לאורך זמן (יש לנו אותו כבר 4 שנים)

איתמר ג'ורג'.

פורסם

מצטרף להמלצות על אלקו - יש לנו מזגן 3 כ"ס שלהם במרתף ואנחנו מאוד מרוצים

לא עשה לנו בעיות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מניסיון אישי, לא לעשות מזגן מרכזי, עדיף מזגן כוח אחד בכל חדר.

ככה מי שרוצה ידליק מי שלא לא ולא יהיו תלונות בעניין החום או הקור.

וגם תקבל פעולה יותר טובה כי מרכזי עובד קשה יותר ולכן צריך הרבה כוח מה שאומר יותר חשמל והרי לא צריך מיזוג בכל החדרים כל הזמן אז חבל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1 - מזגן תדיראן 1.5 כ"ס שמקרר את רוב הדירה כבר מעל ל-10 שנים בלי תקלה אחת ובצורה מקפיאה

2 - 2 מזגני אלקו בחדרים נפרדים 2.5 כ"ס - מצויינים (אחד מהם מותקן במרפסת ומקרר אותה בשניות אפילו כשאנחנו עושים מנגל...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מרפסת מקורה עם חלונות בעלי זכוכית כפולה ומנגל עצבני (פרוייקט שיפוץ ביתי)

פורסם

לא אמרתי זכוכית משוריינת - זו זכוכית חוסמת רעשים

פורסם

* מזגן קטן, איזה מומלץ, למי היו בעיות עם מזגן מסויים ואיזה...

תודות מראש...

גילי

אצלנו בבית יש 2 מזגנים עיליים (עם שלט כמובן) של "טורנדו" (1250 וואט, שזה בערך 1.5 כ"ס) ואנחנו מאוד מרוצים מהם. צריכת החשמל מצויינת והקירור יעיל. אני אישית מאוד סובל מחום ולחות ולכן בחודשים יוני, יולי, אוגוסט וספטמבר הם עובדים מסביב לשעון - כולל לילות (מהרגע שחוזרים מהעבודה עד למחרת ב-7 בבוקר.)

אצלנו המזגנים בשימוש מעל שנה וחצי, אצל הדיירים הקודמים עוד שנתיים (סה"כ 3.5 שנים) - עד כה 0 תקלות (טפו טפו טפו, TOUCH WOOD).

ממליץ.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רסמי.

אצלי מקמצנות מסתדר בינתיים רק עם מאוורר.

מזגן ללילה שלם כל לילה במשך חודשיים = מעל 1000 ש"ח חשבון חשמל.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...