Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב השעמום העז שתקף עברית על המועדפים שלי ונתקלתי בוואלה-פדיה, וחיפשתי דברים מענינים.

נתקלתי בתורת הכאוס..

קישור הוביל לקישור והגעתי לקישור שלדעתי מסביר את עניין תורת הכאוס והפרקטלים בצורה הוירטואלית הטובה ביותר שראיתי עד כה.

אפשר סתם לפתוח בדיון על העניין או להשתהות בפה פעור כמו מפגרים.

בכל מקרה העניין מגניב לאללה, והרגשתי צורך לשתף..

תהנו:)

אור.

נ.ב. - הנה הקישור:roll:

http://www.snunit.k12.il/vmuseum/chaos/

פורסם

אהה...

retarded-23205.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וואו, סוף סוף קיבלתי הסבר מדעי חלקי אמנם אבל עדיין יעיל על תורת הכאוס!!!

אתה לא סתם מוזר,זה בסדר.

אני חובב נלהב של תאוריית הכאוס-רק לא ידעתי שניתן למצוא בה סדר מתמטי.

דוגמאות לכאוס מחיי היום יום:

יש לי חבר טוב אבל מזל אין לו בגרוש.מה שנקרא שליימזל.

ונעבור לתאוריית הפרפר והטייפון:

אני יושב ליד המחשב, הוא לידי. אני כותב משהוא עם עט, מניח את העט לידי, והוא נופל לריצפה.בלי שאני אשים לב. אותו חבר קם ל"נוחיות", דורך על העט ונופל בדיוק על הכבל של הממיר. זה עוד לא קרה(למרות שקרה משהוא דומה...בעת העברת כיסא ממקום למקום הוא הצליח להנחית את הכיסא לרצפה בדיוק דרך החיבור של הממיר לקיר.בעסה איתו.).

ומקרה אמיתי למהדרין:

יום חורף עם רוח בינונית.אני הוא ואישתי לעתיד מטיילים ברחובות חיפה.אתם מכירים את המקררים האלה של הגלידות שהמיכסה שלהם בצורה של גיבעה?-עברנו ליד אחד כזה, והיו מסודרים עליו בטור עורפי בקבוקי שתייה(לא הכי חכם בעולם).עברנו את המקרר, הלכנו מטר, בא משב רוח חזק, והעיף את הבקבוקים לרצפה.היו 2 בקבוקי מיץ מזכוכית שנישברו, אבל היו גם בקבוקי קולה מפלסטיק...(זה זמן טוב לציין שלמרבית האירונייה גם אני וגם הוא שתיינים כבדים של קולה,ברמת היתמכרות-2,3 בקבוקים ליטר וחצי ליום)אחד מאותם בקבוקים התגלגל לכביש. או אז הופיעה מונית טרנזיט גדולה ועלתה על הבקבוק.

ולאן הבקבוק עף אתם חושבים?-ישירות אל ... אה... "מבושיו" של אותו חבר שלי.

למזלו הוא רגיל לקטעים מטורפים כאלה...יש לו רפלקסים מעולים... הוא אשכרה תפס את הבקבוק בשנייה האחרונה והחזיר אותו למוכר...אני הייתי בהלם טוטלי באותו יום:shock:

ולמי שחושב שהסיפור הזה בידיוני- באמת נראה לכם שהייתי מסוגל לחשוב על כזו בדייה מוזרה ומסובכת?! הכל אמיתי למהדרין, בי נישבעתי!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...