Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס שנת 2004 ויש לי בארבע הדלתות רמקולים שבאו עם האוטו מקוריים כלומר אני רוצה להחליף אותם בסט קומפננט טוב אבל אין לי מושג איזה גודל אני יודע ששאלו פה בעבר אבל לפי מה שמצאתי בחיפוש הבנתי שצריך לשנות או לחתוך להוסיף טבעות עץ ואני לא רוצה את כל זה אני מעוניין שהדלת תישאר איך שהיא בלי שיראו בכלל שהחלפתי.

אני יגביר אותם או ע"י:

http://thebassbin.co.uk/shop/product/products_id/760.html

או ע"י הJBL המפורסם מהדיוטי פרי עוד לא החלטתי

אז יזה אתם מציעים לקדימה ואיזה לאחורה אני מוכן להשקיע על כל סט משהו כמו 800 שקל פחות או יותר

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה אופיר.

פורסם

תלוי איזה סט אז אנחנו נגיד לך באיזה תגביר..

פורסם
תלוי איזה סט אז אנחנו נגיד לך באיזה תגביר..
אני לא שואל איזה מגבר לבחור אני שואל איזה קומפננט היכנס לי טוב בדלת בלי שאני יהיה צריך לחתוך או להוסיף כלום רק להכניס אותם וזהו וגם ישתלב טוב עם המגברים האילו
פורסם

רשמו לך, 5X7 מידה בהחלט לא סטנדרטית בעבור מי שמעוניין בקומפוננט.

אם אתה לא רוצה הרבה שינוים, תשאיר את ה5X7 המקורי, ותוסיף טוויטרים מורל דוטק / MT11 מקדימה, זה ישמע יותר טוב מסט של פולס. (בתנאי שהרמקולים המקוריים לא הרוסים)

אתה יכול גם להגביר עם מגבר עד 50RMS בכיוונים נכונים , וייצא טוב. לא כמו קומפוננט של דוטק, אבל יותר טוב מפולס.

הוספת סאב לתא מטען תשלים את התמונה, (סליחה -- השמיעה)

באחריות

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

5X7 היא מידה בעייתית מאוד לקומפוננט.

אם אתה לא רוצה לפגוע ברכב, גש לנגר שיבנה לך שתי טבעות עץ בגודל 5X7 ויעשה בהן חור באמצע לרמקול 6.5. זה פתרון מקובל מאוד במכוניות פורד ומאזדה.

אגב, ה 5X7 המקורי ממש לא נשמע רע...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אופיר שלום,

גם לי יש פוקוס והבעיה דומה. נתחיל מהמידה הסטנדריות שברשותך לשים: 5X7/6X8.

שתייהם אפשריות. אני לדוגמא החלפי לרופורד 6X8 T1682S ויושב מצויין.

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=3&series_id=34&family_id=29&item_id=91975&locale=en_US

בגלל שעדיף ללכת בתקציב של 800 ש"ח על מורל פולס 6.5 תוכל בקלות יחסית להוסיף לדלת (במידה ואתה לא רוצה להתחיל לחתוך טבעות) טבעת תוסף שנועדה לכך. היא פשוט מתברגת על האזור הביצתי ויוצרת עיגול מתאים לרמקולי 6.5 כך זה ניראה:

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/1937.html

יש טבעת דומה גם ל 5.5:

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/1938.html

לא כדאי ללכת לחפש רמקולי 6X8/5X7 כי אין הרבה אפשרויות טובות בשוק לגדלים האלו.

אם יש לך עוד שאלות לגבי פוקוס בכיף ואתה גם תופתע לגלות את האתר הבא:

אתר אדיר ועמוס בחברים ופורומים משגשגים והכל על פוקוס בלבד. יש שם הכל!!

http://www.ffoc.co.uk/

פורסם

סט קומפוננט 5X7 בסדר מחיר שאתה מדבר יש לחברת הרץhertz

הסדרה הכתומה אני לא זוכר דגם מדויק..

יכול להתחבר להגברה נשמע טוב..

אם לא קומפוננט יש לפוקל 5X7 נשמע אחלה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
עדיף שיבנה שבלונה ל-"5.25 וישים איזה קומפוננט שבא לו במידה המתאימה.

לא, זו טעות.

המידות המקוריות בפורד פוקוס הם 8*6, ולכן אפשר להלביש טבעת התאמה ולהתקין סט של 6.5 אינטש.

תמיד יהיה עדיף על 5.25.

אני לא הייתי הולך לחפש סט של 8*6 מכיוון שהאופציות הפתוחות בפנייך הם קטנות כי אין הרבה מגוון במידות לא סטנדרטיות ותמיד זה יהיה יקר יותר מאשר סט 6.5.

under construction..

פורסם

אז לפי מה שהבנתי מכולכם הרמקולים של הפוקוס המקורייים די טובים ורק צריך להוסיף להם טויטרים אבל אם אני רוצה להחליף לקופננט אני יכול או לקנות טבעות התאמה או לקנות אחד במידה אבל זה יהיה קשה כי אין הרבה כאלה

אם הבנתי משהו לא נכון תקנו אותי ואם הכל בסדר תודה רבה לעוזרים.

אז מה עדיף לקנות קומפננט או להוסיף טווירים?

ומה לעשות מאחורה?

פורסם
...........אבל לפי מה שמצאתי בחיפוש הבנתי שצריך לשנות או לחתוך להוסיף טבעות עץ ואני לא רוצה את כל זה אני מעוניין שהדלת תישאר איך שהיא בלי שיראו בכלל שהחלפתי...................................................................................

...............................................................................כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה אופיר.

כל אחד רשם את דעתו,

אם אתה מחפש תשובה "פה אחד" , כאן זה לא יקרה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב אז אני יגיד לכם מה אני שומע בדרך כלל ואתם תגידו מה אתם ממליצים בשביל הסוג הזה ותזכרו אני צריך גם מה להשים מקדימה וגם מה להשים מאחורה

אני בדרך כלל שומע ראפ והיפ הופ והרבה R&B.

אז איזה סטים אתם ממליצים או שאני לא יחליף רמקולים רק להוסיף טווירטרים?

• תוכן חדש...