Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא השתגעו, הם היתחרמנו. יש הבדל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וזו ההוכחה שסמים, ולו הקלים ביותר דופקים לך את המוח...

סתם... רק אם אתה מערבב אותם עם קראק, מתאנול ורגל קרושה... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חיפשתי מידע על העניין, כמובן שלא מצאתי, כמו כל כתבה של WALLA, אם מישהו יוכל להציג אתר כלשהו שמדבר על הנושא, אני ממש ממש אשמח,

עד אז, בהעדר הוכחות, ולאור רקורד החירטוטים של אתר WALLA, אני מוכרח להכריז על הידיעה כ-

בולשיט! (נו כרגיל...)

פורסם
חיפשתי מידע על העניין, כמובן שלא מצאתי, כמו כל כתבה של WALLA, אם מישהו יוכל להציג אתר כלשהו שמדבר על הנושא, אני ממש ממש אשמח,

עד אז, בהעדר הוכחות, ולאור רקורד החירטוטים של אתר WALLA, אני מוכרח להכריז על הידיעה כ-

בולשיט! (נו כרגיל...)

ארז, אני הייתי בדעה שלך גם כן עד שחיפשתי ברוייטרס. מה שכן, שאלתי חבר'ה מהולנד.. הם אומרים ששם לא שומעים על זה בכלל וזה לא עלה לכותרות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה בדיוק מה שקורה לעם,

שהדבר היחיד שמדאיג אותו כשהוא קם בבוקר זה שהמחיר ל-100 גרם גראס עלה ב-10 אגורות!

פורסם

פשוט גועל נפש! במקום לאסור אותם הם מוסיפים אותם כמפלגה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ממש לא בולשיט, לפני רבע שעה קלה ראיתי חדשות בוקר בערוץ 10, וזה ממש אבל ממש רחוק מלהיות פארסה או איזו חרטה שחולפת. זה רציני כמו שבץ. זה לא יעבור בשקט ועוד ידברו על זה הרבה בחדשות וברדיו.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ספין תקשורתי ותו לא. חבורה של דפוקים עם חוש מציאות מעוות מכריזה שמחר הולכים לרשום מפלגה. לא נעשתה עדיין שום פעולה בכיוון, הם לא הלכו לרשם המפלגות (שמן הסתם גם ידחה אותם או יאשפז), אבל התקשורת קופצת עליהם כי אדם נשך כלב וכו'. גם בארץ מנסות להירשם מעת לעת כל מיני מפלגות הזויות עם מצעים פשיסטיים ומזעזעים לא פחות מזה של המפלגה דנן. הן חוזרות כלעומת שבאו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואני אומר שאין בכלל צורך לחלק את השכל , טובי הרופאים והמדענים כבר עשו את זה :

brain001.gif

אם , לעומת זאת - הם החליקו - זה כבר עניין חמור בהרבה.

• תוכן חדש...