Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

אני מחפש סאבוופר חזק לרכב.

יש לי מגבר מונו - Phantom Monoblock.

ואוטו גדול - שברולט אלרו.

בגלל האוטו הגדול אני רוצה סאב כמה שיותר חזק ושיעמוד בהספק של המגבר .. עם זאת גם הייתי רוצה שהוא יהיה איכותי אבל זה בעדיפות שנייה - קודם כל עוצמה.

מה הייתם ממליצים בתקציב של 1200 ש"ח ??

פורסם

סתם בישביל להבהיר משהו? אתה לא רועי חבר של תמיר מקסריה?

אם כן זכור לי שהיה לך פאוור אקוסטיק כמו שלו,ושוב אני ממליץ לך לחשוב בכיוון שלי[אתה יודע כבר על מה מדובר בהנחה ואתה רועי]...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני אח של רועי, לרועי יש את הפאוור אקוסטיק.

אני מחפש עוצמה נטו בגלל שהאוטו גדול.

מחכה להצעות, תודה.

פורסם

אתה אח של רועי,אוקיי את הפאוור אקוסטיק שמעתי עם תמיר אצל אחיך ,בכ"א אתה פתוח להצעות יד שניה או רק חדש?

נ.ב: אצלכם באלרו יש בעיה שהמושבים האחוריים כשהם סגורים הם ממש מבודדים ואטומים למחצה דבר ש"מחליש" את יכולתיו הדינמיות של הסאב...מאד בעייתי..

פורסם

הייתי ממליץ לך על L7 של קיקר בחיבור למגבר ב2 אוהם... בתיבה מתאימה כמובן...

אני מאמין שזה יעלה לך חיוך קטן על הפרצוף... אבל אמרת כאן 1200 ש"ח ואני חושב שעליתי כפול בתקציב...

או קיקר קומפ cvr או שתוסיף עוד 300 ש"ח ותלך על ספינת הדגל של פיוניר היום... 1000 RMS אבל איכות אין כאן... בקיקר עוד יש על מה לדבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה יכול להשיג את ה-L7 ב-2000 שקל

אבל אני חושש שהמונו שלך יהיה חלש מדי לסאב כי הסאב הזה מאוד חזק

אתה יכול לנסות לשמוע CVR של קיקר באוטו ולראות איך הוא נשמע ועוד סאבים בטווח המחירים האלו

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

CVR חלש לך?

שמעת אותו בכלל?

על סמך מה קבעת שהוא חלש?

אגב אל תישכח שיש לך מונו של מאגנט פאנטום שהוא אמנם חזק אבל בכל זאת לא מדובר פה במשהו מפלצתי שמסוגל להזיז איזה SOLO X ..

נוסף על כך התקציב שלך די חנוק.

משהו טיפה חזק יותר מהCVR וגם נחמד זה הL5 של קיקר 600RMS בתיבה אטומה 45-49 ליטר יכול לתת מענה,כמובן להשתלב יפה עם המונו בלוק שלך אשר מוצהר מעל הצהרות הL5 .

לדעתי זה הפיתרון הכי טוב עבורך במגבלות התקציב,ההגברה, והצרכים.

פורסם

אני רוצה לשמוע את הL5 באוטו.... נראה לי שהוא גם חלש ולא יתן מענה למה שאני מחפש.

מישהו מכיר את ה

Eton Crag 12" 600W RMS

שצ'יפר מוכרים ?? אם כן איך הם ?

פורסם

איך הMAGMA ?? חזק מאוד מאוד ?

במחיר נגיד של 1500 ש"ח אני לא יכול למצוא משהו יותר חזק מהמגמה ??

פורסם

שמעתי את המגמה. בתיבה אטומה.

הסאב מפרק. פשוט מרסק את הרכב. אבל הוא 750W RMS. ב 4 אום! (שמעתי אותו על מונו של 600 ב 4 אום.

והמגבר שלך באזור ה200W ב 4 אום.

ולכן אין סיכוי.

אני הייתי מחפש סאבים נצילים. כמו פיוניר (אבל איכותיים.) קדנס אני זוכר נציל.

אני לא זוכר את הרכב שלך. אבל הייתי חושב על לעשות חורים במגש למעבר אוויר לסלון. (או להוציא את הרמקולים האחוריים), ושיהיה מעבר בין הבג'ז לסלון. עם זה אפשרי

(הכול תלוי במרכב של הרכב.) זה יתן לך עליה של כמה DB מבחינת שמיעה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לי יש תמגמה בתיבה אטומה הסאב מפוצץ תראש ותרכב אבל הוא צריך מגבר עם שרירים והמגבר שלך לא יחזיק אותו טוב

פורסם

4 אוהם זה תקלה .. אין אפשרות להוריד את זה ל2 אוהם ?

אם לא אז איך הסאב השני של earth quake שהוא שם פה ??

• תוכן חדש...