Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאצ' מחליק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מדאיג אותי, אני מקווה שזה הקלאצ'.

דבר ראשון, הקלאצ' שלי מפריד ממש מוקדם (או מחבר ממש מאוחר, בחלק העליון של מהלך דוושת המצמד) ומהלך "המשחק" שלו מאוד קצר.

חוץ מזה, בזמן האחרון שמתי לב (רק בהילוכים גבוהים, 4-5-6) לדוגמא שאני משייט באחד ההילוכים הגבוהים האלה, בסביבות 2800סל"ד ואז נותן גז, המכונית מאיצה ואז (אני חושב) מתי שנכנס הטורבו בצורה חזקה יותר הטורים קופצים (כאילו משהו מחליק) לחצי שניה באיזה 500סל"ד (זה קורה בסביבות 4000סל"ד [אני חושב, מחר אני אבדוק בדיוק רב יותר] זה קופץ ל4500סל"ד לחצי שניה), ואז זה חוזר להאיץ כרגיל, בלי שזה קורה עוד פעם אפילו אם אני מאיץ חזק.

מה שמוזר לי זה שההיגיון אומר שאם זה קורה ב4000סל"ד, אם אני אלחץ נגיד ב5000סל"ד על הגז זה גם אמור להחליק, אבל זה לא.

המכונית היא STI שנת 2004, 35,000ק"מ.

תודה ולילה טוב.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

בדיקה פשוטה :

עמוד עם גלגלים קדמיים מול מדרכה גבוהה מספיק לבלום אותם, העלה טורים קצת ועזוב בהדרגתיות את הקלאץ'. אם לא נכבה מייד המנוע - הקלאץ' מחליק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...