Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורקינט על מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז ככה אני מעוניין לבנות קורקינט על מנוע

ידע יש לי אבל לא הרבה..

כלי עבוד יש לי הכל

אבל עדיין לא קניתי מנוע .. מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים?

ואם יש מישהו שיכול לשפוך לי אור על הנושא...

תודה מראש

MeMphis

פורסם

בתור אחד שהיה לו בצעירותו (לא בניתי,אלא בנו לי) זה היה ממנוע של חרמש, תביא מנוע אחד חזק, ואתה תראה איך זה מעיף אותך ..., ממליץ בחום על המנועים האלה, ובמיוחד אחד עם קלאץ', כדי שתוכל לעצור ושזה יאיט לך שאתה לא לוחץ גז... רק שתידע שהמחיר שלו גבוה כמעט פי 1 וחצי, אבל זה שווה את זה.

בהצלחה..

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לא כדי! גדול מתי, ומסורבל מדי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא כדי! גדול מתי, ומסורבל מדי.
צודק,

העבודה איתו באמת מסורבלת מיידי, ואף לא תקבל את התוצאה הרצוייה.

חבל שאין לי את הקורקינט,הייתי מצלפ ומראה לכם, הייתם רואים איזה עבודה נקייה ומסודרת הייתה לי, פשוט הנאה ..

הבעיה היא שהעסק הזה יקר,

קניית חרמש יד שנייה, חזק (חזק משמע שיוכל להחזיק ולהסיע מישהו במשקל של 60-70 קילו, ולהעיף אותו) יכול לעלות בין 2-3K ושלא נדבר שעבודה מסודרת לזה,נקייה,מגנים מהשרשרת וכו תעלה בין 700 -800 שקל.

אם יש לך EXTRA CASH ובא לך, או לאחיך הקטן שמרטט לך כל היום, אז פאנן.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לא חובה בכלל עם קלאץ.

אפשר לעשות קלאץ רצועה או ספינדל דרייב.

אגב יש לי מנוע חזק בטירוף , 50 סמ"ק של להביור עם קרבורטור גדול מאוד יחסית למנוע, אם אתה מעוניין דבר איתי.

קלאץ רצועה עובד יופי בכלים האלו , אתה ממרכז על המנוע פולי בצורה מקצועית ( שייבה או בוקסה בגדלים המתאימים ) עוד אחד על הגלגל ובונה מותחן שכל עוד אתה מחזיק אותו ונועל ( לא חובה ) אתה נוסע.

ויש עוד יתרון שטותי על קלאץ צינטרפוגלי.....

מנוע ב 6K ושחרור קלאץ....הרעש של הרצועה והפרפרור.....

ספינדל דרייב זה פשוט פרופיל עגול היוצא ישירות מהמנוע ומתחכך עם הגלגל וככה מניע אותו , מקסימום עוצרים ונכבה המנוע.

כמה דחיפות עם הרגל והוא מניע עוד פעם.

היתרון הוא יחס גבוה בין המנוע לגלגל בקלות רבה.

מקבלים המון כוח.

חייבים לשמור על לחץ אויר תקין כל הזמן אם לא רוצים שהמנוע יחליק הרבה.

פורסם

קודם כל תודה על המידע...

עכשיו נגיד שיש לי מנוע של דיאלים או חרמש.. משהו כמו 20-25 סמ"ק

באיזה גלגלי שיניים אני צריך להשתמש (אין לי בזה מושג) אם יש מידות

ואיזה יחס העברה הכי כדאי..

תודה מראש

MeMphis

נ.ב אם מישהו מוכר מנוע כזה אני ישמח לקנות :)

פורסם

לא מישתמים בגלגלי שיניים

היה לי קורקינט (ביזמנו) עם מנוע של חרמש מיובא מחול .

ולא היה לו גלגלי שיניים אלה הציר של המנוע יושב בלחץ על הגלגל וכך מסובב אותו .

נישמע לא הגיוני אבל הקורקינט היה מגיע ל27 קמש עם מישקל של מבוגר או ל 34 קמש עם מישקל של ילד.

בברכה רז...

פורסם

לא הבנתי איך חיברת אותו בלי גלגל שיניים..

ובקשר למנוע אם למישהו יש של חרמש למכור לי או אפילו קורקינט כזה אני ישמח

פורסם

מי ששאל בהודעה פרטית אני עונה לו פה.

הדרך הכי פרקטית היא ספינדל דרייב, ציר המנוע מוצמד בלחץ לגלגל , כמו שרז אמר.

עדיפות ליחס של 1/8 או 1/10.

תלוי מאוד במנוע , לי יש 50 סמ"ק מוכן להרכבה כספינדל דרייב אבל אין לי כוח לבנות את זה עכשיו.

קלאץ רצועה ופולים זה פשוט 2 פולים ( גלגלות ) ועליהם מולבשת הרצועה ( כמו אלטרנטור ) והנהג שולט במתיחה או בכוחו או ע"י קפיץ.

הכי טוב זה קלאץ צינטרפוגלי המתחבר למנוע בסל"ד מסויים הקבוע ע"י הקפיצים המורכבים ע"פ בחירה.

• תוכן חדש...