Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב טובות על קצינים בד"כ, זה באופן כללי.

אני לא תמים ולא חושב שקצינים תמימים (רחוקים מלהיות תמימים), אבל יש את הקלישאה שקצינים אמורים לשמש דוגמא. נניח שזה בתיאוריה ובפועל לא בדיוק הולך...

אבל קצין שנמצא בעמדה פיקודית על חיילת והם שוכבים - זה לא נראה טוב. זה הרבה יותר גרוע בעיניי מבוס ששוכב עם עובדת שלו. זה פשוט לא מוסרי בעיניי. אני לא נכנס לזה אבל זה פשוט לא מוסרי ולא נכון, ובקצין כזה צריך לטפל. יש הבדל בין להרשים ("תראי אותי יש לי ארון על הכתף ועשיתי קורס בבה"ד 12 יחד עם בנות...") לבין להשתמש בסמכות.

מה השלב הבא, סוהר שמז**ן אסירה שנמצאת באגף שלו?? (סליחה על הבוטות, כן?)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי הסיפור שהיה עם ה-30 חיילים ששכבו עם השרלילה הקטנה בחיל האוויר הצבא נהיה היסטרי מכל שטות.

במקום להתעסק בביטחון המדינה מתעסקים בשטויות.

אז התקלחו באותו מבנה. (מקלחות הבנים, אגב. זו גם הסיבה שהחיילת נענשה באופן חמור יותר, היא זו שנכנסה למקלחות לא לה) ממש משבר חמור במזרח התיכון.

כל עוד לא היתה פה שום כפיה או הפעלת סמכות באופן פסול (מפקד ששוכב עם חיילת שנמצאת בפיקודו הישיר זה פסול לדעתי) - שהצבא יפסיק לדחוף את האף שלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הצבא זה הבית בושת הכי גודל

צבא = צה'ל , אם מדברים על המונחים המקובלים בארץ

בית בושת זה שם שפוגע קשות בערכי הצבא, לכן:

צה'ל זה משרד השידוכים הגדול בארץ.

הקיריה זה משרד השידוכים הגדול בצה'ל.

חיל האויר בקריה זה המחלקה היותר פעילה של אותו משרד שידוכים.

אז עכשיו על מה הם היתפלאו...עוד בנו להם ביניין לא מהעולם הזה...

כמה זה 27 אינץ' בס"מ?
בס'מ ישראלי זה 13.5 אחרי ויאגרה עם טקילה לאדם שאין לו בעיות בזנ'טיות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אחרי כל זה נשאלת השאלה:

למה יש חיילות בצבא ?

בשביל המורל.

ולמה יש חיילים בצבא?

בשביל להרים את המורל...

ולמה קיים השרשור הזה?

כדי להראות ששוביניסטים קטנים (המשתתפים בשרשור, למי שלא מבין) לא נעלמים...הם רק מתחלפים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא הכל שלילי, ולא צריך להיות כאלו סקסיסטיים ו\או שוביניסטיים.

לא מעט מהזוגות הנשואים באושר שאני מכיר הכירו בצבא. אני משוכנע שהם לא בילו את שירותם הצבאי המשותף בשמירת מרחק נגיעה מתוך חשש שמשגיח הכשרות של הבסיס יפסול אותם.

הרבה מערכות יחסים ואהבות התחילו בצבא, ואין בזה כל פסול.

לא צריך להוקיע את זה ולא צריך להעלים עין מזה עד שזה לא הופך למוגזם. בכל מקרה, מה שקרה בסיפור הזה לא קשור לרומן ולא לאהבה. אפילו לא לסקס.

חיילת נכנסה להתקלח באותו מבנה בו התקלח חייל. נו, אז? אף אחד לא בטוח שהם בכלל מכירים או שהם זכו לחזות זה בזו. עבירת משמעת קלה. שחיל האויר יטפל בדברים היותר מסריחים שקורים בו ולא ייתפס להיסטריה על שטות כזו.

פורסם
לפחות לחיילים ב 8200 אין בעיה עם התקנה הזו:

http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/422/039.html

:wink:

לאחרונה? הדבר הזה קיים שנים. בסה"כ זה דבר חיובי, כי עם כמות הקרינה שסופגים, עדיף לא להעביר הלאה את המטען הגנטי המוטל בספק עוד מלכתחילה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם היום, ליהיות סטרייט יחיד עם יחידה שמלאה בבנות והומואים, מה רע? אין לך תחרות על אף אחת ולהן אין ברירה חוץ ממך.

• תוכן חדש...