Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור של ספרינט חולה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד הספרינטים שיש ברחוב שלי שמעתי מזה שמטפל לי ברכב על עוד ספרינט שעומדת ''אי שם'' באריאל ה''גדולה''

שמעתי עליה גם מחבר שבמקרה עבר לידה וסיפר לי עליה ועל איפה היא עומדת.

בכל מקרה, היום ערב יום העצמאות אני חוזר אחרי 14 שעות עבודה הביתה (באוטובוס, האוטו היה אמור לקבל טיפול קטן). נח קצת בבית עם חבר ויוצא לרכב + עוד דיוק לגבי מיקום הרכב, השעה היא 00 בלילה + ויש בי חשק שאם אני כבר באוטו מקפיץ חבר + קופץ לבנק אני אסע עוד כמה ק''מ בודדים בעירנו ה''גדולה'' ע''מ לראות את הספרינט.

נוסע לראות, למרות גודל העיר אני מכיר אולי איזה 4-5 רחובות לפי השמות אז אני טועה בקטנה בדרך ואז נוסע לדרך הנכונה ומגיע לספרינט המדוברת, כבר עולה חיוך על פניי, מה גם? החניה לידה פנויה ומה יכול להיות יותר טוב מ 2 ספרינטים חונות ליד (3 ספרינטים...)?

חונה ליד הבובה ויוצאים עם חבר מהרכב (החבר מאוד אוהב את רכבי ואמר שאם היה לו כסף גם לו כבר הייתה כזאת למרות עלילות האמינות)

אני יוצא והחיוך כבר עולה, 2 ספרינטים שחורות עומדות זו ליד זו! אך היופי!

הרכב שנת 86, צבע שחור, רובו מקורי חוץ מכמה פרטים קטנים שאני הבחנתי בחושך לפחות.

תאור יותר מדוייק: צבע סדוק בלא מעט מקומות, על המכסה מנוע רואים אפוקסי יבש, המכסה מנוע יושב דיי עקום (גם שלי אבל קצת, החלק הימני יותר גבוה טיפה מהשמאלי ליד השמשה) פסי קישוט לא משהו שלא נדבר על הפס באמצע, הרכב מקורי מלבד מראות צד שאחת חסרה ואחת אוניברסלית, מבפנים ממה שראיתי מושב אחורי במצב לא רע, מושבים קדמיים במצב דיי גמור (מקוריים), בדשבורד חסרים לה חלקים, נחזור לחוץ, יש חלודה רצינית בדלת בג'אג' ויש חלודה מסביב לשמשה הקדמית, מעבר לכך לא ראיתי בחושך.

זה במבט מעמיק אך במבט פנימי שלי (בלב) זה רכב בפוטנציה, היא למכירה ובעיקר כנראה לחלקים, חשבתי אולי לקנות אבל אם יש לה שלדה נקיה יהיה ממש חבל לפרק אותה, עוד ספרינט תמות? ולשחזר לי אישית אין מה לעשות איתה כי יש לי את הבייבי שלי.

אני הייתי יכול לקחת ממנה הרבה חלקים, מתחיל מג'אנטים, נמשך בפנסים מקוריים (לי יש של איזה טרקטור מודבקים עם...), מכסה מנוע, כל החלונות שנשברו לי עד עכשיו, אגזוז מקורי אפילו ועוד ועוד (זה מה שאני צריך עכשיו)

אבל שוב יהיה חבל לפרק ספרינט שהיא עוד יכולה לחזור... בכל מקרה מפגש מרגש מאוד! אני וחבר שלי עמדנו לידה איזה חצי שעה ואני רק התענגתי ממראה 2 ספרינטים שחורות! כל מבט העלה לי חיוך.

קשה לי לראות רכב כזה מבוזבז, קשה לי לחשוב שילך לחלקים! אם היה לי כסף הייתי קונה אותה ומשחזר בכיף אבל יש לי כבר אחת על הראש!

רכב מהמם... מבטיח מתישהו תמונות של הספרינטים מאריאל, יש כבר 5 לצלם, אחת רקובה מחלודה שכבר כנראה לא תיסע (היא ליד הבית שלי), אחת אחרי תאונה רצינית מאחורה (גם כן כבר לא תחזור וגם כן ליד הבית), אחת חדשה לגמרי בתהליכי שיפוץ שאת הבעלים אני אצטרך לשכנע לתת לי לצלם אותה נראה לי (גם ליד הבית), כמובן הספרינט החמודה שלי (גם ליד הבית :wink: ) ועוד אחת אחרונה שראיתי אותה היום והיא מהעיר.

אנסה לארגן תמונות בקרוב!

חג שמח לכולם!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני הולך על הגישה של: "זכות הראשונים"

ראית את הרכב?

חושב שיש לך מה לעשות איתו? (גם שחיטה לחלקים זה משהו לעשות) - קפוץ על ההזדמנות.

אני מעדיף שרכב גמור (דהיינו: "חלוד-תחת", "אחרי תאונה" "עומד המון זמן שאם תזיז אותו תגלה תולעים ונחשים") ילך לחלקים ויתן חיים לרכב דומה מאשר שיעבור עוד יד שלא בהכרח ידוע מה העתיד של הרכב. לפחות תגאל אותו מיסוריו.

עידן,

חבר באגודת השוחטים, עם רזומה של 2 פיאסטות שנשחטו לאור יום, והשלישית בדרך.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אכן כן, גם אני מהמאמינים שעדיף אוטו נוסע אחד כמו שצריך משניים ש"בערך". אם השנייה חלודה או עם שלדה עקומה בכלל אין שאלה, שחוט ותהנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה המצב??? אני יכול לארגן לך את הטלפון של הבעלים. היא למכירה והמחיר לא גבוה.

ד"א יש עוד 2 ספרינטים לחלקים בלבד שנמצאות באריאל. גם הן בחסותו של המכונאי שלך אבל גם להן יש בעלים שאני יכול לקשר אותך אליהם, אז אם זה מעניין אותך צור קשר בפרטי. וד"א אם אתה שומע על איזה חיפושית במצב מכאני טוב למכירה בזול, אז אני מחפש.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אני מציע שתברר פרטים אודות המכירה.

אני מניח שיש מספיק אנשים שירצו לשפץ, וגם ראיתי אחד בIAROC שמחפש.

משכנתא זה קל

פורסם

חברים אנעי לא מחפש רכב לחלקים, פשוט אמרתי שאם מחירי החלקים לרכב זה יכול להיות טוב שתהיה אחת לחלקים.

ואלו שאמרו עדיף אחת טובה מאשר 2 מתפרקות (בסגנון), שלי במצב בסדר!!! :wink:

אני לא יודע מה מצב הרכב אבל הוא לא אחרי תאונה ולגבי השאר אין לי מושג

אם לרכב ההוא יש שלדה נקיה ומצב החלודה בסדר אני לא אוכל לפרק ממנה בלי רגשי מצפון.

אופיר, הכל בסיידר (בערך), מה שלומך? מה שלום הפג'ו?

אצמול חניתי ליד הספרינט ההיא וזה היה ב12 בלילה +, אני עם הרעש של האגזוז שלי (שמעת אותו נכון?) קיוויתי להעיר אולי את הבעלים חחח

את המחיר שמעתי אתמול מ... נשמע לי בסדר יחסית כמובן, אני לא יודע מה בדיוק יש לרכב להציע במחיר הזה.

הוא שנתיים בלי טסט ולפני זה נסע הבנתי כן? מה מצבו עכשיו?

על עוד 2 גם שמעתי... הבנת ממי כבר בטח, נראה לי הבגאג' שלי זה מאחת מהן, בכל מקרה לא יצא לי לראותן.

אופיר אשמח לקבל את המספר של הבעלים, ואם בא לך אפשר להפגש, בכל זאת שנינו מאריאל מה שאומר שאפשר להפגש בקלות.

ואני אנסה משהו לגבי החיפושית... לי אין שום קשר אליהן אבל יש לי חבר שאוהב אותן ואולי ימצא משהו.

משה, אמרתי שאני אארגן תמונות, אני אנסה בזמן הקרוב... אבל עכשיו אני שחוט ומחוק, אתמול 14 שעות עבודה והיום כמה שעות טובות...

פיצ' (איך כותבים את זה?) זה שמחפש לא נראה לי רציני! כשהיה לי את הרצון למכור דיברתי איתו והוא מאיפהשהו דפק לי תגובה שהוא שמע שיש לי ברכב קצה שלדה או פגיעת שאסי ושיש לי מנוע עייף... וזה על סמך לך תדע מה.

עמית.

עריכה: אופיר ד''א ראיתי עכשיו את התמונות של הספרינט שהייתה לך, עוד אחות למשלוח כנראה!

הספרינט שלי והספרינט של הראל (אם היא עוד לא נמכרה) אחיות, המספר זהה מלבד ספרה אחת, אצלי זה 3 ואצלו הספרה היא 2, אצלך אותה ספרה היתה 7 ושאר המספר זהה לשלי ושל הראל, עוד אחות :wink:

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...