Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברת כוח ותאוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 200 סמ"ק+צ'יפ+בלי ממיר קטליטי.שזה יוצא בערך 130 כ"ס(האוטו בא עם 115 כ"ס).אני מרגיש שהאוטו די כבד וקשה לו ליסחוב בגלל הג'נטים שהם 19 אינץ

הלכתי לצחי מערכות ושאלתי מה אני יכול לעשות בשביל להוסיף כוח לאוטו והוא הציע לי להחליף שסתומים ולהוסיף אגזוז זרימה חופשית.הוא אמר שזה יוסיף בערך 20 כ"ס.

זה באמת יוסיף כל כך הרבה?

5 אלף לכל הסיפור נישמע יקר?

תודה.

פורסם

דבר ראשון בלי קשר לכוח תחזיר את הממיר זה לא בריא לא לנו ולא למנוע

דבר שני תיפטר מהגלגלים (גם 17-18 זה בסדר)

דבר שלישי על תשאל עצות בנוגע לשיפורי רכב את צחי מערכות

שיפור דרסטי בכוח יהיה רק במידה ותוסיף איזה טורבו קטן או משהו בסגנון אבל לפתוח מנוע של גולף ולהתחיל להתעסק איתו, מה עוד שהמחשב ברכב הוא די רגזן, זאת טעות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

איזה שנה הגולף שלך? במקום להתעסק בשיפורים תחליף לגולף גיטיאי תחסוך כסף וכאבי ראש

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

תשמע

אם הגדלת את הקוטר החיצוני של הגלגל, עשית שטות ועכשיו אתה מכפר עליה בזריקת 5000 ש"ח, תחזיר לקוטר הכולל הקודם (עדיין תוכל על ג'אנט 16 או 17 זה מספק לפוזה)

עכשיו, אחרי שהחזרת ואתה לא מרוצה מהכח, תעבור לGTI או לרכב אחר מהקונצרן עם מנוע ה 20VT, הוא חזק מאד, אמין מאד, והשיפורים בו הם דרמטיים, בקלות אפשר להגיע ליותר מ 200 כ"ס

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
הוא הציע לי להחליף שסתומים ולהוסיף אגזוז זרימה חופשית.הוא אמר שזה יוסיף בערך 20 כ"ס.

להחליף שסתומים?? :roll:

נו באמת... ועוד 20 כ"ס מזה?

גרסת ה-2.0 ליטר לא נועדה להיות מהירה ולא הייתי ממליץ לך בכלל לנסות להתקין שם טורבו.

רד חזרה ללא יותר מאשר 17 אינטש. 19 זה כבר ממש מוגזם.

פורסם

בדוק פה: (שרשור פעיל מאתמול שנפתח בפורום טכני שעוסק גם בנושאים טכניים).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112902

קרא מאמר של מוטי על מידות צמיגים וגלגלים בלינק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=9&announcementid=15

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...