Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מזהה את החומר הנ"ל

ניראה חומר פצצה לעבוד איתו

ניראה נוח מאוד

ותוצאות פשוט מדוייקות

האם גם בארצנו הקטנטונת ?

2155533_43_full.jpg

2155533_44_full.jpg

2155533_42_full.jpg

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אכן כן פיברגלאס רגיל יריעות 450 אם אני לא טועה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

פיבר רגיל לחלוטין שנצבע לאחר הייבוש.

ההבדלים הם רק בעובי "הירועות" של הפיבר...

הפטנט בעבודה עם פיבר הוא לעבוד עם חומר "חם" כלומר להוסיף הרבה "מקשה" כך שהתבנית מתיבשת מהר ולא מאבדת מהצורה שלה,כמובן שזה דורש ניסיון רב.

אריק

פורסם

סיבי פיברגלס אם פוליאסטר, ניתן לזהות לפי גוון הצבע בסוף.

הוכן ע"י שימוש בחתיכות בינוניות-קטנות של יריעות סיבים חתוכות בכדי ליצור את המבנה.

פורסם
הפטנט בעבודה עם פיבר הוא לעבוד עם חומר "חם" כלומר להוסיף הרבה "מקשה" כך שהתבנית מתיבשת מהר ולא מאבדת מהצורה שלה,כמובן שזה דורש ניסיון רב.

ההפך הוא הנכון.

ככל שתשים פחות מקשה , כך התבנית של הפיבר והיציקה של הפיבר ישמרו על צורתם בצורה מירבית ולא יתעוותו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מחזק את עופר...

כניראה שהתכוונת ללשים יותר מאיץ ולא יותר מקשה מאיץ פשוט מזרז את תהליך ההתייבשות

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

אני די סבון בתחום אבל חייב להגיד כי לפני כחודש עשיתי בנייה לסאב הדומה לתמונה שהעלו בראש העמוד.

לצורך הבנייה השתמשתי באפוקסי, מקשה CA17 וסיבי פיברגלס.

חייב לציין כי אכן השתמשתי ביחס מהילה נמוך. לצורך יצירת הזוויות חתכתי את הבד לחתיכות בינוניות וחיברתי ביניהם בעזרת התערובת.

אני מאד אשמח לקבל הסבר על האופן עבודה אם כמות מקשה יותר גדולה.

ועוד דבר קטן, משתמשים בפוליאסטר ובאפוקסי במקשה.

פורסם
ההפך הוא הנכון.

ככל שתשים פחות מקשה , כך התבנית של הפיבר והיציקה של הפיבר ישמרו על צורתם בצורה מירבית ולא יתעוותו.

חברים אין טעות או בלבול בדברי!!

המאיץ שייך לחלק הראשון בעבודה עם פיבר כאשר הוא מעורבב עם הפוליאסטר בשלבי ההכנה ואילו המקשה הוא החומר שנותן את השילוב בין החומרים ומכניס את הפוליאסטר למצב"עבודה" וגורם להתייבשות החומר הסופי.

ברור שהכמיות חיבות להיות יחסיות{יותר מדי מקשה גורם להתחממות החומרבצורה קיצונית ויכול להגיע לשריפה} ומראש אמרתי שזהו טיפ לאדם המתורגל בעבודה עם פוליאסטר.

כאשר תשים הרבה מאיץ ומעט מדי מקשה לא תקבל תוצאה טובה אך אם תשים מעט מאיץ ויותר מקשה עדיין תוכל לקבל תוצאה נאה, השפעת החומרים אינה שווה ולכן לא ניתן להפוך את הפורמולה הזו.

אני מדבר אך ורק מתוך נסיון ועבודה של חצי שנה בתחום.

אריק

• תוכן חדש...