Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי קובי, ואני לא דואג כלל וכלל, רכבי בידיים כ"כ טובות שאין לי בעיה גם אם תהפכו אותו על הגג ותרקדו עליו (כל עוד אני לא רואה את זה) :)

haters will hate

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קראתי קובי, ואני לא דואג כלל וכלל, רכבי בידיים כ"כ טובות שאין לי בעיה גם אם תהפכו אותו על הגג ותרקדו עליו (כל עוד אני לא רואה את זה) :)
קובי אוי ואבוי

מישהו כבר זימר, בכל מקרה לא צריך אקדח סיכות , יש אזיקונים למתניה בטנדר

אירית

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!!!:-)

רציתי לדעת עד מתי יש את התערוכה במוזיאון ארץ ישראל

כמו כן היה רשום פה פעם שמעוניינים להקים מועדון רנו 4 והייתי שמח לדעת אם כבר הוקם .

פורסם

כנס לשרשור של רנו 4 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=93664&page=1כרגע עדיין אין מועדון ואני מניח שאני ( ועליזה ) אשמים

חג שמח !

דני

אגב : למי שיש תמונות של רנו 4 שמשוטטות בארץ ( גם במצב של גרוטאות ) מוזמן לשלוח לי לאוסף

תודה ושוב חג שמח

רנו 4 עליזה 053.jpg

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
אתה שוכח שקובי איש גדול, והפלדה של פעם לא כל כך קשיחה...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
והפלדה של פעם לא כל כך קשיחה...
דווקא זו של פעם כן....

בעיקר הפלדה שעשו אותה מפיברגלאס , כמו פעם.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לא אהבתי את הרמיזה.

אבל הכי טוב פלסטיק, מאלומיניום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז ככה, נכון לשעה 18:00

מספר המבקרים 10,000 איש צפי למחר כפול!!!!, כלי הרכב עומדים בשטח לא מקורה.

המוזיאון נסגר בשעה 15:00 לכניסה, ליציאה זה לא מוגבל ולכן היינו שם עד השעה 18:00 תודה לחן, אביפל, עודד פירסט וישיי שהביאונו עד הלום. צחי סמנכ"ל המוזיאון הבטיח שממחר ישחררו את הכלבים כבר בשעה 17:00 ותנתן התראה 5 דקות לפני.

בבוקר ירד מטר והמשיך לרדת גשם לפרקים עד השעה 12:00 לערך , אומי 5 שהיה תענוג להכירו ואני יבשנו את כל כלי הרכב בתצוגה (אומי 5 התעניין ברכב מסויים ורצה להכנס לתחום החבלול, אז הצעתי לו לתפוס סמרטוט ולעזור על מנת להצדיק נוכחות מעבר לקו.... גייסתי עוזר בצ'יק:wink: תודה איתי).

נזקים לא היו, אבל נגיעות , נקישות (זה פיברגלס נכון???) היו למכביר.

ההנהלה פישלה ושכחה לתת תעודה לבנצי היקר ןלכן בשם ההנהלה נתבקשתי להודיע בפורום זה כי הם בושים ונכלמים במיוחד לאור העובדה שנאמר לבנצי לבוא מעונב לטקס , דר"א בנצי אחלה הופעה :mm_yeah: המעוות יתוקן כבר באירוע הקרוב - בנץ אין צורך בעניבה.

אירית

פורסם

אליה, אם כבר ראינו את חן פרחי עם שיער, אז כבר הכל יכול לקרות...::wink:

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
ההנהלה פישלה ושכחה לתת תעודה לבנצי היקר ןלכן בשם ההנהלה נתבקשתי להודיע בפורום זה כי הם בושים ונכלמים במיוחד לאור העובדה שנאמר לבנצי לבוא מעונב לטקס , דר"א בנצי אחלה הופעה :mm_yeah: המעוות יתוקן כבר באירוע הקרוב - בנץ אין צורך בעניבה.

אירית

תעודה???

במזג אויר כמו שהיום מקסימום הייתי נותן לו ג'ילדה לנגב את הרכבים.:-)

עניבה לבנצי זה סכנה הוא עוד עלול לעשות איתה חבל תליה .:roll: .

ירון מאיר

פורסם
דווקא הייתי רוצה לראות את בנצי עם עניבה..:lol:

עוד לא ראית כלום! חכה שתראה אותו עם משקפיים ענקיות שהיו פופולריות בשמחות ואירועים בתחילת שנות ה90'.

:shock:

אני ודני(בוי) עדיין בתהליכים לקבלת פיצוים מעיריית בת-ים על הנזק הנפשי שנגרם לנו.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...