Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר קרוב בעל פולו שנת 1995 מנוע 1.6L חלון צד נוסע נפל פנימה.

לפי דעתי המנגנון החשמלי (לא זוכר איך זה קרוי) החזיר את נשמתו לבורא.

מה המחיר של מנגנון חדש וגם מפירוקיה.

תודה למשיבים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ניתן לשפץ את המנגנון הקיים אצל רוב זגגי הרכב בעלות של בין 300 ל-450 ש"ח בהתאם לכמה המנגנון שבור.

מנגנון חדש לפולו עולה כ-1450 ש"ח לא כולל מע"מ

פורסם

כאן אני חייב להתערב...

"במקרה" גם אצלי נפלו חלונות החשמליים (איביזה שנת 2000 צורה חדשה), ולאחר שהוחלפו כבר בעלות של 2000 ש"ח לפני שלוש שנים(המחיר המלא של כל חלון באותה תקופה היה 2000 ש"ח אבל היבואן הסכים להחליף 2 החלונות במחיר של חלון בודד לאחר איומים מצידי שכל המשפחה לא תטפל בחברה יותר - 3 רכבים חדשים) שוב נפל החלון של הנהג , הלכתי שוב לצ'מפיון והם כהרגלם סירבו לקחת אחריות, מכיוון שאני לא הולך לשלם שוב 2000 ש"ח ואין לי מה להפסיד פרקתי את המנגנון בעצמי והופתעתי לגלות שאמורים להחליף את כל המנגנון כולל המנוע רק בגלל שצ'מפיון לא מוכרים את הפלסטיקים האלו בנפרד!

במקרה נתקלתי באיזה מוסך בבחור ערבי שטען שאצלם (בשטחים) דווקא כן מוכרים את החלק הזה אז ביקשתי ממנו שיקנה לי, וראו איזה פלא שני הפלסטיקים האלו חדשים עלו לי 170 ש"ח, לכן אל תתעצלו תפתחו את הדלת תבדקו מה באמת התקלקל במנגנון ואם זה אותו הסיפור אולי תחסכו לכם כמה אלפי שקלים.

פורסם
במקרה נתקלתי באיזה מוסך בבחור ערבי שטען שאצלם (בשטחים)
נכון, אצלנו לא ניתן להשיג את החלקים האלה ובשטחים כן.. הם כנראה מייבאים לבד חלקי חילוף.

וראו איזה פלא
אני מקווה שזה באמת פלא.

עלו לי 170 ש"ח
ולמישהו אחר הם עלו במחיר הרכב שנגנב לו.
פורסם
ולמישהו אחר הם עלו במחיר הרכב שנגנב לו.
ממש לא נכון גם אצלי ברכב נישברו 2 פלסטיקים שמחזיקים את החלון והמוסך המרכזי שלח אותי להחליף במקום מסויים שיש לו את החלקים האלה לבד.

ד"א החלקים היו חדשים ולא משומשים, גנובים או כל דבר אחר, פשוט צ'מפיון רוצה להרוויח אז היא מוכרת את כל המנגנון שעולה 1500 שקל

זה בדיוק כמו להחליף מנוע כי נקרע לך צינור מים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מרק זה בסה"כ שני חתיכות פלסטיק שנשחכו אין צורך להחליף את כל המנגנון אתה יכול ללכת לכל זגג

רכב והוא יתקן לך את זה לכל היותר ב- 300 שקל

שני הפלסטיקים האלה מחזיקים שתי גולות מברזל שנמצאות על החוט שמעלה את החלון למעלה בדר"כ זה

לא המנגנון לכן אין צורך שתחליף את כולו למרות שזה מה שיציעו לך בצ'מפיון מניסיון אני גם בעל פולו שסבל מזה.

פורסם

אפשר למצוא את החלקים האלה אצל זגגים..

אני מתכוון לחלק הפלסטיק שתופס את החוט מברזל..

רק הבעיה שדי קשה לסדר את זה לבד כי השבלול שעל המנוע מסתבך אם לא יודעים איך לעשות את זה

אגב עלות של כל פלסטיק הוא בערך 50-70 ש"ח

פורסם

אפשר עם פוקסי פלסלינה, אני סידרתי לחבר חלון חשמלי,אפשר לצקת עם פוקסי פלסטלינה- זה מחזיק כמו ברזל-יותר טוב מהמקורי.

פורסם

כמעט בכל רכבי פולקסווגן הייתה רוטינה של נפילות ..

גולף, בורה וכוו..

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

כדאי להקפיד לשפץ אצל זגג שבכלל לא קשור לצ'מפיון.

זגג שמכבד את עצמו, יחליף את הקליפס המקורי מפלסטיק , בקליפס זהה ממתכת שלעולם לא יישבר יותר.

והעלות, כמה מאות בודדות של שקלים במקרה הגרוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חייב לציין שהחלקים הללו חדשים לגמרי ולא משומשים שפורקו מרכב כזה או אחר שנגנב.

אך, אם החלקים הללו נגנבו מהמחסן של צ'מפיון - אזי ->"הגונב מגנב פטור" :wink:

• תוכן חדש...