Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A-112

max
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

סוף סוף גיסתי הגיעה לגיל הרשיון ומחפשת אוטו קטן וזול לתחזוקה. סוף סוף אולי אוכל לדחוף את הרעיון של אוטוביאנקי במשפחה. תמיד הקסים אותי האוטו הקטן הזה, ונראה לי שעכשיו יש מצב שהיא תילך על זה. התחזוקה תיפול עליי, כמובן, ואני מקווה להנות מזה.

שאלות:

1. יש חלקים?!

2. בעיות מיוחדות?

3. יודע לנסוע 90 - 100?

4. נקודות תורפה?

תודה!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

הראשונה שאני יכול לחשוב עליה היא ....למצוא אחת.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מממ... יש. וגם לא יקר. אם נהיה החלטיים ומהירים - ניקח אותה.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
מממ... יש. וגם לא יקר. אם נהיה החלטיים ומהירים - ניקח אותה.

אז תיקח אותה.

מה יכול להיות רע?

(הכותב אינו אובייקטיבי, הייתה יפהפייה כזו במשפחתו מספר שנים והוא נהנה מכל רגע).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום לכולם!

סוף סוף גיסתי הגיעה לגיל הרשיון ומחפשת אוטו קטן וזול לתחזוקה. סוף סוף אולי אוכל לדחוף את הרעיון של אוטוביאנקי במשפחה. תמיד הקסים אותי האוטו הקטן הזה, ונראה לי שעכשיו יש מצב שהיא תילך על זה. התחזוקה תיפול עליי, כמובן, ואני מקווה להנות מזה.

שאלות:

1. יש חלקים?!-יש אבל צריך לדעת איפה לחפש....

2. בעיות מיוחדות?-כמו כל איטלקי ישן חלודה, חשמל, מנוע רגיש למי הקירור, וצריך כיוון ממומחה...

3. יודע לנסוע 90 - 100?-יודע גם יודע, אבל לא מומלץ, בטיחות פסיבית לא משהו לרוץ לספר לחברה...

4. נקודות תורפה?-רגישות בבולמים ובמשולשים רגיש לתאונות חזית.....

תודה!

-בבקשה

............................................................................................................

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מאחר והרכב לא נתפס (עדיין?) כקלאסי, אולי חלקכם עוברים לידו ולא שמים לב.

אשמח לדיווחים על A112 למכירה/זנוחות ובכלל.

הכוונה שלי היא לצרף לאבארט' שכבר יש גוניור אחת או שתיים.

רעיון להקת הביאנקי מוצא חן בעיני יותר ויותר, בדומה למה שגיא עושה עם הפיאט 127 ולמה שיוני (YONIX250) עושה עם שתי הביאנקי שלו.

לאור רגישותן לחלודה, רכבים שלא ימצאו עכשיו, יתעופפו ברוח בעוד כמה שנים כאבקת חלודה וכל שישאר מהם הם חלקי הפלסטיק.

אז אם אתם מזהים אחת - עדכנו בה"פ/בפורום.

תודה!

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני מצתרף לשי מעלי.פרטים אודות אוטוביאנקי ברחבי הארץ יתקבלו בברכה:-) .בנוסף טוב לשמוע שהביקוש עולה,ואני מקווה,שלא רק מפני שהרכב זול לאחזקה,אלא בגלל הרצון לשמר מכוניות כאלו,שהולכות ונכחדות.לפותח השרשור במידה ויורדים מהרכישה עדכן אותנו{אותי ואת שי בפרטי}.בהצלחה.

• תוכן חדש...