Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתכוון לקנות בEBAY איזה קומפוננט טוב עד 250$ בגודל 5.25 (זאת המידה באלמרה מקדימה תקנו אותי אם אני טועה)

ומגבר מתאים בשביל הקומפוננט עד נגיד 300$ אם זה מספיק...

מישהו יכול להמליץ על משהו? ואם אפשר אז עדיף משהו איכותי שאין בארץ כדי שיהיה ייחודי...

תודה!

פורסם

אתה יודע מה אתה מחפש?

בקשה בסגנון "משהו איכותי שאין בארץ כדי שיהיה ייחודי" לא תביא להמלצות או התייחסות רצינית

אנשים רציניים לא ימליצו לך על אלמנטים שהם לא התנסו איתם ולכן אם מדובר ב"משהו איכותי שאין בארץ כדי שיהיה ייחודי" הסיכוי שתקבל המלצה רצינית הוא נמוך ביותר.

תרשום מה אתה מחפש, איזה סטים שמעת ואהבת, איזה מוזיקה אתה שומע וכן הלאה וכך תוכל לקבל התייחסות רצינית. יש הרבה אנשים בפורום הזה עם מספיק ידע ורצון לעזור לך. לטובתך כדאי שתשאל באופן מפורט וריאלי יותר

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אהלן,

אני מתכוון לקנות בEBAY איזה קומפוננט טוב עד 250$ בגודל 5.25 (זאת המידה באלמרה מקדימה תקנו אותי אם אני טועה)

ומגבר מתאים בשביל הקומפוננט עד נגיד 300$ אם זה מספיק...

מישהו יכול להמליץ על משהו? ואם אפשר אז עדיף משהו איכותי שאין בארץ כדי שיהיה ייחודי...

תודה!

סט של 250 דולר, יגיע לארץ אחרי משלוח+מכס ל2000 ש"ח.

במחיר הזה אתה יכול למצוא בארץ -מורל הייבריד אוביישן, או פוקאל K2 (תלוי מה מדבר אלייך יותר), ושום סט של 250 דולר בארה"ב יהיה יותר טוב מהם.

אגב, מורל הייבריד אוביישן עולה בארה"ב 600-650 דולר...

ב250 דולר אתה רוכש שם פוקאל V2, או אלפיין טייפX, או אינפיניטי קאפה או ADS246IX, והמחיר שלהם אחרי משלוח + מכס יגיע ל2000 ש"ח (כפי שכבר אמרתי).

וזה פשוט לא שווה את הכסף, כי בארץ יש סטים טובים יותר באותו תקציב הנ"ל.

אלא אם אתה מביא את הסט בעצמך, ולא ע"י משלוח חבילות.

למי ששאל איך אני מגיע ל2000ש"ח?:

250 דולר (מחיר מוצר)+ 60-70 דולר(מחיר משלוח אווירי)+33.9אחוז (מכס+מע"מ) נכפיל ב4.75(שער העברות דולרי )= 1971-2035 ש"ח.

לגבי מגבר זה כבר משהו אחר, אני אבדוק לך יותר מאוחר ואוכל להמליץ על מגבר בהתאם.

אבל השאלה היא מה אתה מחפש? מגבר 2 ערוצים רק לקומפוננט או מגבר 4 ערוצים, במקרה ותרצה לחבר עוד זוג רמקולים או בי-אמפינג?

under construction..

פורסם

green monster, בוא נגיד שעלי לא חלים חוקי המכס..

אם לא שמת לב אני עונה תמיד לאלו שצריכים עזרה בענייני EBAY כי זה באמת העיסוק העיקרי שלי.

תודה בכל מקרה, תתחשב רק במחיר בלי משלוח ובלי מכס...

עכשיו באמת שלא שמעתי הרבה קומפוננטים ואני שואל אתכם,

אם כדאי לשים רמקולים מאחורה ומקדימה קומפוננט, או שהסאב מספיק לי מאחורה..

עכשיו זה כמובן משפיע על בחירת מגבר 4 יציאות או 2 יציאות...

פורסם

ניסן אלמרה באה עם רמקול מקדימה שהוא בכלל אליפטי 5*7 שיושב בתוך עיגול מתחת בקוטר 8 אינטש אולי אפילו יותר גדול - אתה מוריד את התושבת המקורית ועושה במקומה טבעת עץ ובתוכה חור - 6.5 אינטש נכנס לך שם בכיף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי... אם אתה טוען שאתה רוצה לקנות סאב בכל מקרה (או אם יש לך אחד כבר), אז אתה לא חייב לשים רמקולים נוספים מאחורה. (אם אתה רוצה לבדר גם את מי שישב מאחור, זה עניין אחד, אבל אם אתה רוצה לשמוע סאונד איכותי ו"במה קדמית" (שהסאונד יבוא מקדימה), אז סאב טוב וקומפוננט איכותי יספיקו לך מעל ומעבר.)

בכל הנוגע לקומפוננטים, יש המון חברות איכותיות ומדהימות בחו"ל, שאף אחד כאן לא שמע ולא מכיר אותן... אישית לי יצא פעם לשמוע סט של חברה בשם DEGO (חברה גרמנית), והסט נחשב סופר איכותי... אני לא יודע אם אהבתי אותו או לא, כי לא יצא לי לשמוע אותו יותר מדי. (אבל זה סתם בתור אופציה).

לעומת זאת, בכל הנוגע למגברים - אני יכול להמליץ לך בחום ומנסיון אישי, על מגברים של XETEC (גם חברה גרמנית)... תריץ חיפוש בפורום על "זטק"/"XETEC" - ואתה תראה שיש תגובות מאוד חיוביות על המוצרים שלהם!

זאת אומנם חברה שיש מספר אנשים פה עם המוצרים שלהם, אך היא מאוד נדירה בארץ, והיבואן הבלעדי שלה סגר את העסק... ככה שכל מוצר שלהם שאתה קונה בחנויות בארץ זה "שאריות" של מלאי...

לי אישית יש מגבר אחד של 5 ערוצים שלהם מסדרת GRAVITY (הסדרה האחת לפני הכי גבוהה שלהם), והמגבר הזה הוא פשוט חיה רעה!! הוא מפיק:

100 וואט RMS (ב4 אוהם) על 4 ערוצים,

ועוד 360 (ב4 אוהם)/540 (ב2 אוהם) וואט RMS בשביל הערוץ החמישי של הסאב.

נותן צליל נקי, וחד!

מומלץ ביותר!

(את הסדרות הנמוכות יותר עדיין לא שמעתי, אבל הבנתי שגם הן "נותנות בראש")

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...