Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות משענת יד נחמדה ל205 שלי, הבעיה היא שצרפתים כמו צרפתים עושים הכל הפוך, והכפתור לשינוי זווית משענת הגב נמצא בצד ימין (של מושב הנהג) לכן אם אני אתקין את משענת היד תהיה לי בעיה לגשת לכפתור.

מה ניתן לעשות בנוגע לזה?

פורסם

אתה צודק ... גם ברנו 5 זה ככה אתה יכול לבנות לבד זה לא מסובך ודווקא אפשר להגיע לתוצאות יפות ... אתה יכול להזמין ממקום שמתעסק בזה תגיד מאיפה אתה אולי אני יכול לעזור לך

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

הצרפתים עושים נכון, שאר העולם עושה הפוך!

תנסה אתה לכון את המסעד של המושב ביד שמאל ( היד החלשה של רוב העולם) כאשר הדלת סגורה, הרווח שנשאר בשביל האצבעות שלך מתאימות אולי לבחורה דקיקה ולא לבחורים חסונים. בנוסף לכך יש לך אפשרות לכון גם את המסעד של המושב השני מבלי לצאת מהרכב (טוב בעיקר אם אתה רוצה להשכיב את המושב השני לכל מני מטרות:-) ).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אני רוצה לקנות משענת יד נחמדה ל205 שלי, הבעיה היא שצרפתים כמו צרפתים עושים הכל הפוך, והכפתור לשינוי זווית משענת הגב נמצא בצד ימין (של מושב הנהג) לכן אם אני אתקין את משענת היד תהיה לי בעיה לגשת לכפתור.

מה ניתן לעשות בנוגע לזה?

שלום,

אתה יכול להציץ בתהליך של בניית משענת יד שאני עשיתי.

פרוייקט בניית משענת יד

לי היתה בעייה בגלל המשענת להגיע לכפתור חלונות החשמל, שהיו מאחורי ידית ההילוכים ומצאתי פתרון לגבי זה.

אתה יכול לעשות דבר דומה, ולחתוך למטה מקום מתאים לכפתור... תמצא משהו יצירתי.

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
ומה עם תופסן חגורת הבטיחות? :idea:

על זה לא חשבתי :oops:

אולי אפשר להעביר אותו צד... אני לא חושב שהתופסן מחובר לשלדת הכיסא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחובר, ואם תעביר אז זה יפריע לכפתור של שינוי הזוית

חוץ מזה, בצד החיצוני של הכסא, יש פלסטיק "קישוט", מה תעשה איתו?

בקיצור, לא רעיון גאוני

פורסם

מאז שהרכב שלי אצלי כיוננתי את זוית המושב פעם אחת בלבד. מצידי שברז הכיוון יהיה מתחת לפילטר האויר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מאז שקניתי את ה205 לא השתמשתי במשענת היד. מצידי שמשענת היד תיהיה מתחת לפילטר האוויר.

לאופיר - פלסטיק קישוט זה לא משהו שצריך להפריע ב205. כך או אחרת, תוך זמן קצר הוא כבר לא שם...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נכנסתי לאוטו דיפו לראות את המשענות והן טיפה גדולות יחסית לאוטו, ככה שברור שתהיה בעית גישה וגם בקשר עם החגורה יש מצב שתהיה בעיה קטנה (החגורה יחסית נמוכה ויושבת קרוב לכיסא, לא מוגבהת הרבה מעליו).

אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע, הדבר היחיד שאני חושב עליו בינתיים זה לבנות אחד בעצמי כמו שאיציק עשה, אבל אני לא מספיק כישרוני

• תוכן חדש...