Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד, באיזה פארק צולמו התמונות (נראות דיי טוב).

ד"א, הג'אנטים החדשים של המוסטנג השחורה נראים ממש רע. הרכב נראה כמו ג'יפ וגם אי אפשר עוד להנמיך כי הצמיג יפגע בכנף. לפי דעתי לרדת דחוף בחתך או לרדת אינץ אחד לפחות בהיקף (ולהנמיך דחוף). חבל, אני ראיתי אותה הרבה פעמים עוברת פה באזור לפני הג'אנטים האלה והרכב היה פשוט מושלם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פרנסה טובה לבעלי תחנות הדלק ;)

אכן, כל רכב יותר מדהים מהשני, בקרוב יבוא בני, ויהיה האבא של כולם :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

6 טורי................

יכול להזדחל מאחור ולהאט את השיירה......... לא משארים פצועים בשטח.............

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי מה עם איזה 4 צילינדר אורכי עם שבלולון קטן מתוצרת JDM? :wink:

אנחנו מחכים, מתי כבר יבוא היום, תאמין לי רק דיבורים אתה :)

POWERD BY C....

פורסם
קובי מה עם איזה 4 צילינדר אורכי עם שבלולון קטן מתוצרת JDM? :wink:

אנחנו מחכים, מתי כבר יבוא היום, תאמין לי רק דיבורים אתה :)

מה שאתה לא מבין....הוא שאותנו אכן מעניינים מנועים עם 4 צילינדרים עם שבלולונים....העניין הוא, שאנחנו אוהבים שיש לנו שניים כאלו באותו מכסה מנוע, מומלץ בתצורת V :twisted:

אין, לא היה כמו, לא יהיה כמו המומנט של מנוע בתצורת V.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בני הספל הוא בעל מוסטנג 6 טורי.

וחוצמיזה אני לא נוסע מהר בכל מקרה ואין לי שום חשק לבדוק "ביצועים". הביצועים שלי נמדדים במקוריות הרכב ובאיכותו. לכן גם אין לי כוונה להחליף את המנוע ל V8 למרות שעכשיו זו ה-הזדמנות.

וכמובן, אני לא מזדנב למישהו שלא רוצה אותי ועוד מכריז על כך בריש גלי. כך שמי שירצה להנות מהמראה של הרכב המשופץ שלי, ייאלץ לבוא למקומות אחרים שם ההתנשאות (בניגוד לרוח המועדון) לא קיימת.

אה, שכחתי: מי שכתב עלי "יכול להזדחל מאחור ולהאט את השיירה......... לא משארים פצועים בשטח............." הוא לא חבר מועדון כך שרוח המועדון לא מחייבת אותו ואת כתיבתו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ליאור,

אני מוכן להיתפאשר עוד על שתי צילינדר אבל בתנאי של עוד שבלול

c06c13f3-3dae-4527-abf3-660975917473.jpg

ואני לא חושב שיש מה לדבר עם המנוע הזה, על מומנט לא V8 ולא נעליים!

POWERD BY C....

פורסם

בני אל תיקח את זה אישית.............

אתה יודע שאני לא אוהב מוסטאנגים 6 צילנדר...............חוץ מהמוסטאנג של יורם מאקובר תענוג להרים שם מכסה מנוע.

:roll: בכל מיקרה לא יודע על איזה מועדון דיברת ועל רוחות ושדים? מקווה שלא נעלבת.

אכן השיפוץ שאתה עושה לרכב ראוי לשמו! ונדיר ביותר בהקפו.

אבל אין מקום להשוואה בכלל בין הרמת גימור רמת הבלימה והאצה של מוסטאנג V8 ל 6 צילנדר אפילו הרעש של המנוע זה שמיים וארץ, בעוד 6 טורי נשמע כטרקטור מבעבע........ אין בלמי דיסק דראמים קטנים מאחור,קפצים חלשים יותר משולשים חלשים יותר, מערכת היגוי חלשה יותר עם הגה יותר ארוך בולמים רכים יתר על המידה, פשוט רכב עם עטיפה יפה ומכלולים פרי הסטורים.

גם בין 4 החברים שנפגשנו כבר שבוע שני ברציפות יש חילוקי דעות אני ועוד חבר קרוב אוהבים את ה MUSCLE CAR ולא אכפת לנו מהמקוריות של הרכב , יש בחור שבאמצע לא קיצוני כמנו אבל אוהב שהרכב יסע ויגיב לפי אופיו ועוד בחור שאוהב מקוריות מושלמת ואכן הפאסטבק שלו מלוקקת לרמת המקור בצורה מדהימה .

אז בני באמת שלא התכוונתי אליך אישית ולא לקחתי על עצמי את מי להזמין למפגש הזה או לא .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...