Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמחק איזה ויכוח מפגר מהשורש...

כל אחד בסופו של דבר ישאר עם מה שהוא אוהב, אז מה זה משנה מה מנסים להוכיח פה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לפי מה שאני יודע, כיום האמריקאים כבר כמעט ולא קונים מכוניות אמריקאיות.
האמריקאים והארופאים ובעצם כל מי שעיניו בראשו... הבין מזמן, את מה שיודע כל בעל סובארו טויוטה מזדה ממוצע....החיים הם לא אפס למאה... החיים הם שיגרה יום יומית אפורה וקשה, שהרכב הוא אחד האמצעים להקל עליה ולסייע, בעלות נמוכה, אמינות מופלגת ומינימום כאבי ראש....רכב אמריקאי לא עונה על אף אחת מהדרישות הנ"ל....אבל......תישאל כל אחד מבעלי הסומזטה, על מה הוא חולם בלילה שאישתו ישנה....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני נוסע ביום יום על מאזדה 3 ליסינג ומקלל שאין לי איזה צרפתיה להעביר איתה את הזמן בפקקים.

לסוף שבוע יש קאמרו Z28 ומוסטאנג. תשאלו אותי, לא בא לי לנסוע עלהם ביום יום זה רכבי תחביב ופנאי. גם בארה"ב זה ככה, ובניגוד אלינו לרובם גם יש רכבים עונתיים. זה עניין של תרבות, תחביב ותשוקה.

פורסם

ועוד משהו... יש סטיה חמורה פה לקרוא להונדה סיוויק רכב ספורטיבי ולמיצובשי קולט.

גם ליפנים יש מאסל קארס משלהם כמו ניסאן סקייליין ,GT3000 (שבארה"ב גם נמכרת תחת MOPAR) והסופרה... גם הרכבים הללו מרשימים, אך מושכים אותי פחות. יכול להיות שיש כאלה שזה ימשוך אותם יותר..

ויש כאלה שיקחו RX7 ויכניסו בפנים LS1 ...

חומר למחשבה..

פורסם
האמריקאים והארופאים ובעצם כל מי שעיניו בראשו... הבין מזמן, את מה שיודע כל בעל סובארו טויוטה מזדה ממוצע....החיים הם לא אפס למאה... החיים הם שיגרה יום יומית אפורה וקשה, שהרכב הוא אחד האמצעים להקל עליה ולסייע, בעלות נמוכה, אמינות מופלגת ומינימום כאבי ראש....רכב אמריקאי לא עונה על אף אחת מהדרישות הנ"ל....אבל......תישאל כל אחד מבעלי הסומזטה, על מה הוא חולם בלילה שאישתו ישנה....רן
אמרת את זה בצורה הכי טובה שאפשר להגיד את זה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ממשנתו של רן: "החיים הם לא אפס למאה..."

מה...לא?.. :roll:

חשך עולמי.... :roll:

תמו ימיי..... :roll:

טוב נו, ברור שלא :)

כל התייחסותי הייתה למכוניות אלו כאל מכוניות FUN ולא כאל מכוניות פראקטיות, כשמדובר על מכונית יום יום (אני לא דוגמא), ברור שההעדפה היא אחרת. מה שכן, כפי שאמר קובי, כשאנשים קוראים לקולט או לסיויק שלהם "מכונית ספורט", אז...יש לי מה להגיד.. :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אבל......תישאל כל אחד מבעלי הסומזטה, על מה הוא חולם בלילה שאישתו ישנה....רן
על זה?

5138822.jpg

5138837.jpg

אולי על זה?

5138823.jpg

מה עם זה (וכל מה שאי פעם יצא מהאורווה)?

5138824.jpg

אולי...?

5138957.jpg

וזה?

5138815.jpg

וגם זה?

5138828.jpg

אופס. לאדה מליסינג?

5138817.jpg

או על זה?

5138829.jpg

יש מי שרוצה?

5138831.jpg

נתפשר על זה?

5138835.jpg

אתה יודע מה? ניצחת. גם אני חולם על אמריקאית!

5138956.jpg

נ.ב: בשנה הבאה מבטיח לצלם יותר קלאסיות :wink:

פורסם

אוי אוי אוי אוי

הלוואי וכל שרשור היה מסתיים ככה...:mm_tongue

למישהו יש סיגריה?....

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

מה היא אישה : ז....במיטה , שפית במטבח , ואמא בבית. מה היא מכונית :חזקה מ-0-400 ,נוחה ומפנקת ,ולא נותנת למי שלא מבין בסיבובים, בקיצור :אמריקאית (אבל כמו שצריך). ובלי שתיהן אנחנו לא יכולים!!!

פורסם

מה זה כל ה-GM הזה פה?

חבר'ה לחזור אל המוסטנגים!!!

לאלתר!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...