Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ברור לי מדוע החתך המוגזם בשחורה? (שלא תבינו לא נכון שיפוץ מדהים אבל החתך מוגזם לדעתי)

נראה לי בגלל שכל זה מיועד לשטח...:roll:

לא...:lol:

POWERD BY C....

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ברור לי מדוע החתך המוגזם בשחורה? (שלא תבינו לא נכון שיפוץ מדהים אבל החתך מוגזם לדעתי)
כנראה שזה הטעם של הבחור ששיפץ אותה, אישית

אני דווקא אוהב שהרכב כמה שיותר נמוך לכן אצלי במוסטאנג יש קפצים אחורים עם דרופ של אינץ וחצי של EATON ו כויל אווברים קידמיים של אייבך גם עם דרופ של אינץ וחצי (עוד לא הרכבתי כי אני עובד כרגע על ה 28 Z ) חוץ מיזה יש לי מוט מייצב קידמי של אינץ וחצי ואחורי של אינץ של Addco הייתי מחליף ל ג`אנט 17 עם חתך 40 אבל רצתי לשמור על מראה חיצוני מקורי של הרכב (מדהים הא? ועוד אני... ) שורה תחתונה כל אחד והטעם שלו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זה שהתחת שלו מוגבה ולצמגים מאחורה יש רוחב ובשר גורם לרכב שלו לצאת יותר מהר מהמקום בזמן ששלי חופר כמו חורני את האספלט ושורף צמיגים, אבל בכל מה שקשור לסיבובים ויצביות במהירות גבוהה אז הרכב שלי יושב יותר טוב על הכביש. הוא הלך על קונספט של דראג, ואני יותר על טורניג קאר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
זה שהתחת שלו מוגבה ולצמגים מאחורה יש רוחב ובשר גורם לרכב שלו לצאת יותר מהר מהמקום בזמן ששלי חופר כמו חורני את האספלט ושורף צמיגים, אבל בכל מה שקשור לסיבובים ויצביות במהירות גבוהה אז הרכב שלי יושב יותר טוב על הכביש. הוא הלך על קונספט של דראג, ואני יותר על טורניג קאר.

אני לא יודע אם אתם יודעים אבל הבחור שם בולמים מאחורה שניתנים להגבהה והנמכה ע"י לחץ אויר,

שדיברתי אותו על הגובה של האוטו הוא הלך לבג'ז הורד אויר והאוטו נהיה נמוך (יחסית),

האוטו בתמונות היה על מצב שטח :lol: .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
כמו שאומרים, עם לא תנסה לא תדע...!
לי אמרו משהו על אמריקאיות כשהייתי בן 6 ועשו לי את הסיבוב בפעם הראשונה על פונטיאק טראנס-אם... "עוד תראה, ילד, כשתהיה לך אמריקאית, לא תוכל לעבור לשום דבר אחר", גם היום, 20 ומשהו שנים אחרי (כן כן, אני כבר יכול לומר..."לפני עשרים שנה...") המשפט הזה מהדהד בראשי, כאילו ונאמר רק אתמול. היו ויש לי אמריקאיות...נסעתי על אמריקאיות עם מנועים מפלצתיים של 1000 כ"ס ובמקביל, גם על יפניות עם הספקים דומים (הסופרה הלבנה מסן-פרנסיסקו, למי שיודע על מה אני מדבר, מפורסמת...). אני לא אתחיל לפרט על איזה יפניות נסעתי... תהיה בטוח, כולן מהחזקות והטובות ביותר כיום...

רשמתי את זה בעבר ואני ארשום את זה שוב... 4 צילינדרים עם טורבו, 6 צילינדרים עם ניטרו, מה שתרצה... שום דבר לא ישתווה למומנט ולהנאה שבנהיגה במכונית אמריקאית עם הנעה אחורית ומנוע עם מאות כוחות סוס ומומנט תולש איברים פנימיים... אם שמים טורבו או משהו דומה למנוע V8, לוקחים את המנוע לרמות שבאמת, אבל באמת, שום יפנית לא יכולה להגיע... אנחנו לא מדברים על התנהגות כביש בסיבובים, זה לא מעניין אותנו...אנחנו מדברים על נשמה, תחושה, מהירות, כוח, עוצמה.

לא מאמין? תכנס לאתר של ה-NHRA, תבדוק נתוני מרוצי דראג, מי עומד בראש הטבלאות בליגה? אמריקאיות כמובן. 400 מטר, לא צריך יותר. אוטוטו, על המסלול שעתיד להיות מוקם, אתה מוזמן להביא את היפנית שלך... אני כבר אדאג להביא אמריקאית שגורמת גם לומר לך עכשיו... "כמו שאומרים, עם לא תנסה לא תדע...!" :)

בהזדמנות, כשתחליט לרדת מהעץ היפני עם עלי הפלסטיק והשורשים מועטי הצילינדרים, אתה מוזמן לסיבוב שלא תשכח באמריקאית שתגרום לך להבין בדיוק על מה אנחנו מדברים.... (4.3 מאפס למאה...מספיק מהיר בשבילך מ ה מ ק ו ם ?) :wink:

ליאור, הידוע בכינוי (שהמצאתי עכשיו) "שמי לא יופיע על רישיון של רכב יפני" ברוך. :lol:

נ.ב.

תוקף ההצהרה הנ"ל הינה עד שאני אמצא יפנית שתדגדג לי את החושים כמו שאמריקאית עושה לי את זה :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור,

smiley32.gif

לפי דעתי זה לא הפורום הנכון ולא המקום הנכון לדיון המיותר הזה....

אני מאוד מצטער שאני עכשיו בלי RWD היפני שלי...

ובאמת חבל שאתה מזלזל, חבר... אתה לא מכיר אותי כנראה מספיק טוב, וחבל...

מה שיש לי להגיד אני לא יגיד את זה בגלל שלחלק מהאנשים זה כל כך נעים ויותר אכפת להם ממועדון ה5 ולא ממה שאנחנו אוהבים :wink:

אז נתראה בה"פ

סרג' ( המייצג את כוח הJDM בפורום) :wink:

POWERD BY C....

פורסם

הדיון הזה מזכיר לי את מרוצי הפיייקס פיק שנכרכו בארה"ב בסוף שנות ה 80'.

המרוץ כולל עלייה מפותלת במעלה ההר.

כמובן שלקו הזינוק היתייצבו טרנס-אמים וקמרואים,כמו גם מוסטנגים על כל שיפעת סוסיהם.

עד שהגיעו האודי קווטרו והפיג'ו 405,ולימדו את האמריקאים שלא הכל בחיים הולך בכח...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ליאור,

smiley32.gif

לפי דעתי זה לא הפורום הנכון ולא המקום הנכון לדיון המיותר הזה....

אני מאוד מצטער שאני עכשיו בלי RWD היפני שלי...

ובאמת חבל שאתה מזלזל, חבר... אתה לא מכיר אותי כנראה מספיק טוב, וחבל...

מה שיש לי להגיד אני לא יגיד את זה בגלל שלחלק מהאנשים זה כל כך נעים ויותר אכפת להם ממועדון ה5 ולא ממה שאנחנו אוהבים :wink:

אז נתראה בה"פ

סרג' ( המייצג את כוח הJDM בפורום) :wink:

תשמע, כל עוד אנחנו משאירים את הויכוח ברמתו המקצועים והטכנית ולא האישית, הפורום הוא בכיף מקום לדיון :)

הרי ברור לכולנו שאני אהנה מנהיגה על הצעצוע היפני שלך, אבל לא הייתי קונה כזאת, אבל כל אחד והסטיות שלו :)

חוץ מזה, איך נלמד אם לא נטיח אחד בפני השני את התורה שלנו? :wink:

חן, אני אעלה לאתר שלי סרטון מדהים של ה-405 האגדית מהפייקס-פיק ואפרסם כאן לינק, אין ספק שאיתה הייתי רוצה לטפס במעלה אותה גבעה ולא עם הנובה שלי :)

אני בכלל לא מתווכח על נושא ברור, בסיבובים, אמריקה (של פעם... היום הקורבט החדשה עושה בי"ס למכוניות על - עובדה) sucks, ברבע מייל rules, בהמבורגרים לא רעים ובבנות, טוב נו, זה כבר נושא לדיון אחר....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...