Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה דחוף לפני שאני משתגע!!

יש לי ברכב - רדיו דיסק של פיוניר DEH5750

קומפוננט - MORAL DOTECH MK2

רמקולים אחוריים - CERWIN VEGA

מגבר - JBL GTO 75.4

ללא סאב כרגע

משום מה - כל השירים שכוללים זמר לא ניתן להגביר לרמה נורמלית היות ואם מגבירים - הם מחרישי אוזניים. ניסיתי להוריד את ה- טרבל עד 0 ואז שומעים את הקול של הזמר ממש סגור ונמוך ואם אני מעלה את הטרבל ל +1 אז מתחילים לשמוע את האותיות - ש, ס , צ - בצורה חדה יותר מדיי שגורמת לצליל להחריש אוזניים . ניסיתי גם לשחק עם ה- LOUDNESS

ושמתי אותו על HIGH כי אם אני אשים על MID או LOW זה ממש נשמע גרוע.

דיברתי עם השרות של פיוניר והם ניסו להוריד את הכיוונים הפנימיים של הטרבל להכי נמוך וזה גם

לא עזר. אני ממש משתגע מהמערכת. אפשר לשמוע בה רק טרנסים ללא זמר - שאותם שומעים

מצויין. מה אני יכול לעשות בנידון???

אולי אם אני אחליף את הרדיו דיסק הפיוניר שלי ל KENWOOD או ל ALPINE אני אשמע את הצלילים

הרבה יותר איכותיים ולא מחרישי אוזניים ?

מה צריך לעשות ????

פורסם

כנראה שבמעגל הנחתה בקרוס שלך הטוויטרים עובדים על מצב של +3DB.

תעביר אותם למצב של -3DB קודם כל.

אח"כ תוריד בפיוניר את הלאודנס למצב של FLAT.

וצריך לכוון מחדש את המגבר , כי לפי דעתי הגיינים פתוחים יתר על המידה, ואתה קרוב גם לשרוף את הטוויטרים.(אם עדיין לא גרמת נזק).

בגדול זה מגבר טוב, הוא גם די חזק, הבעיה איתו שהוא מעוות בגבולות העליונים ולכן יש חשש לגרימת נזק לאלמנטים.

בגדול קצת קשה לקבוע עפ"י האינטרנט(עדיין לא ניחנתי בסגולה הנ"ל).

אבל כנראה שהמערכת שלך מבקשת כיוון מחדש.

לא אמורה להיות כזאת בעיה שהכל מכוון כמו שצריך, סה"כ הרכיבים שמותקנים אצלך ברכב צריכים להשמע מעולה,אין לך צורך להחליף HU, זה לא יפתור לך את הבעיה כי היא לא קשורה למכשיר, אך יחד עם זאת כנראה שבגלל כיוון לקוי של המערכת אתה בבעיה.

under construction..

פורסם

תעשה "כיול" למערכת שלך

א. תשים את כל הגיינים במגבר על האמצע.

ב. תפתח את המערכת כאשר היא על מינימום ווליום.

ג. תוריד את הloudness ואל תחזיר אותו יותר (מעוות לגמרי את האות שיוצאת מהHU למגבר - אל תשתמש באופציה הזאת)

ד. תחבר במגבר רק את הקדמיים ותתחיל לכוון אותם.

תגביר במערכת עד שתשמע קצת עיוותים - אם אין - תגביה את הגיין במגבר - אם יש תנמיך את המערכת ותנמיך קצת את הגיין במגבר ותנסה שוב...

ה. נתק את הקדמיים מהמגבר ותחבר את האחוריים ותכוון אותם.

ו. חבר גם את הקדמיים ותנמיך את האחוריים לפי מידת הצורך...

ואם עדיין הצליל צורם - תבדוק באמת בקרוסים את החיבור של הטוויטרים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...