Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חום מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למבינים .ויש כאן הרבה אני יודע. יש לי סאקסו אוטומט ומה.לעשות אין שעון חום יש רק מנורת חום מנוע,אני רוצהלשים שעון חום מנוע . רוצה לדעת 1.כידאיות 2.עלות 3.איפה לקנות :?: [או רצוי ]4.איפה לשים אותו :?: :conf2: תודה

פורסם

אהלן !

גם אני בעליה של סקסו אומנם 1.1 ידנית אבל הרכב פשוט פצצה.

שעון חום גם לי אין אבל !!!!

תלמד "להקשיב" למנוע, אני כבר לפני הרעש ואופן העבודה יודע כאשר המנוע חם בטמפ' עבודה או חם מידי הדורש כיבוי מזגן ונסיעה יוצר מקררת.

בכל אופן ניתן להחליף לוח שעונים לאחד עם שעון חום אבל לדעתי, לא לגעת במה שעובד !!!

פורסם
למבינים .ויש כאן הרבה אני יודע. יש לי סאקסו אוטומט ומה.לעשות אין שעון חום יש רק מנורת חום מנוע,אני רוצהלשים שעון חום מנוע . רוצה לדעת 1.כידאיות 2.עלות 3.איפה לקנות :?: [או רצוי ]4.איפה לשים אותו :?: :conf2: תודה

כידאיות זה החלטה שלך..... אם יש לך $$

בכל מיקרה יש לך מנורת חום מנוע, לכן אם החום יהיה גבוה המנורה

תידלק ופה יש לך אינדיקציה מסויימת

עלות - זה תלוי אם זה חדש ישן איזה חברה וכו.........

איפה לשים- איפה שאתה רוצה- יותר מדויק איפה שיש מקום ומאיפה שתוכל לראות את השעון כי אם לא תראה את השעון אז לא עשית בזה כלום

תשלח הודעה פרטית ליאשה והפיצפוצים

יש לו שעונים למכירה במחירים טובים

פורסם

למיטב זכרוני, שעון חום חשמלי אוניברסלי עולה בערך 200 שח, ההרכבה לא קשה במיוחד (לבעלי ידע טכני בסיסי) והערכה באה עם תושבת לשעון, שעון + נורה פנימית (תאורת לילה), יוניט חום מנוע, מתאמים ליוניט וכמה ברגים.

להשיג בחנויות חלקי חילוף לרכב - או לחילופין לשלם 250-300 שח ולסגור עניין אצל חשמלאי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...