Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה הראשונה של המועדון Israeli Ragtops & Roadsters

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק רוצה להזכיר לכם ולבקש - כל מי שמעוניין להצטרף, אנא שלחו לי בהודעה פרטית, מי אתם ובאיזה רכב תגיעו. תודה

אני אעדכן יותר פרטים לקראת יום הארוע

אם יש לכם רודסטר - אם יש לכם חבר עם רודסטר - אם יש לכם שכן עם רודסטר - אמא, אבא, דוד או דודה עם רודסטר

תספרו להם על המועדון הזה ואיך למצוא את הפורום הזה - זה רק להנאתם!!

כדי להכין אותם לנסיעה הראשונה של המועדון Israeli Ragtops & Roadsters ( שמיועדת אך ורק לבעלי רודסטרים), ביום שישי ה 27 ליוני

אז יש לנו עוד קצת זמן לחפש עוד רודסטרים שיצטרפו לקבוצה.

למי שאין לו מכונית כזה ורוצה לבוא גם, רוצו לקנות עוד היום

להתראות

ואם אתם תראו שיירה של 67 רודסטרים חולפים בדרך תדעו שעזרתם!

פורסם

תזכיר לנו באיזה תאריך זה יהיה שלא נצא מהבית! אני לא מכליל, אבל כמה אנשים עם מיאטות התנהגו אתמול על הכביש בצורה מחליאה ומסוכנת...

אולי כדאי שתתחילו את הנסיעות שלכם מחינוך, ובכלל תיקחו אחריות על חברי המועדון שלכם...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניסע באופן "מנהלתי" ז"א לפי כל חוקי התנועה ולפי המהירות המותרת לכל קטע כביש.

אנו נוסעים בשיירה ויש להמנע מעקיפות מיותרות. אין לעקוף את המוביל בשום מקרה.

מי שלא יכול לעמוד בתנאים הללו – שלא יבוא!

זו לא תחרות! - אנחנו רוצים לנסוע בכיף, להמנע מדוחות תנועה ותאונות בכל מחיר, על מנת שיהיה טעם לעוד טיולים וארועים בעתיד.

מקום המפגש - מגרש החניה של איקיאה בנתניה

בשעה 15:30 (יוצאים לדרך בשעה 16:00 בדיוק!)

לא לשכוח: דלק, שמן, מים, לחץ אויר, מצלמה ומצב רוח

רק קבריולה יצורף לנסיעה!

אויר צח, נוף מדהים – הרים ויערות. לא נסיעה אתגרית, אלא נסיעת הכרות.

כל הנסיעה 150 ק"מ הלוך ושוב, כ- שעתיים וחצי כולל זמן לתמונות.

אני רק רוצה לבקש - כל מי שמעוניין להצטרף, אנא שלחו לי הודעה פרטית או אי-מייל או בטלפון , מי אתם ובאיזה רכב תגיעו.

להתראות, אריק

[email protected]

או

054-706150

פורסם

נשמע מעט מעליב לדעתי (אם אתה יודע מה הפרוש של ראג באנגלית), וקצת מוזר לי שאתה קורא ככה למכונית שלך ושל חבריך. זה אולי מה שהייתי קורא לערבי שמעצבן אותי.

עדיף למצוא שם אחר כמו אופן-טופ/קבריולה או משהו אחר ומכובד יותר.

פורסם
זה אולי מה שהייתי קורא לערבי שמעצבן אותי.

עד היום הפורום התנהל בצורה סבירה גם בלי גזענות.

בוא נמשיך בלי גזענות, ורק אם נראה שהפורום מתדרדר - רק אז נתחיל לקלל ערבים.

וסליחה לפותח ההודעה על האוף-טופיק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה אולי מה שהייתי קורא לערבי שמעצבן אותי.

עד היום הפורום התנהל בצורה סבירה גם בלי גזענות.

בוא נמשיך בלי גזענות, ורק אם נראה שהפורום מתדרדר - רק אז נתחיל לקלל ערבים.

וסליחה לפותח ההודעה על האוף-טופיק.

צודק, פשוט שראגטופ זה בדרך כלל קללה לערבי ואו שם נרדף ומזלזל לקבריולה.

ואתה צודק שזה לא היה יפה מצידי לומר שזה "מה שהייתי קורא לערבי".

פורסם

אם למישהו יש מקום אחד פנוי אני אשמח להצטרף.

כיוון שאין ברשותי רודסטר, אני מקווה שבעתיד תהיה אחת.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

שיש מספר מקומות שמשתמשים במושג הזה?

יש סיבה שבגללה רוב האנשים לא קוראים למכוניות הללו ראגטופ. אולי במקרה של דיפנדר וכמה מכוניות ישנות אני יכול להסכים שיש להם גג-סמרטוט.

פורסם
שיש מספר מקומות שמשתמשים במושג הזה?

רק כמה מקומות כמו ארה"ב , אנגליה ועוד מספר מדינות לא רציניות אשר מדברים בהם רק אנגלית 8)

יש סיבה שבגללה רוב האנשים לא קוראים למכוניות הללו ראגטופ. אולי במקרה של דיפנדר וכמה מכוניות ישנות אני יכול להסכים שיש להם גג-סמרטוט.

יותר כמו שם חיבה :lol:

פורסם

חזרנו עכשיו. אני כבר בבית, כל השאר עדיין בדרך.

היה תענוג. קודם כל נסענו מנהלתי!! 100-110 לא יותר. לא היו עקיפות מיותרות, כולם שמרו מרחק, והנסיעה היתה פאן טהור. נראה כי הרכבים שעברנו בדרך (רובם עקפו אותנו, דרך אגב) נהנו מהמחזה לא פחות מאיתנו. החויה של נסיעה ביחד עם עוד רודסטרים בשיירה היא כיף לא נורמלי.

היינו עשרה (??? - עכשיו אני שם לב שבכלל לא ספרתי...), שתי MR2, מיאטות ואלפא ספיידר יפייפיה שנטשה בשלב מאוחר יותר. והייתה גם אימפרצה ששימשה "רכב שירות" :lol:

נסענו על כביש 4 עד לפארדיס ומשם פנינו ליוקנעם. נכנסנו ליער יוקנעם ולאחר "נסיעת שטח" קלה, הגענו לכביש פנימי ביער. כביש עקלתון, צר, ריק ומוצל (חשוב!!) עם איזו פרה או שתיים שאיפשר לנסוע מינהלתי פחות....

בסופו עצרנו, אבטיח נשלף מאחת המיאטות (אי אפשר להכניס אבטיח בתא מטען של טויוטה), קצת מינגלינג וחזרה הביתה.

תודה ענקית מגיעה לאריק שאירגן והזכיר ושלח אי מיילים ודאג והוביל והפך את המפגש הזה לחויה שמשאירה טעם של עוד.

לצערי (וטימטומי) המצלמה נשארה בבית, כך שהתמונות לא יגיעו ממני, למרות שאני בטוח שהן עוד יגיעו. אלה היו ארבע שעות של שמש, פאן, והמון המון אנשים מחייכים מסביב. פגשנו (אני וזוגתי) חבר'ה שכיף לפגוש אותם לפחות כמו שכיף לנסוע לצידם.

זה המקום להזכיר למי שנוסע באוטו עם מרווח ראש אינסופי (אופנועים - לא נחשב) ומעוניין לנסוע עם עוד אנשים סתם בשביל הכיף (לא תחרויות, לא רייסים ולא מהר מדי) להצטרף אלינו - זה כדאי!

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כל הכבוד!

איזה כיף לכם!

אני אכול מקנאה (סתם, אולי בקרוב אצלנו)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...