Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda S-2000 , BMW Z3 , Mazda MX5

Tiesto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההתנפלות שלומי? אמרו או עשיתי משהו רע? וכן אני רציני, אני באמת מתכוון לקנות אחת מהן

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אם היית רציני, היית בודק מחירים לפני שאתה שואל ורואה מי מהן יכולה להיכנס לך בתקציב .

אם אין לך בעיה של תקציב , קנה בוקסטר .

פורסם

אבל מה הקטע שאתה נותן רמזים? מה אנחנו בשעשועון?

אוקיי אז אני מוסיף קצת פרטים

ה BMW היא שנת 98 מנוע בנזין נפח 1900....

ומה התקציב בכלל?

פורסם
אבל מה הקטע שאתה נותן רמזים? מה אנחנו בשעשועון?

ומה התקציב בכלל?

190-200 אלף מקסימום

פורסם

לא מכיר את ההונדה..

בין הZ3 למיאטה הייתי לוקח את המיאטה בעיניים עצומות. עולה עליה בכל פרמטר (חוץ מפרמטר הפוזה, אין מה לעשות, כשאתה קונה BMW אתה משלם 40 K על עיגול עם 4 מרובעים.....)

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

בתור בעלים של מיאטה אני חושב שאין, אין כמו ה S2000 ... קיצונית זה נכון אבל מושלמת :!: אחרי זה המיאטה כמובן. ה Z3 עם המנוע הקטן בכלל לא נכנסת לשיקולים ...

נרשם על ידי SENDA תחת המשתמש של אחיו כמובן ...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

קנאה?

משלושת הרכבים שציינת אין לי סיבה בכלל לקנאות.

יש לך תקציב של 200 אלף....

אתה מתבלט בין זד3 1.8 שנת 97 (שעולה הרבה פחות מחצי מהתקציב) בזמן שאתה יכול לעלות כמה שנים וגם לקנות זד3 2.8 , אחת שבאמת זזה.

S2000 זה אוטו קיצוני מאוד, מי שלא יודע על האוטו הזה ולמה הוא מסוגל.. לא מומלץ לו לקנות אחת. (והרבה פה יסכימו איתי)

בקיצור, הבאת פה שלושה מכוניות אבל נשמע שאין לך מושג על אף אחת מהן, אני ממליץ לך בחום לבדוק עם עצמך מה באמת חשוב לך מהרכב ורק אז להחליט איזה רכב הכי מתאים לך, מאשר לשאול בכלליות בפורום.

מה אתה מחפש? ביצועים? פוזה? נוחות נסיעה? שנתון ככל שיותר גבוה?

מה לגבי אחזקה? הכיס חופשית גם בנושא הזה?

בכל מקרה, אני חושב שמיאטה החדשה תענה על הדרישות שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...