Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית פרחים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות לחברה שלי פרחים.

ושאני אומר פרחים אני מתכוון לוורדים!

ושאני אומר ורדים אני מתכוון ל-10 שקל לורד בחנויות!!!!! :shock: :shock: :shock:

אני רוצה לקנות כמות גדולה של ורדים.

למלא חדר.

וכמובן שבמחיר כזה אני יצא בנזק רציני.

מישהו יכול להמליץ לי?

אולי יש מקום שאפשר להזמין ממנו כמות במחיר נוח?

תודה לעונים.

ROVER=~~

פורסם

אם היית מאיזור תל אביב, הייתי ממליץ לך ללכת לשוק. אבל כיוון שאתה מאשקלון, אני ממליץ לך לחפש מקום דומה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

חפש במשתלות או באחד המושבים. במושבים יש משקים שמגדלים ויכולים למכור לך גם 200 ורדים בסכום נמוך ביחס לחנויות.

Veni Vidi Vici

פורסם

ורדים שלמים זה באמת יצא יקר אם אתה מתכוון למלא את החדר. תוכל קנות זר יפה ולפזר בכל החדר עלי כותרת, שזה גם מאוד יפה. יש בקניון חוצות באיזור מגורך חנות פרחים שמוכרים דליים של עלי כותרת. אם אני לא טועה 50-70 שקלים לדלי.... לא זוכר בדיוק, אל תתפוס אותי במילה. תברר.

בהצלחה :-P

פורסם

איזו פאשלה כבר עשית אם אתה רוצה למלא לה את כל החדר בפרחים?:shock:

סתם...סתם...זה פשוט מזכיר לי משהו מהעבר הרחוק כשעוד היינו צעירים ויפים...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
ורדים שלמים זה באמת יצא יקר אם אתה מתכוון למלא את החדר. תוכל קנות זר יפה ולפזר בכל החדר עלי כותרת, שזה גם מאוד יפה. יש בקניון חוצות באיזור מגורך חנות פרחים שמוכרים דליים של עלי כותרת. אם אני לא טועה 50-70 שקלים לדלי.... לא זוכר בדיוק, אל תתפוס אותי במילה. תברר.

בהצלחה :-P

אף פעם לא הבנתי את אלה שעושים את זה... לפזר בכל החדר??? אז סבבה ויפה וכל זה, אבל אז היא תצטרך לנקות אחרי הכל את כל עלי הכותרת... :-P

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אף פעם לא הבנתי את אלה שעושים את זה... לפזר בכל החדר??? אז סבבה ויפה וכל זה, אבל אז היא תצטרך לנקות אחרי הכל את כל עלי הכותרת... :-P

צריך לתת לבחורות הרבה תשומת לב ולפנק. זה נותן לה הרגשה טובה וגם לך.

בקשר לנקיון... שתנקה, זה תפקיד האישה, לא?

.... בהומור :wink:

• תוכן חדש...