Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להוציא את הדור השלישי אל מחוץ לחוק...

מה אני צריך לראות מופע של עברי לידר על מסך חצי אינצ'? ולשמוע את ההופעה מרמקול של 0.2 וואט? ולראות שיחת וידאו עם אחותי?

את מי זה מעניין לכל הרוחות???

כמה כסף זה עולה לנו וכמה אנטנות מוקמות בגלל זה.

אנשים טיפשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לי צל של ספק שכל יום ליד הדבר הזה מגדיל את הסיכון לקבל כל מיני מחלות ממאירות וחשוכות מרפא.

ואני בטח לא הייתי מחכה שחברות הסלולר יואילו בטובן לפרק את זה

ואני בטוח שכל פעם שאתה מדבר בסלולרי שלך, אתה חושב על אותם מחלות "ממאירות וחשוכות מרפא" כדבריך.

בעיה שעד שזה לא נוגע לכל אחד ספציפית זה לא ממש מפריע לו.

להתלונן כולם יודעים, אבל מה הם עושים שניה לאחר ההתלוננות?(רמז..) ---> "שניה אחי יש לי טלפון".

אני רק אתן פה דוגמא קטנה שאולי תוכל "להרגיע את הציבור".

אני שירתתי בחיל הים על הספינות (סטיל"ים כאמור).

בספינה שלי היה טבח, שהתשתחרר בדרגת רנ"ג לאחר 30 שנות פעילות יומיומית ספינה.

אותו טבח גם היה דתי,ויתרה מכך -חרדי.

בששון ובשמחה הוא הביא לעולם 6 ילדים, בנים ובנות, וזאת לאחר חשיפה של 30 שנה , לאנטנות קשר, משדרי ל"א, מכמי"ם, ועוד הרבה דברים שלא אחשוף.

אם הוא הביא ילדים לעולם(בנים ובנות),לאחר חשיפה ארוכת טווח לקרינה אלקטרומגנטית, אני יודע שאני יכול להיות רגוע.

וגם אותם אנטנות של חברות הסלולר לא עובדות באותם תדרים ובאותה עוצמה כמו הקרינה שבתור לוחמים בספינות של חיל הים אתה סופג.

under construction..

פורסם
אני כן...:( מה לעשות?

ניטרוגליצרין. אפילו חומר נפץ חלש יספיק, אציטון פרקוסידי 200 גרם , 4 שקיות, מקדחה, פתילים.

אם תצטרך מתכון אני יביא לך .

GTA זה הכי אחי .

פורסם
ואני בטוח שכל פעם שאתה מדבר בסלולרי שלך, אתה חושב על אותם מחלות "ממאירות וחשוכות מרפא" כדבריך.

בעיה שעד שזה לא נוגע לכל אחד ספציפית זה לא ממש מפריע לו.

להתלונן כולם יודעים, אבל מה הם עושים שניה לאחר ההתלוננות?(רמז..) ---> "שניה אחי יש לי טלפון".

חשבון הסלולרי שלי שואף ל-40 ש"ח בחודש

אני שונא לדבר בסלולרי, גם בשיחות הנכנסות אני לא מרבה ודואג לשמור עליהן קצרות ככל האפשר.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
חשבון הסלולרי שלי שואף ל-40 ש"ח בחודש

אני שונא לדבר בסלולרי, גם בשיחות הנכנסות אני לא מרבה ודואג לשמור עליהן קצרות ככל האפשר.

"דין פרוטה -כדין מאה".

או במילים אחרות, גם אם החשבון שלך שואף ל0.5ש"ח בחודש, כל עוד אתה מחזיק מכשיר סלולרי,ומדבר בו אפילו בשיחות נכנסות, אתה נותן לגיטיצמיה להקמת אנטנות ברחבי הארץ, על מנת שגם ב40 ש"ח שיחות שלך,תוכל לקבל "שטח כיסוי".

ולכן צר לי - אך אין לך מקום להביע את מחאתך, כל עוד אתה "משתמש".

זה כמו שמישהו יגיד :"בשר= רצח, צריך לעצור את אילו שמפעילים את התעשייה הזאתי,אי אפשר לסמוך על הארגונים וצריך לעצור את התופעה ב2 ידינו!".

ושניה אחרי זה הוא יגיד :"אני קונה בשר פעם בשנה ,בשביל הארוחה בליל הסדר".

אגב, וגם אם כולנו נחזיק במכשיר סלולרי ברכב בלבד, על מנת שאם נתקע בדרך נוכל להתקשר ל"שגריר", "ממסי" או כל נותן "שירותי דרך" אחר, עדיין יצטרכו להקים אנטנות בכל הארץ כדי להגדיל את שטחי הכיסוי.

under construction..

פורסם

שמע, באמת שאין לי בעייה עם אנטנות סלולריות, אבל כן יש לי בעייה עם אנטנות סלולריות בטווח של 100 מטר מחלון בית מגורים.

ואם הם דואגים להסתיר את האנטנות בתוך דודים, או כל מיני הסוואות אחרות, סימן שמשהו פה דפוק מהשורש

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אתה צודק - מה שדפוק זה המנטליות של הישראלי הממוצע.

הוא אוהב לדבר בפלאפון, מת על זה. הוא מתעצבן שאין קליטה וכל היום שלו נהרס אם בלילה או שוכח לטעון את המכשיר ועכשיו, ישמור השם, הוא לא זמין. אולי הנשיא בדיוק מחפש אותו? :roll:

אבל אנטנות? לא... בשביל מה? שיעמידו אותה מול החלון של השכן, לא שלי.

אין ברירה - רוצים סלולרי זמין בכל חור? יהיו אנטנות, והרבה. אנשים פשוט לא מבינים את זה, כולל תושבי רמת-אביב החביבים, שרוצים את הסלולרי זמין גם בבית אבל את האנטנה אצל השכנים בהרצליה.

אבל עזוב, כל החכמים והחכמות מתקינים בבית רשתות אלחוטיות (זה לא משדר?), משאירים את התקע של הכבלים חשוף ללא טרמינציה (בממירים הישנים היתה יציאת LO, עם עוצמת שידור שמביישת כל סלולרי) ומשאירים את הסלולרי פתוח גם שאין קליטה (ולא מבינים שהוא מטגן להם את התחת).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה אני צריך לראות מופע של עברי לידר על מסך חצי אינצ'?

.

נכון, מי רוצה לראות אגזוזנים בטלפון שלו?

יש מספיק כאלה בפקולטות למדעי הרוח באוניברסיטה / רחוב אלנבי ביום שישי.

בקשר לעמודים, אני גר באזור (נראה אתכם מאתרים את הרכב), ובפעם האחרונה שבדקתי באתר שמראה איפה ממוקמות האנטנות הסלולריות (NANA?) איפה ממוקמות אנטנות, הן בכלל לא היו ממוקמות על המפה, שלא לדבר על זה שלא שמתי לב בכלל לקיומם...

כשאתה מדדה בבוקר לעוד מבחן בתואר הבלתי מסתיים הזה, מי רואה בכלל עמודים? :?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין לי צל של ספק שכל יום ליד הדבר הזה מגדיל את הסיכון לקבל כל מיני מחלות ממאירות וחשוכות מרפא.

ואני בטח לא הייתי מחכה שחברות הסלולר יואילו בטובן לפרק את זה

ולי אין צל של ספק שטרחת לחקור את טענתך לעומק על פני שנים ומדגמים רבים.

אה - תרשה לי לספר לך שעוצמת הקרינה שאתה מקבל מהטלפון היישר למוח , עולה פי כמה וכמה על מה שמגיע אליך מן האנטנה.

ועוד לא דיברנו על הגלים האלקטרומגנטיים בהם מלא אוויר ארצנו , בעיקר הודות לצבא וכו'. נסה פעם לפתוח אוסצילוסקופ עם אנטנה כלשהי. אתה תאהב את זה.

פורסם
ולי אין צל של ספק שטרחת לחקור את טענתך לעומק על פני שנים ומדגמים רבים.

אה - תרשה לי לספר לך שעוצמת הקרינה שאתה מקבל מהטלפון היישר למוח , עולה פי כמה וכמה על מה שמגיע אליך מן האנטנה.

ועוד לא דיברנו על הגלים האלקטרומגנטיים בהם מלא אוויר ארצנו , בעיקר הודות לצבא וכו'. נסה פעם לפתוח אוסצילוסקופ עם אנטנה כלשהי. אתה תאהב את זה.

שמר הכול בסדר? יש מילה כזו?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...