Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברזנט לסמוראי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני צריך עזרה במציאת מתפרה זולה של ברזנטים לרכבים כמו כן הנידון הוא ג'יפ סוזוקי סמוראי קצר ופתוח. אני כבר כל החורף נוסע בלי גג ובנינו הגשם מפריע לי קצת. אני גר ברחובות וכבר בדקתי אצל רוקי ואצל אחד שנימצא לידו והמחירים שהם נתנו לי נעים בין 1800 ל3000 שזה מוגזם.:shock:

כמו כן אני מבקש את עזרתכם אם אתם מכירים מתפרות של ברזנטים באזור המרכז עם מחירים נוחים זה יהיה מצויין.

ביררתי כבר באתרים של ג'יפים אבל נתנו לי כתובות בצפון כמו נצרת וכדומה(למי שלא יודע זה ממש רחוק מרחובות).

בעזרתכם אולי אני יוכל לסיים את החורף עם גג מעל הראש :-).

תודה רבה לכל העוזרים :wink: בברכה צביקה

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

לא עזרו בכלל

אני מכיר את האתרים הללו ואני חבר בכולם כבר הרבה זמן

תודה בכל מיקרה

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם

מה אין עוד אף אחד שיעזור לי

בחיית אני נוסע בגשם כמו טמבל בלי גג ומפעיל ווישרים אתם יודעים איזה מוזר זה ניראה?!?!?

בבקשה עזרו לי

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם

היה לי חבר שבנה מפיבר כיסוי לגג הקידמי של הסמוראי...

זה ניראה כמו "ברנזנט בקיני", אבל ניתפס ע"י קליפסים כמו (בדיוק;)) של ארגזי תחמושת...

יומיים עבודה וזה נישאר לכל החיים, ועדיף פי עשרות מונים על הגג ברזנט הדולף...

את אברזנט האחורי הוא סגר ע"י ברזנט משופע, מהקורת "היתהפכות" לדלת האחורית...

תחשוב על זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...