Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הלכתי לראות פיאט בראבו והתעניינתי בקנייה.

יש משהו שנראה לי מוזר אני לא מבין בחשמל רכב אבל מדוע כשמנסים לסגור\לפתוח מדלת הנהג את חלון הנוסע החלון יורד לאט ולא עולה בכלל ואילו כאשר עושים את זה מדלת הנוסע החלון מתפקד כרגיל...

המפסק תקול?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

מפסק תקול בטוח

מחיפוש על חלונות חשמל בפורום נתקלי בהודעה של בחור מהפורום בשם אייל

שניקה את המפסק מבפנים וזה הסתדר אצלי אישית לא עבד...

אבל ננסה את הסיליקון ... :wink:

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

זה המפסק או החיבור משהו כזה...

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם

לא בהכרח שהמפסק תקול. במידה והמערכת אינה מקורית או טופלה בעבר, ייתכן והחוטים שהותקנו לא עבים מספיק וגורמים למפל מתח משמעותי עליהם.

פורסם
לא בהכרח שהמפסק תקול. במידה והמערכת אינה מקורית או טופלה בעבר, ייתכן והחוטים שהותקנו לא עבים מספיק וגורמים למפל מתח משמעותי עליהם.
יניב במידה שהשערתך היא הנכונה מה הנזק הכספי? שאדע כמה להוריד לו אם בכלל

פורסם

המנוע לא הולך לשבוק חיים הבעיה היא כמו שיניב אמר או אם יש לרכב מרים חלונות דרך האזעקה יכול להיות שהוא הבעיה...

ולמחירים:מינימום 20 ש"ח מקסימום 350 ש"ח

תנסה להוריד לו כמה שתוכל..

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני לא בא מתחום הרכב ולכן לא יכול לתת לך אלא הערכה בלבד.

אני יכול לומר לך מעשית שבמידה ואתה תתקן את הבעיה , החלפת החיווט יהייה בעלות של שקלים בודדים. אני מניח שעבודה של איש מקצוע תסתכם בסביבות 200 שקל.

אם הבעיה במפסק, שלא ניתן לתיקון, עלות שלו היא בסביבות 20-50 שקל מפירוק. אין צורך בחדש מהחברה.

נ.ב.

כמו שאפשר להבין, וכמו שנאמר לפניי, תנסה להוריד כמה שיותר.בכל מקרה, לא הייתי מפסיד עסקה (בהנחה שמדובר ברכב במצב טוב) בגלל תקלה שכזו מכיוון שמדובר בתיקון דיי זול.

ועריכה נוספת, אין קשר למרים חלונות. ההרמה דרך דלת הנהג אינה באמצעות המערכת הנ"ל. המערכת הזאת (באם קיימת) הינה מקבילה למתגים הקיימים ולא משפיעה עליהם.

פורסם

קודם כל, אם אתה קונה את הרכב, שיהיה בהצלחה

דבר שני: אכן נראה ונשמע כמפסק תקול. שים לב!!!:

לא ניתן לקבוע בוודאות דרך התכתבות, האם המפסק בדלת הנהג הוא התקול או המפסק בדלת ימין, זאת בגלל שהמפסקים פועלים באופן טורי מבחינות החיבור החשמלי.

כאשר אתה מפעיל את מתג חלון הנהג, המתג הימני (ואשר הוא במצב כביכול "ניוטרל") מבצע גשר "אוטומטי בין שני זוגות חיבורים!!!!

כאשר את משתמש דווקא במתג בדלת הימנית ולוחץ עליו, מתבטל הגשר האוטומטי ומתבצע גשר אחר, אחד משתמש באותם חוטים כלומר הסט הראשון בשימוש, אך זורם באחד החוטים מינוס במקום פלוס, והסט השני הוא גשר בין פלוס שמגיע (אמור להגיע) למתג וחוט למנוע החלון (אחד מתוך שניים)

יש מצב גם לנתק בלבד באחד החוטים בין הדלתות הקדמיות.

שים לב:

יש לוודא מחיר של מתגים , ולפחות מחיר של מתג מצד דלת הנהג שכן אם הוא מגיע כסט (סורי.. לא זוכר בעל פה בלי לראות) אז מחירו עלול להיות לא זול.

כאמור 3 אפשרויות

הראשונה , מתג בדלת הנהג

השניי מתג בדלת קדמי ימנית

השלישית, נתק בחוט בין הדלתות

הבהרה: נתק עלול גם להיות בתוך מוח מרים חלונות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב אני אנסה להוריד בכל מקרה כמו שהבנתי זה לא עניין רציני וזה מה שחשוב תודה לכם אני מקווה לדווח לכם שבוע הבא על הקנייה אם תצא לפועל:-)

פורסם

Hi Yaniv

As an owner of a great Bravo i can tell u that this is a recurring problem with every Bravo i ever came across - apparently it was fixed after 2001 - or so i was told...

when i just bought the car i took appear the door and the panel to get to the window mechanism, cleaned it and oiled it. worked better for a while but still not perfect... Haynes manual also refers to this problem but i can't remember what it says... u should check it out.

Good luck with the car

Adam

...Spead is nothing without Control

פורסם

כולכם מדברים על מפסק ועל מנוע, אתם שוכחים דבר אחד, גומיות.

אצלי באיביזה יש בעיה של גומי שהתנפחה והחלון עולה לאט מאוד.

בדוק גם את האפשרות הזאת.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...