Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי צמיגים וג'אנטים מגנזיום חדשים, וההגה רועד לי כשאני נוסע מעל 60 קמ"ש.

לפי משהבנתי צריך לעשות פרונט מחדש ואיזון גלגלים מחדש, מה עושים קודם מהם?

פורסם
אתמול קניתי צמיגים וג'אנטים מגנזיום חדשים, וההגה רועד לי כשאני נוסע מעל 60 קמ"ש.

לפי משהבנתי צריך לעשות פרונט מחדש ואיזון גלגלים מחדש, מה עושים קודם מהם?

התחל מהקל לכבד, התחל בבדיקה ויזואלית של הצמיגים (מכות נפיחויות ו/או דפורמציה) אם הכל נראה שלם בצע איזון גלגלים.

פרונט לא יוצא מכיוון סתם כך, בדר"כ "עזר" לו לצאת מכיוון מכה מבור רציני, מדרכה וכדומה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

איזון גלגלים עשו לך בפנצ'יריה (או שהיו חייבים לעשות לך).כל פעם כשאתה מחליף צמיגים הם בודקים במכונה המיוחדת שקיימת במקום ומאזנת לפי הצורך..

וכיוון פרונט לא נראה לי שאתה צריך כי לפני שהחלפת צמיגים לא הייתה לך בעיה עם הכיווונים.

• תוכן חדש...