Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ככל שחולף הזמן אני שם לב לעובדה שהדוושה פשוט רכה מדיי לטעמי.

ברצוני לדעת אם יש דרך מסויימת להפוך את מהלך הדוושה למהלך קשה יותר.

פורד פוקוס 1600 שנת 2002.

בתודה מראש,

אלעד

פורסם

רק אל תשכח שאתה לוחץ על הדוושה הזו באופן קבוע

בהתחלה זה לא יראה רציני

אבל אחרי נסיעה של כמה שעות ,תקלל את הרגע שעשיתה את זה :wink:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לא, אני מקלל כל יום כשהדוושה רכה על זה שאני פשוט פיזית לא מסוגל להשעין את הרגל בניחותא על הדוושה ולשייט בצורה חסכונית על 100-110, אלא במקום מגיע למהירויות לא חוקיות בעליל(גם בגלל שהדוושה רכה וגם בגלל שאני סובל מהפרעת מהירות כזאת או אחרת...)

פורסם

אצלי בוולקן יש דוושת גז קשיחה מאוד, זה נותן יותר פידבאק, ויותר פרוגסיביות בשימוש.

גם שמירת המירות נהית קלה יותר.

כמה ק"מ הרכב עבר, וכמה שנים הוא נמצא על הכביש?

אני שואל, כי זה יכול להיות קשר לעייפות החומר בקפיץ[בית מצערת], שכן הוא התעייף ונעשה קל יותר.

להחליף לקפיץ יותר קשיח לא נשמע בר-ביצוע.

הקפיצים בבית מצערת מלופלפים בצורה מאוד יחודית.

תבדוק את העניין.

אביחי

פורסם

הקילומטרג לא משפיע, אצלי הקפיץ מקורי 11 שנים (עוד מעט יתחיל להחליד :-P ) ועדיין הדוושה קשיחה כמו שאני אוהב.

אכן שלד אני מבין לליבך, אין כמו דוושה קשה. בדוק אפשרות להחלפת הקפיץ או איזה קומבנציה בדוושה.

חבר שלי קיצר את הזרוע של הדוושה וכך המנוף שלה יותר קטן וכאילו יש לה פחות מומנט לכן צריך יותר להשקיע בלחיצה על הגז (הדבר נעשה במקצועיות)

אם היית חדש על הרכב יתכן והייתי אומר לך שעליך להתרגל, אבל כנראה שאתה מהטיפוסים אוהבים דוושה קשה (כמוני)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ברצוני לעשות אותו דבר אצלי בלאנסר.

הוספתי תמונה של בית המעצרת, האם הקפיץ המדובר הוא הקפיץ שעליו אני מצביע בתמונה?

Picture.jpg

פורסם

נראה שכן עד כמה שאפשר לראות בתמונה, זה הקפיץ שמחזיר את המנוף שפותח את פרפר המצערת, לא קשה לזהות (גם הוא מתחבר לכבל גז).

עם זאת בחלק מהמכוניות יותר פשוט לעשות לפי הדרך השניה (ראה הודעה קודמת שלי)

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

אלעד, אני לא בטוח שהבעיה היא בדוושה...

כזכור לך גם אני נוהג על פוקוס (אמנם 2003 ויש 60 ומשהו אלף ק"מ)

אין לי שום בעיה ליצב את האוטו במהירות של 100 קמ"ש, או כל מהירות אחרת, אציין כי זה נעשה ע"י ליטוף קל מאוד מאוד של הדוושה, בכל רכב אחר שנהגתי עליו עד היום נדרשה לחיצה יותר רצינית מזה...

אם תרצה, ותגיע למפגש בשישי, נוכל להשוות ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה יונתן, אני אבדוק את הנושא.

חשבתי אולי לנסות לחבר קפיץ אחרי הציר עליו נעה הדוושה(קפיץ עם שתי טבעות - אחת לקיר האש ואחת לחבר למוט הדוושה...).

פורסם

שלד אני איתך, גם לדעתי קפיץ מתיחה קטן בין הזרוע של הדוושה לקיר האש או משהו בסגנון יהיה הכי קל לבצע וגם אפשר לכוון את התוצאה הרצויה במדויק ע"י שימוש בקפיצים שונים בעלי אותו האורך עד שתמצא את המשקל המתאים לך.

מוטי

פורסם

אפשר לעשות הכל, צריך להיות יצירתי (ומקצועי) לראות שאין הפרעה לחופש התנועה של הדוושה, אם מפרקים/משנים את המכלול ולא מוסיפים חלק אז לוודא שהכל בוצע כמו שצריך שלא תתפרק הדוושה באמצע - לא דוושת ברקס בעלת היבט בטיחותי אבל בכל זאת.

התמונות של הסובארו שלי

• תוכן חדש...